Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

А друга то де? Та мабуть в шенгені чи як його? Чи не так ботики? Коли буде окрема гілка з новими нікнеймами і історіями влошенців?

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я працюю для себе та на себе. Район не скажу, бо не хочу. І так, мені подобається займатись нерухомістю, я цим живу та заробляю.

• Подобається Подобається x 1
  3. MariyaGretta

Друга від забудовника іншого, нічого такого в цьому не бачу, в зоні шенгену також є квартирка, не заздріть!

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Шановні форумчани, де всі поділись? Чого відмовчуєтесь, явно ж читаєте всі гілки.

5. MariyaGretta

Затишшя перед бурею! Декілька людей проходять, кидають коментарі та зникають...давно не чутно Зіночку, Сергія хто там ще був?

6. Так оживіть своіі скелети в шафі: Івана Грозного, Олечку Бурлакову, Маряну Лялку, Швеця, Зіночку (до речі, нічого ій так довго у відпустці сидіти). Та всіх інших. І у вашому дурдомі запанує щастя.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. MariyaGretta

Я половини і не знаю, це ви стільки людей на форумі пережили? Молодець!

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

а що вам сумно? скучили за тими хто не поділяє вашої позиції?

9. MrjanaLylka

нічого такого не відбувається, будинки будуються, здаються, народ ремонти робить. Ви ж знаєте - як якийсь негатив - всі біжать жалітись писати відгуки, а коли усе добре, то зрідка хто напише подяку. То нормальний процес

10. MrjanaLylka

шукаєте нову гілку де б нагадити?

11. lookup

lookup Well-Known Member

Підняла теми в топ, молодець. Бонус до зарплати.

12. Vsevolod

Нормальний не нормальний, але хотілось би відгук саме про ситуацію на будівництві, на данному етапі.

13. Vsevolod

Лукап, ось що ви тут робите, можете пояснити? Ви не інвестор, не мешканець, до чого вам тут бути на форумі?

14. MariyaGretta

Вас що саме цікавить? Скільки поверхів побудовано, чи як все проходить на будівництві?

Останнє що я чула, що у нашій черзі, вже розводять труби для ополення, але це було ще влітку. Собаки лають, караван іде!

15. MariyaGretta

Як це навіщо? Щоб вприскнути трохи жовчі, чому ні, незадоволена собою людина так і робить намагаючись знайти жертву. Шкода що в межах інтернету...

16. Vsevolod

Цю інфу також знаю, але хотілося б щось новеньке почути) На днях сам буду на будівельному майданчику і подивлюсь що там і до чого.

17. Vsevolod

Він не говорить ні в якому будинку/черзі квартира, нічого взагалі не пише, тільки повноцінний об**р і все...

18. Без коментарів. Заходьте, читайте. Тай є фотозвіт

Nadiya Bulatova

Доброго дня. Надія, 4 черга, секція Б, квартира 10-2 під терасою.

В моїй квартирі протікає стеля та мокрі стіни!

І це всього лиш після звичного львівського дощу! А що буде після зими?!

Спершу мені повідомили, що все відремонтують до цієї середи, чого не відбулось. Вчора мені повідомили, що докінця тижня. Але, оскільки, ці пусті слова нічого не варті, як ми вже неодноразово переконувались, тому, вимагаю сьогодні чітко прописати відповіді від Petro Gula та Олександра Кулій на такі питання:

1. Що спричинило протікання? Яка проблема була виявлена?

2. Які методи її вирішення?

3. Який крайній термін?

4. Як захищена тераса від опадів (гідроізоляція, утеплення/мембрана... ваші варіанти) і куди стікатиме вода? Особливо цікавить, що буде відбуватись весною, коли буде танути сніг?

5. Яку гарантію ви надаєте? Чи буде офіціний документ?

6. Хто коли і як просушить стіни у моїй квартирі та стелю?

7. Які роботи зараз ведуться на терасі зверху для вирішення проблеми із протіканням?

8. У понеділок (12 серпня) вранці зможемо зустрітись із вами та Володимиром (який відповідає за секцію Б) на будові для проговорення усіх нюансів з метою якнайшвидшого вирішення цієї прикрої ситуації?

Чекатиму на відповідь. Сподіваюсь, на цей раз чітку та зрозумілу. Дякую.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. MariyaGretta

Не забудьте на форумі оповістити та опублікувати відповідь від керівництва. Дякую.

а де твій аватар? :)