Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Повторюсь, більше фото на попередній сторінці

View: https://www.facebook.com/groups/251093905299683/permalink/838950036514064/

Прогулянка ЖК Велика Бртанія 3-4 черга : тріщини з 1 по останній поверх, дири в стінах замість ревізійних дверцят, сморід каналізації, вікна затікають, пліснява, стіни не оштукатурено перед фарбуванням, плитка тримається на соплях, світильники не світять і т.д. - СПРАВЖНІ БРИТАНСЬКІ ТРАДИЦІЇ від РІЕЛ. Словом, хата-мазанка з підручних матеріалів. І це лише вершина айсбергу. Дивіться самі: https://drive.google.com/…/18CfLo6hWTQQCgCkzkuKBHFpeEQOk0vn… Цікаво,а як здають інші забудовники свої об`єкти з четвертої спроби?

View: https://www.facebook.com/groups/251093905299683/permalink/837454546663613/

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Що ви хочете цими фотками розсказати, як не висохли звичайнісінькі калюжі після дощу? Не смішіть мене, поясніть до чого данні фотознімки, а то не зрозуміло.

3. JuliiZesar

Вам ніхто нічого не розповість тут, зверніться безпосередньо до них, або попитайте у мешканців перших будинків, що і до чого.

4. JuliiZesar

Вам вже мариться лукап, пора звертатись до психлікарні... хоча про що я кажу, якщо всіх психів відпустили на домашнє, а таких як ти дібілоїдів навіть не зачиняли.

5. JuliiZesar

Сподіваюсь їм все відремонтують і буде гарнюня стояти, я з п‘ятої, тож чекаю на здачу свого будинку.

6. JuliiZesar

Вона ж відповідає на фб, там і вирішують ці питання. Чого ти тут дупу свою рвеш? Гоу ту фб. Здається все під контролем там, склали план робіт, приступатимуть. Якраз поки люди ремонти пороблять всі недоліки допрацюють.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. lookup

lookup Well-Known Member

Тобі мабуть якщо чл..ном по губам провести, то сказав би що це ескімо

План робіт вони склали. Схоже на те, що в сраці вони мали ті роботи. Та й каналізаційні труби посеред підїзду - це ахтунг. А ще купа протікань і відвертої халтури бо просто не було передбачено проектом

А що Грета і Всеволод скаже на це? Норм інвестиція? )

8. lookup

lookup Well-Known Member

Ну та задача ріелу нав'язати отримання права власності, а далі вже хай самі там розбираються. Тут якщо відкрити 30-80 сторінки теми, то багато цікавого. Буду час від часу копіювати, аби ріелососи більше пінились

9. lookup

lookup Well-Known Member

Ви но тільки подивіться на якесь гівно, завафляне цементом і прикрите гіпсокартоном. При тому дверцята шось вже не дуже сюди пасують

IMG_20200603_193004.jpg

Це що вони відсутні комунікації проводять тільки зараз і ховають в гіпсокартонні короби? Моноліт прямо з арматурою сверлять? А мають розрахунки? Що там зверху за шпарина, то вентиляція на випадок якщо труби будуть протікати ?

IMG_20200603_185914.jpg

Все тупо в коробах, може це той електрік робив що тут теж вештається? Короб-майстер уєв

IMG_20200603_181920_HDR.jpg

Ще бракує синьої ізоленти, не сумніваюсь що вона прикрита гіпсокартоном

IMG_20200603_185202.jpg

Ну а це треба на лого РІЕЛа. І головне подивіться яка чорна плитка і які лофтові світильники. Ультра-сучасно, ну прям елітна інвестиція!!!

IMG_20200603_191901.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  10. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Є офіційний представник на фб, Кулій, яку вище згадував Лукап, їй можна задати всі питання. Фотки звісно не дуже, проте це схоже на зовнішні пошкодження, а не прогалини. Можливо по тих чергах буде офіційне звернення.

11. MariyaGretta

Особисто я скажу що інвестиція нормальна! Проте результат мене б такий не задовольнив, але ж я з іншої черги, і якщо отримаю такий самий результат, то буду вже вирішувати по справі. Хоча план робіт і так зрозумілий. Зараз почнуть усувати всі недоліки. А от чи це проблема РІЕЛу, чи підрядної компанії - це вже зовсім інше питання.

12. MariyaGretta

Так, халтурна робота від будівельників, я б подала на них в суд за таке, сподіваюсь РІЕЛ саме так і вчинить, але перероблювати все одно прийдеться.

13. lookup

lookup Well-Known Member

Га-га, так це ж РІЕЛ і найняв цих виконавців, а винуваті тепер вони. Ну так-так. Тут справа в невідповідності проекту, це ж не фарба полущилась (хоча і це там усюди). Що це за короби з електрикою і труби в підїздах? Це ж мабуть провтик проектантів і замовників. То може тому і тріщина пішла. А де гаратнії що несучі конструкції зроблено правильно, що правильно розраховано жорсткість і товщини арматур, зрештою що дотримались правильного температурного режиму при бетонуванні, тощо? Там мабуть такі самі кепські справи. А ще як додати протікаючий дах, мокрі стіни, фуфлові тераси - мда, якесь експериментальне будівництво за кошти покупців.

На фото - більшість це кричущі прогалини, а не косметика, ну хіба калюжі можна виправити.

Бідний-бідний РІЕЛ. Він виявляється ще й постраждала сторона. Мабуть покупці мають запастись терпінням, а то й гривнею допомогти. Тут би пасував колективний позов на забудовника, але ж ми то знаємо які там договори підписуються - попередні і протерміновані, без печатки і завірення нотаріусом. Ага-ага. Ріел сраку прикрив. А тепер може лише проявити жест доброї волі і зробити холопам каналізацію по підїзду, най знають про доброго забудовника кожен раз як будуть зливати в туалеті

Невже ріелососи і це будуть захищати? Бачу Грета все-ж таки визнала оце все. Але ніщо не заважає їй зараз залогінитись Цезарем з лососем чи куркою і написати що все там добре і взагалі лукап "козел"

Останнє редагування: 9 чер 2020
    • Смішно Смішно x 1
  14. IncInc

IncInc Well-Known Member

Кумедно, навіть дуже))). Повеселили... завдяки допису, згадав, що тут Юлій Цезарович пробігає з Марією-Антуанеттою та іншими царедворцями- придворними з роду РІЕЛченків. Лукап, вам би сатиру писати про РІЕЛ. Щось вишуканого на жіночий лад із характерними манерами Всеволода не чути і електрика з відром фази. Хто там ще був з тої чесної братії... Анекдотичні історії з тими інвесторами, сидить собі менеджер-продавець, і знай роботи за день перелогінитись то героєм часів до середньовіччя, то працівником - спеціалістом. Фантазії...

• Смішно Смішно x 1
  15. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Я вибачаюсь, але про це всім відомо, не знаю чи вступає у полеміку @lookup з пані Кулій безпосередньо на фб, але я розумію, що там можливо отримати більше корисної інформації.

16. LeonidWelet

Вони співпрацюють у будь-якому випадку, якщо є недоліки, то їх буде усувати компанія яка надає підряд, по факту РІЕЛ виступає посередником.

17. LeonidWelet

Тобто ви вважаєте, що всі ці недоробки не справа рук безпосередньо робітників? Який сенс робити проект і будувати по ньому, якщо знаєш заздалегать, що буде Ж?! Не сходиться пазл.

• Подобається Подобається x 1
  18. LeonidWelet

Це ваші фантазії, це ви так все собі уявляєте. Моє діло придбати чи навіть не придбати квартиру (це я вже сам, без вашої допомоги вирішу, чи вже вирішив); також моє діло писати, чи не писати тут на форумі, і тим паче, моє діло ЩО саме мені писати.

19. lookup

lookup Well-Known Member

От тільки не треба прикидуватись валетом і відбілювати РІЕЛ.

Навіть якщо там криворукі майстри, то все-одно це проблема РІЕЛ який найняв цих нероб, не вигнав їх на мороз коли все стало зрозуміло, тощо. Та й справа не в одній-двох проблемах. Там їх декілька десятків, причому дуже серйозних. А багато з них ще й не видимі чи поки не проявились. Взагалі не розумію чи здійснювався якийсь архітектурний нагляд за цим шапіто.

Про посередника потішило, оце точно, взяли бабки, підписали якісь папірці без нотаріального посвідчення, терміни просрали і тепер посередник вмив руки. А пишуть про себе як будівельну компанію. Ох РІЕЛ-РІЕЛ

Гадаю що вони не розуміються на будівництві і будують як можуть...бо у РІЕЛа це постійно так

Взагалі, інвесторе, щось від вас дурно пахне. Ніби цікавиться лише купівлею, але вибирає лише між ріелівськими ЖК Шлак і ЖК Прип'ять, ще й захищає забудовника. От чому це все таке дешеве? Чому ріелососи такі невдахи і пишуть таким чином, що замість реклами виходить антиреклама. Чому у РІЕЛ провал на кожному кроці?

• Тупо Тупо x 1
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Ще з цікавого, який небезпечний шлачок гонить РІЕЛ

View: https://www.facebook.com/groups/251093905299683/permalink/697322437343492/?comment_id=697675630641506

Шановна пані Олександра Кулій, я інвестор, що сподівається стати щасливим власником квартири на 1-му житловому поверсі, в шахту якої буде стікати все з усіх дир нашого каналізаційного стояку.
    на початку вересня 2019 сантехніки побачили через ревізію биту каналізаційну трубу в шахті в кухні нашої квартири (відео на початку цього посту). нам розбили стіну, замінили трубу та замурували стіну, все ЗА РАХУНОК РІЕЛУ. дно шахти було вичищено від сміття та будматеріалів, що туди скидалися. за це я вам дуже вдячна, оскільки то було справедливо.
    зараз стіни вже оштукатурені. сьогодні я побачила з отвору 2-го поверха, що ТА САМА ТРУБА РОЗБИТА НА ТОМУ САМОМУ МІСЦІ, а під нею знов купа розбитої штукатурки. в нашому стояку ремонт робимо ми, 3й поверх (теж мають розбиту трубу), та 5й. 5й ту стіну не довбав й вже все заштукатурив. 9 та 10 поверхи щойно почали. ВСІ згадали, як ваші робітники за вказівкою львівгазу розширювали отвори вентканалів, просто довбаючи та скидаючи штукатурку всередину шахти. Майстри чули грохіт в шахтах, десь у 20-х числах жовтня, саме коли перед підключенням газу розширювали вент.отвори.
    звісно, що майстри теж можуть зіпсувати труби, але їх не було у квартирах, щоб то зробити.
    тому є велике прохання/вимога перевірити всі каналізаційні труби та замінити всі розбиті, як то було зроблено в вересні.
    Якщо після цього ваші робочі більше не будуть заходити в квартири, то всі наступні зіпсовані труби будуть вже проблемою нашою та наших майстрів.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)