Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Я би не порівнював пошкрябаний підїзд з кричущими недоробками в Великій Британії, а саме:

- погана гідроізоляція, як наслідок мокрі стіни і грибок
    - дирявий дах
    - проблеми з вентиляцією
    - проблеми з каналізацією, як наслідок весь підїзд в прибудовах

Ну і що саме головне, чекаю назви цього обєкту бізнес-класу

2. IncInc

IncInc Well-Known Member

Не зрозумів, що саме Ви маєте на увазі про підїзд в прибудовах? Ви до речі на форумі scyscrapercity? Бо щось під цим ніком Вас не помічав там, хіба з "наших" однодумців 4ed-a)

3. lookup

lookup Well-Known Member

Ну так оцю ганьбу

4. lookup

lookup Well-Known Member

Тут дуже дивною є реакція трупи ріелососів, до яких, за дивним збігом обставин, але доволі влучно в такт постійного репертуару доєднався Електрик. Вони вважають те що на фото - робочим процесом. Ну вірніше вони так не вважають, вони пробують нав'язати таку думку, хоча не зрозуміло кому. А на фото не тільки дивна каналізація чи то водовідведення, яку пробили через моноліт (пошкодивши останній), а ще й дешеві пластикові короби, в яких "електрик" проклав, мабуть, свій улюблений ШВВП ))

І все це прокладено по фактично завершеному. Отже провтики там доволі серйозні і просто не вдалось це всучити покупцям. А дивлячись на кількість таких кричущих проблем, немає гарантії що вони зможуть це виправити. Бо якби могли, то відразу би збудували правильно.

Останнє редагування: 14 чер 2020
  5. IncInc

IncInc Well-Known Member

А, ви про труби, зрозумів. Бо думаю прибудови, то якісь ще з цегли комірчини добудували). То як з плоскими дахами у нас, практично кожна новобудова його має, в одиниць він більш-менш, але через рочків 10-15 думається мені потече то все, ой потече.

View: https://www.facebook.com/stepan.spy/videos/2923975461054841

6. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Дуже цікаво читати ваш форум. Задаюсь лише питанням перечитавши це все. Навіщо тут ви всі пасетесь? Дивіться, навіть якщо є недоліки, забудовник повинен все виправити в той термін який буде оговорено безпосередньо з майбутніми мешканцями. Мені, ваші фото щодо каналізаційної системи, відео лічильників та шнурів ні про що не говорять, бо я в тому не розуміюсь. Ви постите доступну загалу інформацію, і нічого по суті виправлень. Зауважу, інвестори нічого не постять! Тож, можливо, там все давно вирішене і питання зняті.

7. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

І скажу вам, як людина зі сторони. Дуже дивно що всі щось тут намагаються обговорювати, хоча взагалі не мають відношення до жодного з ЖК цього забудовника.

8. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

І навіщо таке відео тут? Ви знаєте які системи водовідведення будуть встановлені в ЖК? Для початку раджу ознайомитися з інформацією, вивчити всі деталі, а вже потім робити якісь висновки, і десь там допускати невдалі варіанти. На вашому відео старий будинок - рухля, навіщо він тут?

9. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Лукап, перш ніж писати тут про чиїсь провтики, я вам особисто раджу просто поїхати на будівництво, поспілкуватись з робочими та оглянути все власними очима. Ви даремно витрачаєте стільки сил на все це, половину всього що ми бачимо на ваших фото вже виправлено. Я був на будівництві перед купівлею квартири, нічого страшного я не помітив.

10. lookup

lookup Well-Known Member

Ще три тижні тому електрик "випадково"нарапив на цей форум у роздумах купити у РІЕЛ чи все-ж таки у РІЕЛ. А тепер виявляється він вже все купив і судячи з тону - ще дуже давно.

А звідки така впевненість від людини яка ніби лише спостерігає? Ці всі фото зроблені 3 червня, ще й 2х тижнів не пройшло. Там мало того що нічого не виправлено, так ще й більше проблем з того часу додалось, он які зливи були.

Так він хотів прикинутись "інвестором", але знову не фартануло, довелось ріелососити в такт

Бачу Olgaooolga теж не витримала і видала й своє соло на скрипці

Хто там наступний з квартеру? Всеволод чи Грета? Ау!

• Подобається Подобається x 2
  11. lookup

lookup Well-Known Member

Пам'ятка для будь-кого, хто натрапить на цей форум з пошукової системи тощо

1. На форумі працюють представники забудовника - так звані ріелососи
    2. Ріелососи логіняться різними фейковими акаунтами
    3. Ріелососи тримають теми про РІЕЛ в топі, адже це позитивно впливає на ревалентність усього що пов'язано з РІЕЛ (навіть не цього форуму)
    4. Ріелососи працюють за схемою "добрий день, випадково натрапив на цей форум, в роздумах, порадьте, подумав, купив у РІЕЛ". Задача - програмувати потенційних відвідувачів форуму на такий самий "хід думок"
    5. Ріелососи не ведуть жодних реальних розмов на цьому форумі, лише ключові слова і офіційні фотозвіти
    6. Ріелососи зустріли опір тих, кому не все одно, від чого у них підгоріло.
    7. Спілкування з ріелососом не реальне, спілкуватись вони не здатні від слова взагалі, працюють лише за методичками

• Подобається Подобається x 2
  12. IncInc

IncInc Well-Known Member

А де я зазначав, що це відео стосується РІЕЛу? Пост був в загальному про плоскі дахи, недавню ситуацію із зливами, й те, що мабуть потенційним інвесторам варто дахи своїх інвестицій оглядати, мало що там забудовник "начеше", читайте уважніше. Крім того, думаю що той шлак, що зараз будують переважно, стане "рухлею" ще раніше ніж радянські панельки, а цегляні хрущівки або чешки напевне й не перестоїть. Я щось не бачу щоб Ви взагалі з якимось деталями ознайомлювались, жодної конструктивної критики як в справжніх інвесторів, і, як вірно підмітив Лукап, Ви тільки ще мабуть неповний місяць тому як тут з'явились (швидше всього як дублюючий нік з фантазії Грети, Маряни-Лілки, Всеволода, Цезаря, Ольги-Ольги чи Івана-Шима), а вже "щасливий інвестор" РІЕЛу, який встиг й з візитом-інспекцією туди "Я був на будівництві перед купівлею квартири, нічого страшного я не помітив...". З офісу РІЕЛу, коли ти працівник, важко щось помітити, особливо коли твоя зп залежить від кількості продажів.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

На скільки мені відомо, то РІЕЛ мав все контролювати на всіх этапах будівництва, має ж бути якийсь прораб від них. Напевно його звільнили після такого.

14. MariyaGretta

Лукап, обзори яких ЖК ви ще робите по Львову? Хотіла б почитати детальніше ваш аналіз по іншим комплексам. Чи ви лише тут тусуєтесь?

15. MariyaGretta

Вірно все підмічено. Пости 7-ми місячної давності, тож явно вже все виправлено і забуто, навіщо підіймати це все не зрозуміло ніяк.

16. MariyaGretta

Те ж саме цікаво почути і від вас. Звідки у вас така впевненість що не виправлено? Ви ж навіть дороги до комплексу не знаєте, планувань квартир не знаєте, нічого не знаєте...

17. MariyaGretta

Забув додати що за всіма характеристиками ти типовий рієлосос. Ідеальний представник іншого забудовника який займається чорним маркетингом на форумі. І який не має власної квартири, бо ніколи на неї не заробить.

18. MariyaGretta

Стадо баранів понаїхало, витрачаєте свій час пишучі пости по пів метра не являючись інвесторами. Просто так? Хто вам повірить, хейтери є хейтери. Ще й висловлюєте свої думки однаковими фразами. Біда.

19. lookup

lookup Well-Known Member

Що саме смішне, я раніше писав в такому ключі про ріелососів, які не знають де знаходяться об'єкти їх інвестиції (бо строчать з києва). Пройшов час і ріелососкиня видала за своє.

• Тупо Тупо x 1
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Та зміни вже ноти, який чорний маркетинг. Я ж не рекламую нічого іншого. А по власним квартирам - маю не одну, так що не переживай. Але якщо тобі простіше вважати що я не маю - то будь-ласка, може будеш себе меншою невдахою відчувати. Від цього ж нічого не зміниться ))

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)