Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Поясніть мені будь-ласка, а навіщо вам ця інформація? Вона відіграє якусь важливу роль у вашому житті, чи можливо прискорить будівництво? Іноді дуже дивуюсь людям...

2. JuliiZesar

З приводу охорони, то вона там має бути обов‘язково, або лише будинку, або разом з будинками на прилеглій території. Як почнуть будувати, то подивимось, чи вже його будують?

3. JuliiZesar

Навіщо всіх ставити у відомість про свої справи, відмітились то і добре!

4. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

Якщо відкрито говорити про хабар, то приходить розуміння того, що це робиться тишком-нишком і поміж своїх, нам не дано зараз про це дізнатись, та й особисто мене хвилює лише результат!

5. Anna Lewkina

Вже все зроблене, внесок сплачено, тому хвилюватись немає про що.

6. Anna Lewkina

Що тут казати? З візуалом все ок, мені подобається. По-типу клубного будинку, так, гарно, але кому що довподоби, вартість за м2, не знаю, не завищена?

7. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелососів вже відверто посилають туди, де їм місце, а вони далі за старе. Клоуни. я розумію що відпишите те, за що вам платять. Але подумайте по дорозі додому чим ви займаєтесь. Для чого ви взагалі ходили в школу, в університет (надіюсь). Для чого ви взагалі зявились на світ? Та невже для того аби цілодобово писати оцю дурню, хай і за гроші

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Та не завищена, подивіться на той будинок, його фасад, подивимось як він виглядатиме в реалі, а ще, якими функціями буде наповнений. Доречі, можливо саме в ньому і буде «розумний будинок».

9. Vsevolod

Такі «гучні» розмови деяких форумчан нагадають приказку коли собаки лають, а караван іде, в цьому випадку всі люди собаки, як ви розумієте. Всі все знають, але нічого не роблять.

10. OlenaDan

OlenaDan Well-Known Member

А ви - саркастичний майстер. Не дуже розумію навіщо стільки гілок на форумі зроблено? Занадто багато для однієї компанії, чи тут по всіх новобудовах так?

11. OlenaDan

Хабар? Можливо. Проте дійсно, яка нам різниця - головне щоб був результат, а це ми вже побачимо зовсім згодом.

12. OlenaDan

Дивлячись чим буде «нашпигована» квартира, яка технологія будівництва, вікна/двері і тд. Не дуже вивчала тему цього будинку, якщо щось цікавеньке дізнаєтесь, то напишіть.

13. Vsevolod

Для того, щоб було зручніше шукати свій ЖК/чергу, щоб спілкуватись по суті, але це не дуже виходить на данному етапі наших переписок.

14. Vsevolod

Подивимось та почитаємо про нього коли йому окрему гілку на форумі зроблять. Якщо подивитись то в цьому будинку є пожежний балкончик, що на нього можна встановлювати, він приблизно 1м.кв? Чи взагалі нічого з ним робити неможна?

15. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я перепрошую, але всім відомо як працюють державні установи, і чому люди працюють там і хвилюються за свої місця маючи такі мізерні заробні плати.

16. MariyaGretta

Не думаю що «розумний будинок» може в ньому бути на всі 100%, скоріш за все лише певні функції використані. Подивилась я на розцінки які пропонує ринок, то ціни не малі на встановлення системи.

17. MariyaGretta

Стандартно зазвичай підключають противопожежний сигнал та проти задимлення, це в новобудовах, все інше - за бажанням власники підключають самостійно.

18. Vsevolod

Звісно, всю систему вам безкоштовно ніхто і не встановить. Це великі затрати. Якщо буде «головна станція» системи встановлюватись забудовником, то рахуйте, що вам дуже повезло. В подальшому це зекономить ваш час та нерви, а також гроші (це я вам на майбутнє кажу).

19. Vsevolod

Перед тим як заїзжати ще раджу встановити датчики на тепло, світло і воду. В кінці місяця зможете отримувати звіт на телефон про раціональність використання ресурсів у квартирі.

20. MariyaGretta

Датчик на опалення можна зробити автоматизованим, виставляючи погодинно необхідну кількість тепла яку віддаватиме радіатор?

а де твій аватар? :)