Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Це найкраще рішення, бо після перегляду новин заганяєш себе в депрессію. Сподіваюсь, що незабаром окрім негативу, на нас чекають гарні новини.

• Подобається Подобається x 1
  2. MariyaGretta

Вже багато людей плюють з високої гори на це все, подивіться на наших блогерів - їм море по коліно, що їм той коронавірус...всі гуляють, розїжджають та збираються один в одного.

3. MariyaGretta

Привіт, Лукап, я думала тебе давно звільнили. Бо зник ти з просторів Львівпорту. Можеш не оправдовуватись, я все розумію.

4. lookup

lookup Well-Known Member

Те що ти пишеш, ботиха, словом "думаю" назвати не можна. Але тобі цього не дано зрозуміти :) Туди ж само про "розумію". Ну який у тебе розум, звідки? Не сміши ))

• Баян Баян x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Будеш так свою матір посилати, чи жінку, якщо тобі дуже повезе і така ідіотіна захоче з тобою бути. А щодо борща, то він в мене відмінний, придурок!

6. Vsevolod

Напевно звідусіль лунатиме що, та як відкривається, яким чином все приходить до ладу. А можливо і ні, спочатку втопимо економіку, а потім будемо відновлювати по крихтам. Зараз все це виглядає як рабство по відношенню до людей.

7. Vsevolod

Я ще також трохи почекаю і буду відкриватись, бо гроші мені ніхто не друкує. Офіційно карантин або надзвичайний стан не запровадили, тож і не мають права штрафувати...

8. Vsevolod

Лукап вас явно скоро корона задушить! І розумійте ці слова як вважаєте запотрібне...

9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

не корона так жаба...

10. MrjanaLylka

багато хто працює по тихому, не схвалюю цього, але ж і розумію, що людям треба якось виживати.

11. MrjanaLylka

так як було вже не буде, во відкритись це таке, а те що у людей грошей не буде користуватись тим що відкриється ото вже проблема

12. MrjanaLylka

на пів ставки ще працює як бачимо

13. MrjanaLylka

за тиждень два буде дупа повна, темпи лякають

14. MrjanaLylka

не можу, по роботі стикаюсь із новинами та статистикою... прогнози невтішні, якщо народ не вгамується

15. MrjanaLylka

а як інакше будуть компенсувати такий довгий карантин?, піднімуться ціни на все у тому числі і на буд. матеріали, а від них і ціни на нерухомість

16. Vsevolod

Темпи у нас замалі, як для всієї країни, можливо бо вчасно всіх на карантин посадили, а можливо, бо не всім ті тести роблять. Хто його знає...

17. MrjanaLylka

приховують реальну статистику, невже ви не розумієте, та і тести повільно роблять і дуже мало

18. Vsevolod

Христос Воскрес! Всіх зі святом. Нехай все скоріше закінчиться і ми спокійно вийдемо на вулицю без масок на обличчі.

19. Vsevolod

Ну а якщо не приховують і ковіда взагалі не існує? Адже жодна країна за статистикою смертності офіційно не перевищила свій щомісячний показник. Ви про це не думали?

20. MariyaGretta

Ботиха - це ти, недоумок. Тобі хочеться лише розуму побажати, бо його ти якраз втратив. Загнулась твоя контора, а разом з нею і твої текстики, ірод.

а де твій аватар? :)