Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Поки що не задумувалась над цим, скоріше за все в котлован інвестувати не буду. За назвою та описом мене приваблює «Вежа», там подивимось.

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Зручно, адже, як пише РІЕЛ, саме в ЖК Вежа буде розташований садочок та початкова школа.

3. MariyaGretta

Відкрита гілка форуму по Підзамче вже є? 14500/м2 дуже солодка вартість.

4. Що може бути доброго поряд зі швидкісними поіздами по розбитій коліі. Плюс невеличка сорутвально- розвантажувальня станція. Постійний скрип колісних пар на стрілках і голос диспетчера, що куда подавати, або хто прибуває на станцію Підзамче. А також свистки тепловозів, тому що хтось вирішив скоротити шлях і перетинає колію

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Форум не працював?

Не був тут дуже давно і, як бачу нічого не змінилось, все ті ж на арені! Розповідайте як справи?

6. JuliiZesar

Найцікавіше питання: як тераса у Михайла, все ок, вже заїхав? Зробив ремонт, чи все ще всім міски промиває?

7. JuliiZesar

Що за Підзамче? Хто інвестує та куди інтегрує?
    Сумно у вас тут, чи то я тільки-но зайшов.

8. JuliiZesar

А ви про що тут взагалі спілкуєтесь? Про потяги?
    Як ваша квартира, вже живете в ній нарешті, чи все ще граєтесь у дорослого «рішайла»?

9. Бачу доЮлія цезаря пам'ять повернулась. Пароль згадав. Давненько Ріел не витягував на світ божий антикваріат. Залишилось воскресити Івана Грозного. І Зіночку. Даремно Ріел відправив іі в небуття. Пора повертати, а то ті два недоросля, які пробують підтримувати якусь активність завалили роботу. Вони є повним втіленням образу, описаного Фонвізіним в "Недорослі"

• Подобається Подобається x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

Зараз це опудало залогіниться всеволодом і все пояснить

11. JuliiZesar

Я і не забував пароль, просто не заходив на форум, а треба було? Наступного разу обов‘язково вас попитаю. І не потрібно всяку х****ю писати, якби РІЕЛу треба було б, завели новий акаунт, не здається вам так, ні?

12. JuliiZesar

Тобі мама нічого не пояснила в цьому житті, невихований бовдур! Не можеш нічого нормального написати то взагалі не пиши аніж так позорити себе та батьків.

13. MariyaGretta

Подивіться хто тут на форумі з‘явився... Цезарь, Михайло ну і недоуч лукап панасович! Мої вітання, як дивно бачити вас тут!

14. MariyaGretta

Я так розумію, оскільки останнім часом на форумі була я та Всеволод, то недорослі це ми?

Отож Михайло, ви окрім бруду щось лити можете? То вас вашою терасою Бог і наказав, що ви така гнила людина...

15. lookup

lookup Well-Known Member

Як же у цих нищуків палає, у цього ріелівського зброду. Вони змушені за копійки і процент від продажів займатись цією писаниною на форумах, частенько ще й у післяробочий час.

16. На злодіі шапка горить. Я не назвав імен чи нікнеймів, але вони одразу себе впізнали. Все таки недорослі. Розумні промовчали і зробили вигляд, що іх тут не стояло, а так маємо те, що маємо.

17. Vsevolod

Це вартість «від», тобто скоріш за все на трикімнатну при 100% оплаті.

18. Vsevolod

Містечко Підзамче - новий проект від РІЕЛ, в ньому об‘єднають три великі ЖК, почитайте в інтернеті є інформація.

19. Vsevolod

Нічого собі, Михайло, ви повернулись, напевно також свій пароль згадали, а то все з лукапа випрускуєте свою ж**ч)))

20. MariyaGretta

Лох - це доля, Панас! Дебет с кредитом не зведете, я палаю від ваших дописів, кожного разу тупіших і тупіших!

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)