Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IncInc

IncInc Well-Known Member

Бетмена? Супергероїв? А ще що? Яку ще диявольщину з коміксів? Може Гелловінські мотиви? Що за мода хавати все західне, американське, марвелівське? Від назв комплексів, до культури і т.д. Чи у нас свого нема? Має бути як мінімум нейтрально, не всім серед молоді імпонують такі вподобання, це треба розуміти, про старше покоління взагалі мовчу.

• Тупо Тупо x 1
  2. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

а що ви маєте проти Америки? тим паче проти коміксів? Вже з цією україназацією зовсім з глузду поїхали.

3. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

ця гілка про Ріел, інфо про інших забудовників шукайте по інших гілках. А з такими експертами як ви назвали то краще не звязуватись, а то вони вам нарекомендують.

• Подобається Подобається x 1
  4. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

і не кажіть, замилюють очі людям відволікаючи від реальних проблем

5. MrjanaLylka

цікаво, я навіть і не думала про такі паралелі, оце у вас фантазія

6. MrjanaLylka

так продаж уже відкритий, я цікавилась, ціни не маленькі, але адекватні можна думати

7. MrjanaLylka

о тоді я знаю що з ним тоді робити...)))

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Як бачите, не відповідаю на ваше повідомлення, пишу окремим постом. Але скажу: ви вважаєте що своїм трактатом визвите у когось жаль та сльозки? Навіщо питати на гільці РІЕЛу поради про інших забудовників Львова, для того є окремі гілки форуму, але так, вам же треба одразу тут написати.

9. IncInc

IncInc Well-Known Member

Очі замилюєте ви товариство. Оскільки про бетменів спочатку написав ваш однодумець, чи то пак один із ваших аккаунтів. Я відповів. Особисто мені комікси і бетмени не подобаються, тому й висловив свою думку про цю, як на мене, дурню. Тимбільше де-де, а на фасаді будинку? Вже з тою американізацією взагалі з глузду позїжали. Назви комплексів - це що взагалі? Якщо була декомунізація, то мабуть тепер треба деамериканізацію провести. Бо фразу чемодан, вокзал, Москва, можна переінакшити чемодан, вокзал, Вашингтон, чи Лондон, чи Париж, що кому до вподоби. Щодо інших забудовників, то, оскільки ви як неуважні працівники РІЕЛу, не помітили кому адресований пост, навіщо взагалі відповідали? Чому саме вас таких постійних та активних турбує, що людина пише не в тій гілці, а із згаданих нікого? Доводжу до вашого відома, оскільки, зокрема на цій гілці я помітив більшу активність справжніх інвесторів (тих що перелічив, і яких просив відповідати на мій допис), тому й написав тут. Вас ніхто не заставляє читати це як і відповідати зрештою. І тоді ніяких образ та недомовок небуде між ботами чи неботами, між інвесторами та неінвесторами і т.д.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. 4ed

4ed Well-Known Member

З тих забудовників, що чув/бачив, я б собі розглядав Ваш дім, Грінвіль, Авалон, Інтергал. Ще би почитав відгуки про Нова оселя, або запитав мешканців, хто там вже живе.

Останнє редагування: 31 січ 2020
  11. IncInc

IncInc Well-Known Member

Спасибі!

12. Vsevolod

То є ваші думки, а то мої, іноді треба виходити за рамки свого мислення і придумувати щось нове і круте, і повірте будинок зі стилізацією супергероїв марвел мав би не аби який попит! Привернув би до себе увагу, і жити там було б по кайфу! - і це мої думки, тож на цьому і розійшлися.

13. Vsevolod

Головне першим забудовником написати «Ваш дім», правда? Ми вже всі зрозуміли що та до чого, проте будьте уважними, шановні майбутні інвестори!

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Vsevolod

Взагалі цікаво з якою метою люди просять поради на форумі про «якісних забудовників» тобто, гіпотетично ви реально сприймаєте все написане таким чином що можете інвестувати в чужу думку?

15. 4ed

4ed Well-Known Member

Тоді напишіть свій список з 4-х забудовників, яких ви рекомендуєте.

П.С. Якщо від того стане легше, готовий відредагувати повідомлення і поміняти цих забудовників місцями. Але Ріелу там немає, бо нікому не рекомендую. Чекаю ваш рейтинг забудовників:)

16. IncInc

IncInc Well-Known Member

А з якою метою ви та інші на форумі? Як на мене, якщо б усе було чесно та прозоро, то тут перебували б виключно інвестори, які ділились би враженнями, спостереженнями, зауваженнями та порадами щодо будівництва як конкретного так і загалом у місті. Бо локальна забудова всеодно зазнає впливу того, що навколо, що поблизу чи трохи далі. До прикладу біля Британії напроти є Семицвіт і мешканці кожного з цих ЖК всеодно будуть порівнювати де, що і як. Чужа думка, якщо вона після цього проаналізована на незаангажованість, якість, розташування. Якщо людина ділиться досвідом, ілюструє фотографіями після купівлі (не рендери компаній), то інвестувати в чужу думку, якщо вона слушна, чому б і ні?

17. IncInc

IncInc Well-Known Member

А тотальне (будь-які ЖК, проекти) вихваляння одного із забудовників, одразу насторожує. Не буває ідеального, всеодно людина з критичним мисленням, навіть за кордоном матиме до чогось зауваження. І то не з області придертись, а реальні, справжні.

18. MrjanaLylka

ви спочатку ціни порівняйте у семицвіті і британії. Та не забувайте який проект семицвіта був на почтаку і скільки вони туди по ходу справи натикали будинків - мурашник просто

19. MrjanaLylka

у всіх забудовників є і плюси і мінуси і своя спеціфіка. У одних все добре зі строками, проте проблеми з документами. У інших навпаки. Кожен обирає на свій смак. Я обирала житло не по забудовнику а по проекту жк, плануванням, локацією і ціною.

20. IncInc

IncInc Well-Known Member

Та я не кажу що Семицвіт - це добре, там теж капець. Я лише приводив приклад, що житель одного ЖК буде дивитись на те, що поблизу і порівнювати. Тобто це відповідь на зауваження, чому не в тій гілці пишемо, не туди й т.п. Гілки це добре, але порівняння з іншими ЖК, тимбільше з тими, які межують очевидне.

а де твій аватар? :)