Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Заходиш на форум будівництва, і читаєш про політику, розумієш, як все пагано в головах нашого народу... а давайте згадаємо, що країна то в нас парламентсько-президентська, і ми обираємо головокомандуючого... у нього свої обов‘язки.

2. Nazaralli

Nazaralli Member

Знаєте, задумуюсь постійно якою була б Україна якби в 91-му обрали Чорновола. І мені ніколи не було встидно за їх вибір в минулому. Мої батьки вчили мене любити цю країну і давати їй більше ніж вимагати від неї. Дідусі хоч і не голосували, але теж немало зробили для України.
    Я ніде не сказав що мені погано живеться, навпаки. Мені просто не байдуже.

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

не погано, просто зараз це питання найбільше всіх хвилює. Та і будівництво наше тим чи іншим боком також залежить від того, що відбувається в країні та від тих хто буде при владі

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну молодці, сподіваюсь до кінця війни все буде добре. В мене на фронті загинув друг - це страшно... а так, звісно, голосуйте за кого хочете!

5. Vsevolod

Ок, хай буде так, добре, що вам не відчувається чоловічого. Головне, щоб не відчувалось так, як у вас - б***о почерку!

6. Vsevolod

В політиці зараз вкрай не вистачає таких патріотів, яким був Чорновол! А нашому населенню, не вистачає хоча б каплі того патріотизму, сумно. Сподіваюсь, що прийде час, коли при владі будуть справжні українці... не тільки, на папері.

7. MariyaGretta

Навіщо думати про те, що було б..якби... маємо, що маємо. У будь-якому випадку кожен опікується лише своєю ж***.

8. MariyaGretta

Залежить, і я так розумію - напряму. Сподіваюсь, що вибір будь-якого президента, аж ніяк не понесе за собою проблеми у будівельній галузі.

9. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Поки що рівень Ріела лише чуть вищий за рівень оцінки Євролабу в гуглі:)

10. Vsevolod

Може понести, але судячи з результатів, які ми бачили, нічого не зміниться. Тож, хвилюватись нема про що. Та особа, яка б прикрила будмайданчики, не проходить.

11. А та, що проходить, просто іх рейдерне а вас заставлять доплатити за понесені витрати.
    Хто у нас були найбільшими рейдерами - Коломойський і Корбан

12. Vsevolod

Ви реально вважаєте, що до влади пропустять Зе? Ні, я так не думаю, а якщо і справді так буде, то, поки він добереться до Львова, вже перевибори будуть.

13. MariyaGretta

Чому ж одразу рейдерне? А можливо, в країні, дійсно все зміниться на краще, чи таких варіантів ми не розглядаємо? Судячи з відгуків народу, ми реально вже не віримо, що, хоча б щось можна змінити на краще, і це погано.

14. MariyaGretta

Допустять чи не допустять містера Зе до влади, це вже питання таке. Зараз розумію, що народ просто сплутав «Голобородько», з фільму, з Зе. Судити зарано, поживемо, побачимо. Але, хоч щось цікаве відбувається в країні - Україні.

• Подобається Подобається x 1
  15. Vsevolod

Всі на разі завмерли, і чекають продовження великої дії театрального спектаклю. Інтрига - це про вибори 2019. Інвестори, також завмерли.

16. MariyaGretta

Та немає інтриги, є боротьба, і як виявилось, реально людям є за що поборотись. Це радує, значить не все так погано в Україні, ще є, що взяти.

17. MrjanaLylka

думаю усім відомо який буде результат, Зе перемагає, а ось цікаво чи влаштує він усім посадку чи дозволить втекти з країни

18. Ось що вас чекає, а не посадки

View: https://twitter.com/gorenjece/status/1118060910935969793?s=20

19. MrjanaLylka

ага хоч не сумно дивитись за новинами, блокбастер прям, побачимо що буде 19-го

20. MrjanaLylka

і до чого бойко з медведчуком до Зе? Бойко то взагалі проект Порошенка, він його хотів провести у другий тур, щоб він потім злився

а де твій аватар? :)