Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Але то ріелососи маніпулюють думкою. Типу купляйте ріелівські гівняни бетонометри, а все інше стрьомне хавайте і мовчки викидайте. Бо так роблять всі. Ну це хіба в коробках ріелу так роблять. Ніхто, з повна розуму, не буде купляти шалаш, в якому треба змінювати вікна і двері. Крім ріелівських інвесторів, та й то по наводці квартетру ріелососів які формують портрібну думку

• Тупо Тупо x 2
  2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Бо йому в принципі немає про що писати, хіба що закидувати когось образами. Нехай пише, можна його додати на ігнор і діло с кінцем.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vsevolod

Управляти можливо ще в самому «щитку», то не є проблемою, і контролювати з нього ж. Пульт та додаток для зручності користувачів розроблено.

• Подобається Подобається x 2
  4. Vsevolod

Та ні, не прийдеться нічого змінювати вони всі стандартні, комплектація трохи різна, але по факту фунції всі виконують абсолютно однакові, тож змінювати шило на мило немає сенсу.

5. Vsevolod

Стосовно нашого ЖК, ми про це тут кожного разу розмову заводимо. От дивіться, можна підіймати безглузду бурю і чекати завершення будівництва взагалі, його призупинення, а можна просто чекати завершення будівництва і отримання ключів від своєї квартири, якщо ви розумієте про що я.

• Не подобається Не подобається x 1
  6. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ніхто нічого не збирається зупиняти, вже фінішна пряма, чекати недовго, нема чого паніку розводити

• Баян Баян x 1
  7. MrjanaLylka

я думаю він має чітку мету своєї писанини, там не так все просто, щоб стороння людина приймала таку активну участь у житті форуму не свого жк

8. MrjanaLylka

досить вже розводити свої слюні, давно вам кажу - пишіть які жк вважаєте ліпшими з тими ж параметрами та локацією? Яка адекватна альтернатива?

• Тупо Тупо x 1
  9. MrjanaLylka

а навіщо одразу замінювати вікна? двері? нерозумію

10. MrjanaLylka

робота у нього така

11. 4ed

4ed Well-Known Member

12. Vsevolod

Пішла жара, зараз буде 2 сторінки звалень один на одного хто та де працює, потім пійдуть образи і закриє все це Михайло своїм коронним одним коментарем!

13. lookup

lookup Well-Known Member

Інвестори, а фотки ремонту своїх обєктів будете викладати? Чи ви продасте свою "інвестицію"? Які у вас плани щодо того яким чином злитись з цього форуму, га?

• Баян Баян x 1
  14. MrjanaLylka

викладу залюбки, як здадуть будинок, у мене вже все до ремонту готове. Можливо комусь сподобається мій дизайн проект.

15. MrjanaLylka

ой ви дивлюсь далекоглядний який)

16. Vsevolod

Особисто мої плани - жити в квартирі, робити ремонт і з вами познайомитись! А ваші? А взагалі, спочатку на ваші фото гляну, чи не буде таких?

17. MrjanaLylka

він не інвестор, з ним на радість не будете сусідами

18. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

Вітаю шановні і нешановні, весело тут у вас. Як справи?, дивлюсь Ріел активізувався - велика кількість новобудов у активі, Америку здали 4 будинки. Власне мене здивував проект Містечко Підзамче - це ж не просто ЖК, а ціле маленьке місто. Сподіваюсь ніщо не заважатиме втілити всі задуми у життя

• Баян Баян x 1
  19. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

немає нажаль за такою ціною поблизу новобудов, є можливо і цікаві проекти, але набагато дорожче

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Лише процитую з сусідньої теми про Велику Британію 6, де офіс ріелу пробує закласти думку що купівля нежитлового фонду - це нормально

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)