Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. andrikvirus

andrikvirus New Member

Також там купили кажуть до початку 2017 року мають здати

2. irysyk

irysyk Member

Як ви думаєте чи можна паркомісце під будинком ЖК від Ріела переробити на гараж, обгородивши? Чи хтось таке практикував чи це неможливо?

3. irysyk

irysyk Member

Відгукніться власники квартир першої черги ЖК Панорама. Як іде процес створення ОСББ і чи уже все підключено?

4. Sunset

Sunset New Member

Доброго вечора !.Хочу інвестувати в 1-кімнатну квартиру від "Ріел" "Монако" ,раніше ніколи не зв"язувався з інвестиціями в нерухомість тим більше з Ріел, поділіться досвідом , також відпишіть власники житла від ріел яківраження , можливо хтось теж хоче вкласти в цю будову..

5. Sunset

Sunset New Member

Читав багато неоднозначних відгуків , про ріел ... про те шо відтягується будівництво ,підключення до мереж , що це бульбашка яка рано чи пізно лопне .. Мені дали зразок договору мяко кажучи сумнівних гарантійних зобов"язань ,моживо хтось в цьому сильніший ніж я порадьте будь-ласка ... Сторона з ким я буду укладати угоду[​IMG]
    ПП „Софіябудінвест”,
    Пастушок В.І.

я так розумію особа одна і та у всіх а буд.компанії різні , хто знає чому ?

6. vfiseses

vfiseses Member

а як одна компанія буде 15обєктів будувати? це фізично можливо?

7. zljychka

zljychka ;-)

А РІЕЛ, грубо кажучи, не будує, а лише виступає посередником, замовником робіт, незнаю як ще це назвати... Будують кожний об'єкт різні буд.фірми, фіз. особи по договору доручення теж різні, і кожен об'єкт має свій ФФБ. Тому, тут мабуть, кількість об'єктів не має значення. По дорозі на роботу їду попри деякі їхні об'єкти, так на Куліша поки змін ніяких, навіть не обгороджена територія, на пр.Чорновола докладають цеглу 10 поверху у 2 секції, 1 секція ніби здана, наш 'Марко Поло' будують по плану.

8. shvarc

shvarc Well-Known Member

РІЕЛ - девелопер, а безпосередньо будують декілька компаній, в основному ці: АВР Буд, Шанс Кий Буд

9. Snakeyt

Snakeyt Member

Перша секція на Чорновола ще не здана,так я є власник квартири цього ЖК,і з власного досвіду скажу Вам,що забудову будують по плану,але здадуть значно пізніше,бо не встигають по інженерному забезпеченні,та внутрішньому оздобленні.

10. elena sun

elena sun Member

і ми також купили там квартиру, в 2-ій секції.

11. elena sun

elena sun Member

на об'єкті "Моне" учора 2015-02-24 16.12.29.jpg 2015-02-24 16.13.16.jpg

12. natik shvet

natik shvet New Member

і ми також там купили, в 1_ій секції

13. shvarc

shvarc Well-Known Member

14. Grek

Grek Well-Known Member

цьому фото вже майже місяць )

15. Joll

Joll Well-Known Member

Ви не зовсім праві - фото вище бачу вперше, схоже, що воно таки не зовсім старе чи давнє, а по даній будові можу сказати наступне: у ці понеділок-вівторок там фундамент заливали, а у цю середу мною було помічене ось такі роботи:

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  16. Grek

Grek Well-Known Member

Це фото з офіційного сайту Ріелу і датоване воно 30 січням.

17. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Бачу фундаментну плиту вже залили. Зовнішні стіни цокольного поверху який конструктив мають?

18. Joll

Joll Well-Known Member

Зрозуміло, думала, ще ваше фото.

Цокольні поверхи будуть під різні допоміжні приміщення - ОСББ, офіси, консьєржні тощо.

19. ollllla

ollllla Member

.......теж власник хати в данному ЖК, і помаленько з погіршенням ситуації в країні стає страшнувато.........була за місяць до дати Вашого фото і нічого не змінилося (((((

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

хто шукав де купити той ще щось і пише. а хто купив мало хто залишить якийсь відгук про компанію чи будинок. :-(

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)