Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Стосовно нашого ЖК, ми про це тут кожного разу розмову заводимо. От дивіться, можна підіймати безглузду бурю і чекати завершення будівництва взагалі, його призупинення, а можна просто чекати завершення будівництва і отримання ключів від своєї квартири, якщо ви розумієте про що я.

• Подобається Подобається x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ніхто нічого не збирається зупиняти, вже фінішна пряма, чекати недовго, нема чого паніку розводити

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  3. MrjanaLylka

я думаю він має чітку мету своєї писанини, там не так все просто, щоб стороння людина приймала таку активну участь у житті форуму не свого жк

4. MrjanaLylka

досить вже розводити свої слюні, давно вам кажу - пишіть які жк вважаєте ліпшими з тими ж параметрами та локацією? Яка адекватна альтернатива?

• Тупо Тупо x 1
  5. MrjanaLylka

а навіщо одразу замінювати вікна? двері? нерозумію

6. MrjanaLylka

робота у нього така

7. 4ed

4ed Well-Known Member

8. Vsevolod

Пішла жара, зараз буде 2 сторінки звалень один на одного хто та де працює, потім пійдуть образи і закриє все це Михайло своїм коронним одним коментарем!

9. lookup

lookup Well-Known Member

Інвестори, а фотки ремонту своїх обєктів будете викладати? Чи ви продасте свою "інвестицію"? Які у вас плани щодо того яким чином злитись з цього форуму, га?

• Баян Баян x 1
  10. MrjanaLylka

викладу залюбки, як здадуть будинок, у мене вже все до ремонту готове. Можливо комусь сподобається мій дизайн проект.

11. MrjanaLylka

ой ви дивлюсь далекоглядний який)

12. Vsevolod

Особисто мої плани - жити в квартирі, робити ремонт і з вами познайомитись! А ваші? А взагалі, спочатку на ваші фото гляну, чи не буде таких?

13. MrjanaLylka

він не інвестор, з ним на радість не будете сусідами

14. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

Вітаю шановні і нешановні, весело тут у вас. Як справи?, дивлюсь Ріел активізувався - велика кількість новобудов у активі, Америку здали 4 будинки. Власне мене здивував проект Містечко Підзамче - це ж не просто ЖК, а ціле маленьке місто. Сподіваюсь ніщо не заважатиме втілити всі задуми у життя

• Баян Баян x 1
  15. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

немає нажаль за такою ціною поблизу новобудов, є можливо і цікаві проекти, але набагато дорожче

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. lookup

lookup Well-Known Member

Лише процитую з сусідньої теми про Велику Британію 6, де офіс ріелу пробує закласти думку що купівля нежитлового фонду - це нормально

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Так чого ж це цитуєте, цитуйте одразу посилання на свою сторінку де одразу ж зрозуміло, що ви представник іншого забудовника, а саме троль, який кинутий сюди аби відігнати інвесторів від нашого ЖК ... це геніально!

• Тупо Тупо x 1
  18. lookup

lookup Well-Known Member

Боти ріелу називають себе антиботами. Ти поясни якого забудовника я представляю і чим це підтверджується? Я ж навіть не порівнюю ріелошлак з іншими будинками. Яке ж ти тупе створіння...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. irynajavorska

irynajavorska Member

Попередній договір купівлі-продажу ЖК "Містечко Підзамче" почали підписувати ще в червні 2019 року. На початку декларували термін вводу в експлуатацію 1 черги в 4 кварталі 2020 року. Зараз на сайті вже змінили здачу на 3 квартал 2021 року. Основні договори повинні були підписувати у вересні 2019 року, але всіх дозвільних документів у забудовника досі немає. Думаю, що реальний термін здачі "Нового Форту" та "Брами" (враховуючи темпи Ріелу) приблизно кінець 2025 року. Здачу "Вежі" навіть боюсь прогнозувати... Людям, які потребують житло в найближчі 2-3 роки раджу обходити цей комплекс стороною та інвестувати "кровно зароблені" в інший комплекс, а ще краще в іншого забудовника.

P.S. Особисто являюсь колишнім інвестором ЖК "Америка" від Ріелу.

P. P. S. Звертаюсь до керівництва корпорації Ріел! Зверніть будь ласка увагу на ваших працівників (працівника), які спілкуються тут самі з собою і видають себе за інвесторів. Ви ж не телефони школярам продаєте! Сюди заходять люди, які важкою працею заробили собі на квартиру і вже мають певний життєвий досвід. Думаєте вони не можуть відрізнити відгуки реальних покупців від спаму ріело-ботів? Не позортесь, бо з вас вже люди сміються!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Ірино, вони це знають і залюбки оплачують це маппет-шоу. РІЕЛу потрібні гроші, будівництво - це лише метод його заробітку. У випадку РІЕЛу навіть не саме будівництво, а фактичний продаж - підписання контрактів. Невже ви наважились ще купити щось у Ріела?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)