Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я вважаю що попередній договір - дуже добре, оскільки це додаткові гарантії на отримання квартири в майбутньому для інвесторів.

• Подобається Подобається x 1
  2. MariyaGretta

А я сподівалась що про щось цікаве. Зрозуміла вже перечитавши вашу попередню переписку. Щодо чорної п‘ятниці, то я навпаки вважаю, що можна дійсно придбати по гарній ціні в цей день.

3. lookup

lookup Well-Known Member

Знову ріелососи про своє.

Для потенційних інвесторів, які натрапили на цей форум:

У випадку з ріелом попередній договір - це нульова гарантія, адже в сусідніх темах є інформація коли ріел намагався змінити суму попереднього договору в односторонньому порядку. Будь-які терміни і гарантії якості - теж відсутні, у випадку з РІЕЛом. Будьте обачні.

• Не подобається Не подобається x 1
  4. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

хто з інших забудовників пропонує інші варіанти на нульовому циклі будівництва? А про те, що хтось десь сказав чи почув без доказів краще помовчати

5. MrjanaLylka

це дуже рідкі випадки, здебільшого це просто маркетинг

6. lookup

lookup Well-Known Member

Я кажу про випадок з ріелом, де ці клоуни в сраці мали будь-які зобов'язання

А ви, курки, продовжуйте далі обговорювати прогноз погоди.

• Баян Баян x 1
  7. MrjanaLylka

8. MariyaGretta

Смішно, ви хоча б у когось позичили договір, щоб вичитати гарантії, щоб могли апелювати реальними фактами, а не своєю дурною головою.

9. MariyaGretta

• Баян Баян x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

та йди ти нах, вівця

о так, мудохали цей поверх місяці 4 мабуть, якщо не більше. Ну а купити квартиру в цьому лайні - треба бути відбитим на всю голову, десь таким як всеволод. Місце нереально жахливе, навіть не в забудовнику справа.

• Баян Баян x 1
  11. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Гарантії здачі дає попередній договір, ви дійсно праві. Багато людей чомусь бояться чи не знають навіщо він потрібен взагалі, але перестраховуватись необхідно і інвестору, і забудовнику.

12. Vsevolod

Дивно, Лукап чує дзвін, а не знає де він. Які ж саме гарантії не надав вам попередній договір? Можливо перші черги не отримали квартиру? Всі отримали!

13. Vsevolod

14. Vsevolod

А ви вже перестаньте заздрити. Ми всі зрозуміли що у вас немає коштів на власне житло. Місце жахливе? Дивно, ви навіть по такій ціні за метр квадратний, і то не взмозі собі його дозволити...

15. lookup

lookup Well-Known Member

Неодмінно є, достатньо лише тобі, клоуне, вилогінитись з твого акаунту і залогінитись під іншим, а то й створити окремий.

Ти по суті пиши щось, бовдуре. Місце цього тополіса просто ніяке, це не житло, ти там хоч був колись? Ти взагалі у Львові був? У мене враження що ні. Ваш десант ріелососів тільки що й робить, як вкидує фотографії з лівацьких сайтів. Відразу видно що немісцеві, куївські боти, які ще й ледве свій москальский суржик приховують.

Ну й так, таке житло я собі не дозволю. Є інші проекти варті моєї уваги, вони здебільшого дорожчі.

• Тупо Тупо x 1
  16. MrjanaLylka

о нарешті, розкажіть вже скоріше про проекти, які варті уваги. Всі вже зачекались

17. MrjanaLylka

для когось жахливе місце, а для когось довгоочікуване житло. Не можна так судити. А то що він безхатько то і так зрозуміло

18. MrjanaLylka

не знаю як там з продажами, але ціни у них на сайті дуже демократичні

19. MrjanaLylka

20. MrjanaLylka

а де твій аватар? :)