Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

для такого розташування та формату клубного будинку вартість адекватна

2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так тишком нишком, але нажаль це наші реалії. Дивлюсь будинки в Америці здали, тому думаю занесли і все вирішили

3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Про Америку не чула, лише бачила в новинах, що у Києві два будинки Львівського Кварталу здали на днях - оце чудово, незважаючи ні на що процесс йде.

4. OlenaDan

OlenaDan Well-Known Member

Можливо ви праві, проте і ці «станції» є різні, в них різні можливості і відрізняється функціонал. Старшому поколінню, кому далеко за 45 ця система взагалі непотрібна, вони вже звикли жити по старому.

5. OlenaDan

Так, можливо його запрограмувати на ввімкнення о певній годині, та вимикання, можливо запрограмувати на підтримку певної температури в приміщенні протягом дня.

6. OlenaDan

Вже все, здали та отримали офіційні сертифікати. Залишилось лише мешканцям ключі віддати і діло зроблене.

7. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Не згодна з вами бо покоління одне, а люди різні! Моїй свекрусі далеко за 70, але вона добре обізнана у вайбері, у інтернеті лазить та користується скайпом.

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Весь «розумний будинок» полегшує життя та економить час незважаючи на вік користувача. Звісно дідусеві та бабусі це не дуже потрібно, а от їх дітям на онукам стане у нагоді, бо будинок буде під контролем.

9. Vsevolod

Крута бабця у вас, от бачите як буває, а ви можете контролювати все за допомогою датчиків встановлених у будинку.

10. lookup

lookup Well-Known Member

Ще один відгук про гівно-контору і гівно-будівництво

11. Vsevolod

Лукап, цікаво ви по всім форумам лазите та збираєте будь-яку інфо. Виглядає все ну дуже смішно!

12. lookup

lookup Well-Known Member

Інвесторе, це ж про ваш обєкт. Не примушує задуматись? Аааа, ви ж тут з іншою метою. Ріелівська гебня

• Баян Баян x 1
  13. Vsevolod

Я вже давно задумався, але чи є з того толк? На відміну від вас я намагаюсь одразу думати на крок попереду, і не вдаватись до погіршення ситуації на майданчику!

14. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Так не хвилюйтесь, якщо справу вирішено, будинки здані, то чого перейматися, ви з якої черги? Я вже забув? Тут всі пишуть по всім форумам ЖК.

15. JuliiZesar

Навіщо ви намагаєтесь визвати почуття гідності у людей? Або ж це намагання нав‘язати почуття провини? Лукап, вас також не зрозуміло, дописи завжди дивні, вирази ваші просто недоцільні навіть для форуму який не модерується! То що ви тут забули?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. JuliiZesar

Зараз вже розумним будинком нікого не здивуєш! Головна мета не загубити пульт управління, щоб не підвисла прога в телефоні, тоді все ок буде! Відкатати схему потрібно, а це роки три приблизно треба.

17. JuliiZesar

Нашпигована квартира? Напевно що нічим - чорнова робота як максимум, ціна зростеє не від «нашпигувань», а найбільше впливає місцерозташування, район, якщо хочете.

• Подобається Подобається x 1
  18. JuliiZesar

Я не претендую на якусь трендову систему у квартирі, але враховуючи те що більшість людей одразу змінює вікна та двері у своїй квартирі, то і систему, напевно, треба буде «перевзути». Тендер ще ніхто не виграв? Чи вже є дані?

19. JuliiZesar

Картинка перед очима смішна: стара, скрючена бабка яка лівою рукою ледь тримає стакан води, а правою мишкою скрекоче по столу. Луснути від сміху можна! Не хочу нікого образити, але ви реально не помилились десяточком років коли писали?

20. JuliiZesar

А про «крок попереду» це ви стосовно чого діалог ведете? Що стосується ЖК то тут ніяк не вгадаєш де знайдеш, а де загубиш. Що стосується вашого лялякання то тут і наперед вгадувати нема що...

а де твій аватар? :)