Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелососи не паляться зовсім. Вже не квартет, вже цілий оркестр

• Корисно Корисно x 1
  2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну от і уявіть собі, людина яка не має змогу залишити дитину саму вдома не зможе вийти на роботу. Таким чином буде звільнена. Бо виходитиме половина раніше червня.

3. Vsevolod

Спочатку всі зраділи, бо начеб-то всі стали рівними, і померти міг кожен, а зараз всі розуміють що це все знову ж таки верхівки не стосується.

4. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Тож придивіться до шостої черги, або Містечко Підзамче - взагалі унікальний проект, як на мене! Критерії у всіх однакові, головне що? Щоб розв‘язка була гарна, планування зручне та ціна влаштувала.

• Смішно Смішно x 1
  5. JuliiZesar

Щодо цього комплексу, можу сказати, що там низька вартість квадратного метру, є квартири на будь-який «смак», і щодо візуалу - дуже сучасно!

6. JuliiZesar

Роботи для центрів зайнятості з‘явиться просто тьма! Зато вакансій буде нуль! Є сфери в яких центр зайнятості просто безсильний, такі як туризм, наприклад.

7. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Доброго дня, плануємо з дружиною купівлю квартири, обираємо між Підзамче та Великою Британією 6-ю чергою. Я розумію, що комплекси зовсім різні, але маю питання які характерні для них обох. Перше, для людей які вже проживають в будинках які побудував РІЕЛ: як вам звукоізоляція? І ще одне до всіх: як вам умови кредитування чи передбачені якісь кредитні канікули? Дякую.

8. Vsevolod

Згоден з вами, я саме за такими критеріями і обирав собі квартиру, тому і зупинився на Великій Британії!

9. Vsevolod

Я майбутній мешканець комплексу, тому за звукоізоляцію нічого сказати не можу, а що стосується кредитів та кредитних канікул, то вам краще спитати про це безпосередньо у відділі продажів, бо умови можуть змінюватись, до того ж, часто забудовник йде на зустріч клієнту.

10. LeonidWelet

Що ви маєте на увазі: «забудовник йде на зустріч клієнту.»? Сумніваюсь, що будуть знижки або що. Чи є якась можливість отримати останнє? Дякую.

11. Vsevolod

Я мав на увазі кредитні канікули, або неспроможність інвестора за певних умов платити по кредиту, думаю, в індивідуальному порядку це можна буде вирішити при необхідності. Це лише мої думки.

12. lookup

lookup Well-Known Member

Дебелкуваті ріелососи розганяють свої теми. Валєт обирає між РІЕЛ і РІЕЛ, пздц

13. LeonidWelet

Дякую, всю інформацію вже дізнався безпосередньо у відділі продажів. І по Великій Британії і по Підзамче. Трохи думки розділились, тому ми ще обдумаємо пропозицію.

14. LeonidWelet

Особисто я обираю не лише РІЕЛ-РІЕЛ, просто не вважаю запотрібне питати про інші ЖК на гілках форуму РІЕЛовців. Т-тактичність!

15. Vsevolod

Леонід, нажаль Лукапу нічого невідомо про тактичність, він навіть і близько не знає що то таке і де її можна використовувати!

16. lookup

lookup Well-Known Member

Напишіть чому вибір між цими двома ЖК. Цікаво якими ж то критеріями керуєтесь

• Подобається Подобається x 1
  17. ArtShpiller

ArtShpiller New Member

Підкажіть чи варто брати житло під терасою? протікання, зимою холодно, літом жарко? чи зараз будують норм і немає чого переживати?

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

@snakeman
    Бачте, шановний, тоді Хомчуна забанили і правильно зробили, на відміну від ЛФ ( було б менше лайна тутечки, хоч на пару місяців). Але честно скажу: він правильно пише, але результат - якто... гидкий. Розбавляє дуже правду лайном. Одні люди стараються виправити помилки і покращити життя, а тут випадок, коли бажають зводити людей зі шляху доброчинності і кинути ворожнечу серед них.

Останнє редагування: 15 тра 2020
    • Не подобається Не подобається x 1
  19. LeonidWelet

Навіть не хочу долучатися до вашу діалогу, але попрошу мене не приплітати у ваші розбірки. Заздалегідь дякую.

20. lookup

lookup Well-Known Member

Ви вже вдруге на те саме відписуєте, непорядок ))

А от вибір між містечко-підзамче і ВБ - дуже цікавий. Цікаві критерії, які сформували такий вибір.

а де твій аватар? :)