Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Лебедям ніхто не здивований, всі бігають в пошуках туалетного паперу по магазах.

2. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Бла-бла-бла, оці балачки що природі без нас добре, а ми без неї нікуди, чуємо за кожним поворотом. Ок, хай буде так.

3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Якщо чесно, то я не розуміюсь на тих законах. Можливо щось зміниться на краще, а можливо і ні. Як це вплине на мене? Не знаю, сподіваюсь ніяк.

4. Vsevolod

Занадто багато уваги на форумі до вірусу. Я б хотів знати, чи вже пійшли будівельники на карантин, закрили відділ продажів? Як вся ситуація може вплинути на нас.

5. Vsevolod

Дійсно, весь світ просто зговорився, всі країни вирішили зупинити все на світі, втратити свою економіку, просто по-приколу.

6. Vsevolod

Вже ж начеб-то подовжили його до середини квітня. Не знаю чи спасе нас це, бо всі гуляють на вулицях без печалі. Може той й вірно. Всі заспиртовані.

7. Vsevolod

Відкрию вам велику тайну всього світу щодо паперу - воду в крані ніхто не відміняв. Тож мийте свою дупу і не потрібен той папір.

8. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ось такі як ви і шляються по вулицях, і завдяки таким як ви, вірус дуже швидко розповсюджується. Дивують ті люди які шастають і в інста виставляють фото і відео, дібіли!!! Ще й вистачає наглості прикалуватись з тих людей які дотримуються карантину.

9. MariyaGretta

До літа явно він буде, а там все залежить від людей. Що стосується будівництва, то РІЕЛ, поки працює.

10. MariyaGretta

Яка різниця штучно чи не штучно - від нього гинуть люди, масово, при чому явно не зрозуміло як відбувається цей природний відбір.

11. MariyaGretta

Ну у п‘ятницю точно ще всі працювали, тож будемо сподіватися, що по строкам все буде вчасно.

• Подобається Подобається x 1
  12. MariyaGretta

Нічого, туалетний не пропаде, можна і замість серветок використовувати. Шкода що люди самі створили штучний попит, і тепер відбулося підняття цін. Кожен думає лише про себе.

13. Vsevolod

Штрафувати треба, бо діла не буде, навіть ті що приїхали не сидять на самоізоляції, моя сусідка спокійно ходить БЕЗ маски до магазинів, їздить кудись щодня, приймає гостей. Повернулася з Франції декілька днів тому ‍♀️!

14. Vsevolod

Помирають люди яким понад 60, бо не вистачає вже імунітету організму. Далі в зоні ризику люди з хронічними хворобами, а потім інші. До речі, що стосується онкохворих - це їх вирок?

15. MariyaGretta

Мери Італійських містечок вже не цураються нецензурних слів в адресу своїх мешканців. Люди думають, що це все жарти але на кон поставлене власне життя.

16. MariyaGretta

Всеволод, подивіться на ситуацію в Ірані, помирають всі, і навіть люди молодшого віку... ніхто їм не надає допомоги, нажаль, санкції США не зняло. Давайте закриємо вже цю болісну тему.

17. Vsevolod

Вони 100% праві, люди будуть з депіляцією, манікюром та зачіскою, але який сенс, якщо ховатимуть їх в зачинених гробах? Але в Україні як ми бачимо ситуація ще фіговіша...

18. lookup

lookup Well-Known Member

Тупе створіння, якщо ти тут граєш чоловічу роль, то хоча би пиши на чоловічі теми. В той РІЕЛ понабирали висерків, які навіть створювати видимість не вміють. Ще би про прокладки написала.

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

А навіщо мені на Іран дивитися, я знаю що коїться в наших лікарнях, які ставлять діагнози тим людям, «аби не псувати статистику»... кожен відповість за своє!!!

20. Vsevolod

Я багато чого пишу у мережі, і мені вже всі друзі пишуть по-типу: зупинись, фільтруй і тд. Але, народ, чого я маю фільтрувати? Лікарі мовчать - йдуть на боротьбу з вірусом не маючи ані рукавиць, ані масок, людей кладуть в такі лікарні, що там ще можна щось підчепити і тд. Це стрьомно!

а де твій аватар? :)