Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А що це по-вашому, не маркетинг? Пропіарити свою компанію, обходячи прямо та примітивно «Пропоную послуги»...

2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ви праві просто реклама, маркетинг це голосно сказано

3. MrjanaLylka

ви ж розумієте, що у дабі є 1000 і 1 папірець якими вони можуть мотивувати відмову, скоріше не в тому справа, а то просто відмазка дабі. Думаю хочуть більше хабаря собі виторгувати. Чи ви наївні?

4. MrjanaLylka

схоже, що для нього таки кінець світу, треба покіпішувати на фінішній прямій

5. MrjanaLylka

все там вже сплатили, ніяких проблем немає

6. MrjanaLylka

скільки вам конкуренти платять за чорний піар?

7. MrjanaLylka

8. lookup

lookup Well-Known Member

Яка ця люлька тупа, де ріел відкопав це біосміття?

9. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Лукап, що ви пишите? Нісенітниці якісь і все, краще подумайте, чи спроможні ви взагалі на щось більше аніж писати такого роду повідомлення.

10. MariyaGretta

Якби людина почала з «Пропоную послуги» ніхто б і не читав того повідомлення, бо все і скрізь вже заспамлене «от» і «до»!

11. MariyaGretta

Ви розумієтесь на видачі документів ДАБІ? Може більш детально опишите, що там може відбуватися при їх отриманні?

12. MariyaGretta

Лише один будинок... я б задумалась над охороною, чи дивитись треба по территорії. З зовні дуже гарний, вікна - ван лав!

13. Vsevolod

Відмазка з приводу чого? 1000 і 1 папірець збирається будь-де, в будь-якій службі в нашій країні. Мене дивує, щоб виписатись з трьохденного лікарняного ми ставимо 6 печаток, а щоб укласти шлюб на все життя - лише одну. Висновок: безглузда держава-дурні люди...

14. Vsevolod

А що про нього казати? Будинок як будинок, чи ви знаєте якусь особливу інформацію?

15. Vsevolod

Вже безглуздо постійно йому про це казати, ставте його на ігнор, все одно його дописи не несуть ніякого смислового навантаження.

16. Vsevolod

Охорону, як і сигналізацію можна без проблем встановити, питання бажання власників квартир в тому будинку.

17. lookup

lookup Well-Known Member

Рієлосос вирішив відмітитись в усіх темах

18. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

А ви що хочете почути? Я з цікавістю буду споглядати на будівництво, а потім зможу сказати свої враження.

19. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Всі шукають якумога більш цікаві ходи, проте, скажу вам це найпростіше, що можна зробити - розкидати пропозицію по форумах та дати мінімальну рекламу своїх послуг.

а де твій аватар? :)