Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Рекоменую забрати вклади в Приваті ті конвертувпти у валюту

• Подобається Подобається x 1
  2. Для чого ви скоро зрозумієте, але буде пізно.

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

а у вас взагалі немає аватарки, точніше є - знак питання, він цілком відповідає вам, а про ваш чоловічий почерк всім відомо - хамло і по всьому

4. MrjanaLylka

цікаво хто там що зберігає після того як він став державним? Взагалі довіри немає до цього банку і некваліфікованих працівників

5. D4RM72lX4AY_ZOm.jpeg

6. MrjanaLylka

про те що ви гарно вмієте цитувати ми в курсі, а свої думки де? чи звикли тільки йти у когось на поводу і вірити всім Порошенківьким пропагандистам? як же вас зазомбував цей шоколадний, я в шоці. він же брехун і крадій

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

До якої суми рекомендуєте забрати вклади? І чому рекомендуєте? Дивно, що ви це рекомендуєте, а не посадові особи.

8. Vsevolod

Це все ваші здогадки, ніякої конкретики. Людина, яка має час на форуми, можливо і читає багато інфо, проте висновки робить дивні з усього.

9. Vsevolod

Я зберігаю. Мені все подобається. Мав справу з іншими банками, ото жах. А приват зручний для мене, особливо особистий кабінет.

10. Зате ваш блаЗень сама скромність. Мовчить як риба об лід.
    Татуньо тільки заявив, що синочку треба в чотири рази підвищити зарплату. Дружина сказала , що яВовочка не буде спілкуватисть з журналістами. Керівник штабу Разумков - що Вова не самодостатня людина, тому за нього буде говорити він.
    Це той, що обіцяв скоротити зарплати чиновникам, але не собі, будучи мільйонером?
    Це той, що обіцяв не брехати, але не виходить до журналістів.
    А взалі вибирайте. Я посиджу на бережку і буду споглядати як ви тонете і волаєте "Допоможіть". Тільки х@й вам а не круг. Демагоги мають піти на дно раз і назавжди.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Михайло, та тут навіть немає сенсу говорити з цими мавпами.

Вже сам той факт, що всі "інвестори" або за Зе, або розмазують соплі - свідчить про те, що це

а) київський десант рєілососів
    б) мульти-акаунти які ведуться однією/двома особами

Окрема розмова стосується акаунту Всеволода - його веде якась баба, тому-що мужик з таким почерком і думками - це клоун під ковриком, бабораб, а в гіршому випадку - куколд

12. Vsevolod

Михайло, скажіть, от ви зробили свій вибір, ок! Навіщо нав‘язувати його всім іншим? Ми бачимо інформаційну війну, вона дуже чітко простежується звідусіль. Хто б не прийшов до влади, на нас це ніяк не вплине. Все одно тарифи будуть рости, бо пік виплат по МВФ, якраз припадає на 2020-2021 рік. Навіщо комусь-щось доводити?

13. Vsevolod

Лукап, краще слідкуйте за собою! Мені абсолютно фіолетово до вашої думки, бо вона все однак не ваша, тож змиріться з цим.

14. MrjanaLylka

займіться справою, досить тут один одного ображати, бридко від вас і вашої культури спілкування.

15. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Кожної весни приватбанк страждає, бо всі хочуть забрати свої вклади... це дуже вигідно самій системі, бо вклади повернуть без %. А порахуйте скільки це млн. грн.

16. MariyaGretta

Ви ж доросла людина, повинні розуміти, що там всі в одній упряжці. А все, що бачимо ми - це великий спектакль для л@хів.

17. MariyaGretta

Цікаво було б почути, чому ви так вважаєте? Серед ваших знайомих абсолютно всі голосують за Пор? Вибори пройдуть, побачимо, хто виграє, і що буде. До нас війна не дійде, то нехай центр хвилюється.

18. З лохами не дружу. Друзів вибираю по духу , а не корисних. Всі друзі , від мільйонерів до простих робочих всі за Україну.

19. MrjanaLylka

сподіваюсь тут всі за Україну, хто проти вже давно поїхали за кордон. Але бачення України в майбутньому у всіх різне.

20. MrjanaLylka

зараз трошки інша ситуація, і тому вірне рішення сказати допобачення цьому банку

а де твій аватар? :)