Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. FB_IMG_1554486687699.jpg

• Баян Баян x 1
  2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

і ви за шоколядного, ти дивись, от тому у нас в країні бардак, бо таких багато

3. MrjanaLylka

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

І яке, по вашому, вірне рішення? Зробити вибір, на користь «рошену»? П‘ять років людина мала можливості, і не використала їх по максимуму. На міжнародній арені, так, не соромно, а на внутрішній?

5. А ви Конституцію хоч раз в житті читали? Раджу.

6. Vsevolod

Я зробив вибір не на користь Тимошенко/Порошенко/Зеленський. Маю власну думку. Досі не розумію, чому ми тут перейшли до виборів, навіщо про це вести бесіду?

7. Залежність голосування від рівня освіти людей по результатам ЗНО 2018
    FB_IMG_1554470748139.jpg

• Подобається Подобається x 1
  8. Подивіться пару постів вище. Там була інфа про поточний стан ринку будівництва. Ви ж і почали. Отримали відповіді. Перестанете писати, не буде відповідей.

9. lookup

lookup Well-Known Member

Так Зеленський просто як запасний варіант Коломойського. Тимошенко у Пороха не виграла б. А так, лохів розвели на перемогу тієї самої сили, яку представляла би Тимошенко. Ну нічо, восени вони обидвоє сумарно наберуть 226 голосів.

10. MrjanaLylka

і чому так всі захищають Порошенко???, адже за п'ять років він не завершив війну на Донбасі, а це мало бути б основним його завданням. Тому я проти нього, бо не вірю, що він за наступні 5 років зупинить той жах.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Та робіть що хочете. Я навіть не дивуюсь що за Зеленського голосують інвестори РІЕЛу, або по простому - ріелоботи без нічого. Це ще раз підтверджує що ви усі з київського офісу під різними акаунтами рієлососите на повну

12. Війну може завершити той, хто іі розпочав. Якщо ви іі не розпочинали, то війну ви можети завершити, перемігши того, хто іі почав, або здатись в полон. Що ви пропонуєте?

13. Nazaralli

Nazaralli Member

Історія повторюється по спіралі. Нажаль.
    Всі стурбовані майбутнім, хтось своїх грошей, хтось країни а хтось власних ілюзій. Щось комусь доводити беззмістовно, як видно сучасні технології одурманювання працюють безвідмовно на величезні маси людей.
    Подумайте лише чи подякують вам ваші діти через роки за ваш вибір курсу держави, в якій їм жити.

14. Vsevolod

Яким би, на ваш погляд, не був стан будівництва в країні, але нові ЖК будуються, квартири люди купляють і все йде вперед. Перестаньте агітувати. Не цікаво.

15. Vsevolod

Коломойського? Ви впевнені в цьому? Мені здається це ідеально продуманий маркетинг-план Пороха. Як ви вважаєте? Пропіарити Зеленського, щоб у другому турі його потопити і отримати безпрограшну перемогу! Геніально. Давно помітив, що в парламенті геніальні маркетологи.

16. Vsevolod

Чомусь, під час виборів, всі зовсім забули про молодих юнаків, які кожного дня гибнуть на війні. Чи голосували б ви за президента, який не закінчив війну, якби ваш син сьогодні знаходився на передовій?

17. Vsevolod

Та все, зупиніться, ви сильно задумувались за кого, в свій час, голосували ваші батьки та дідусі? Не думаю. І давайте вже чесно, вам реально погано живеться? Мені набагато краще) і це не заслуга Пороха, а моя особиста!

18. В мене син був там двічі. Зараз в оперативному резерві - 1 десантників. І я, і він підтримуємо ПП. Ще питання є.

19. lookup

lookup Well-Known Member

Видно що Всеволод це акаунт, який веде якась Зіночка. Не відчувається чоловічого почерку. Справа не в кандидаті і не точці зору, просто почерк не відповідає нікнейму і аватарці.

а де твій аватар? :)