Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Smurf

Smurf Member

Повірте - це нормально, жодними нормами і ДБНами це не заборонено. Ви ще не бачили міжкімнатні стіни з пустотілої цегли (така з дирочками, щоб зрозуміліше було) на ребро, до речі також не заборонено нормами і деякі забудовники, недоборосовісні, цим користуються. Ще раз повторюю що такі стіни виконані лише в межах однієї квартири, стіни що межують з сусідніми квартирами нормально кладені в 1 цеглу а то і півтори. І таких стін (на ребро) в квартирі буквально 2-3. Ще один з плюсів таких стін так це те, що вони не несуть ніякого навантаження і їх можна знести та виконати перепланування в квартирі без отримання дозволів в контролюючих органів.

2. Opel

Opel Member

Ну приємного в цьому мало, з такими успіхами та нормами, Ріел скоро з гіпсокартону перегодки буде встановлювати, і не потрібно порівнювати це з буд. компаніями які з пустотілої цегли роблять, я вважав що ріел на родяок вище цих забудовників, нажаль помилявся. Економлять на усьом, ще б хоть здавали вчасно, що також не виходить.

3. Smurf

Smurf Member

Я не захищаю Ріел, я також як був на тест-драйві знайшов недоліки будівництва, але повірте ще нікому не вдавалося задовольнити усіх споживачів, завжди знайдеться хтось кому щось таки та й не сподобається. Я просто веду до того, що Ріел, на відміну від інших львівських забудовників, ще більш менш старається будувати відповідно до норм будівництва і такі звинувачення (стіни як фанера) є цілком безпідставними.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. justsawa

justsawa Well-Known Member

Воно то так. Але тут краще сказати не "старається", а "зобов'язана" будувати відповідно до норм. Це не є якась послуга клієнтам, а вимога закону, яку мають виконувати всі, але дехто на цьому халявить. Стосовно 11 поверху в Марко Поло замість 10 як по плану, це взагалі жесть. От тут я би посперичався стосоно репутації, старань і намагань догодити.

5. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Та я теж не розумію як людей не важко задовольнити словом "ми ж стараємось"))
    Рієл взагалі себе позіціонує як найбільшого забудовника у Львові, то думають що за кількістю проектів не видно буде лажі? Чи як?

6. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Рієл пішов по стопам Авалону;)

7. Smurf

Smurf Member

Ну скажемо так, норм будівництва щодо товщини перегородок вони не порушили :). Стосовно того що Зобовязані погоджуюсь на всі 100%. Стосовно поверховості - ну за цим мають слідкувати відповідні органи, тех нагляд і т.д.т.п. Мій знайомий придбав квартиру в новобудові на Тернопільській на 9-му поверсі, а над ним тех-поверх. Через велику кількість бажань покупців останніх поверхів цей тех-поверх виконали як повноцінний (за винятком того, що стеля нижча на 10 см) і продавали усім бажаючим - кому як другий рівень, кому окрему квартиру.
    а що саме не так з Авалоном? чи Ви про проблеми з термінами і поверховістю?

8. LilyaMinenko

А що по вашому то нормально купувати квартиру в будинку, де майже не щомісяця змінюється поверховість??
    Всі дуже жадні, і змінюють проекти як хочуть, аби грошей накосити.

9. Smurf

Smurf Member

Якщо це не суперечить нормам будівництва, витримані всі технологічні вимоги, фундаменти розраховані на таке навантаження, зміни до проекту пройшли всі експертизи, то хіба це є протизаконним (ну але покупцям потрібно перевірити це у забудовника, щоб потім не було лиха)? Ні. Зі сторони забудовника, не спорю, це виглядає по-свинському, коли покупців не попередили про можливу зміну поверховості. Шукайте більше позитиву, а не тільки негатив :)

10. justsawa

justsawa Well-Known Member

Крім цього, що це посвинськи, це є ще елементарним порушенням укладених договорів. При купівлі люди розраховували на один товар, а отримують інший. Не говорячи про техдані квартир, важливим також є кількість людей, що живуть в будинку, навантаження на ліфт і на сходи. Як на мене, різниця є в тому, коли зламається ліфт, то в 7ми поверховому будинку ходитиме по сходах, до прикладу, 49 сімей (близько 150 чоловік), а в 11ти - 240.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Opel

Opel Member

Та навіть взяти парковку під авто, якщо там місць навіть приблизно під 10 пов не вистачало, а що тепер коли населення в комплексі збільшиться на третину?

12. Smurf

Smurf Member

там приблизно і на 5 поверхів не вистачало. Взагалі у Львові, та й в Україні загалом ніхто не думає про зведення парковок для автомобілів (підземних, наземних, багаторівневих...). Ну невже важко так забудовнику (в тому числі і РІЕЛу) під будинком (або на території) передбачити парковку??? Відомий ЖК "Львівська мрія" на Рубчака мені не подобається взагалі (повний жах), єдине що там тішить, так це те що зводять багаторівневий наземний паркінг. Можна порахувати на пальцях новобудови, де передбачений підземний паркінг під будинком (прибудинковою територією).

13. LilyaMinenko

Та я тільки ЗА позитив! І не все так погано у Львові)) Є забудовники до яких я не маю суттєвих зауважень. І у рієла є непогані проекти, але останнім часом дуже багато "але" зустрічається. І в якості, і взагалі в витриманні всіх норм будівництва.
    Чому клієнт, який купує квариру (а кпуємо ми квартири не як хліб в магазині) повинен ще шукати позитив серед всіх недоліків, і бути за це вдячний!?

• Подобається Подобається x 1
  14. zljychka

zljychka ;-)

Власне перед купівлею квартири ми "перелопатили" більшість забудовників Львова, стосовно якості та документації. Так от, у всіх є свої "замути", як не з документацією, так з системою оплати. Щодо якості (не буду робити реклами і перераховути кого виділили для себе) то можна порахувати на пальцях добросовісних. І не завжди ціна відповідає якості.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. LilyaMinenko

Так, замути мають майже всі. Тут вже кожен обирає те, на що може закрити очі. Раніше вважала рієл одним з найкращих, а зараз нахапався об'єктів і почав лажати.

16. zljychka

zljychka ;-)

Ну, ми взагаліто обрали Ріел.

17. LilyaMinenko

Бажаю щоб у вас не було проблем та недоліків! ;)
    а я навпаки не купила в них, хоча знайомі вмовляли, типу попадати - так разом)))

18. zljychka

zljychka ;-)

Недоліки є у всіх забудовників. Ріел вибрали без чиїхось порад, самостійно проаналізувавши ринок забудовників Львова. Час покаже результат.
    А ви, якщо не секрет, у якого забудовника придбали квартиру?

19. LilyaMinenko

Я вибрала декілька забудовників. Сподіваюсь що всі добудують)))

20. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Чому всі миряться з чимось? як можна закривати очі на всякі там схеми, недоробки забудовників, поки будем купляти таке, вони й дальше процвітатимуть, Рієл бере кількістю... виходить так...

а де твій аватар? :)