Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Та ні. Це Ріел думає що вирішить цим проблему. Це чергова пуста трата грошей інвесторів наступних черг. Там потрібно повністю переробляти. Напівмірами не обійдеться. Це вже третя спроба. Але якщо ім хочеться в черговий раз переробляти перероблене, то чому б ні.

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ви не порахували інфляцію і ріст курсу доллара! Враховуючи це, можна зрозуміти чому відбуваються затримки. Так, це нас не має стосуватись, але вже як є...

3. MariyaGretta

Так, все занепадає, якщо в ньому ніхто не живе, і будинок, і квартира, а якщо врахувати, що вона взагалі не обжита, то все стає зрозумілим...

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну нехай так, можливо, все буде добре, чого ж ви так пісимістично налаштовані завжди?

5. Vsevolod

А як щодо квартир, які здаються в аренду, подобово, вони ж не весь час заселені народом, чи з ремонтом вона в порядку залишається просто довший час?

6. MariyaGretta

Квартири, які здаються подобово, мають постійну підтримку від власника, в будь-якому випадку, всі квартири після ремонту, і за ними доглядають.

7. guruua

guruua Well-Known Member

Останнім часом Ростислав Мельник став більш "зговорливим". Повернув ті приміщення які забрали у інвесторів, обіцяє повернути паркінг, що тижня почав спілкуватися з інвесторами. А тепер ще й зібрався робити більш енергетично ефективними будинки.
    Схоже дійсно зібрався в депутати по залізничному району, як ходять чутки... [​IMG][​IMG]

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

8. MariyaGretta

Нам повезло більше, бо не потрібно брати участі ні в яких конкурсах. Наші будинки, і так будуть обладнані цими системами.

9. Vsevolod

Ну чудово, що в цьому такого? На будівництво це вплине найкращим чином, тож, яка різниця?

10. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Ростік Однозірковий готується стати народним депутатом від залізничного/шевченківського району, бо інакше з його затримками і скорим крахом прийдеться дивитися за небом в кліточку.
    Останні відгуки та оцінка Ріела тут
    ріел - Пошук Google,,,

11. Vsevolod

Перевірте посилання, просто викидує в гугл. Щодо депутатів, зараз це не заслуга, ним може стати хто завгодно, навіть ви, при певних обставинах.

Моя робота. Сфера нерухомості. Доповідаю: Угоди з купівлі/оренди припинилися ще два місяці тому, коли шанси клоуна стати президентом почали матеріалізовуватись у реальні відсотки. Останній тиждень припинилися навіть дзвінки у відділ продажу.
    Я розумію, що мої читачі, у більшості, адекватні люди, але все одно дам пораду: Утримайте себе від купівлі нерухомості, яка зараз знаходиться у стадії будівництва. Навіть якшо вас спокушують "смачною" ціною.
    Якщо є можливісь купити житло в будинку, що вже введений у експлуатацію, теж не поспішайте. Перекантуйтесь пару місяців на аренді, потім візьмете своє житло суттєво дешевше. Тим, хто задіяний у будівельному бізнесі, вже зараз радив би шукати "запасний аеродром".
    Вибачте, але ці всі поради без урахування можливості справжньої громадянської війни. В цьому я не прогнозист, хай спеціалісти прогнозують.

12. MariyaGretta

Михайло, зрозуміло, що ви голосували за «Рошен», але не потрібно нести в маси так наполегливо, свою думку. Я проголосувала «по приколу» і не цураюсь цього. Єдине бажання за стільки років «вільної України», якщо не змінити її, то хоча б змінити мафію, яка нею керує. А так кожен при своїй думці!

13. Я вас тут не агітую. По приколу я з вас буду сміятись, через рік. Це порада тим, хто збирався купляти від спеціаліста. А ви можете і дальше прикалуватись. Давно в Приватбанк заходили? Ніжками. Раджу.

14. Vsevolod

Ну ок, цей текст вам варто було б написати не на нашому форумі, а на форумі ПОТЕНЦІЙНИХ інвесторів. Ми то, вже придбали квартири... і як нам далі бути, якщо все зупиниться взагалі?

15. У вас є два тиждні подумати як вам спасти своі вкладення. Бачу два шляхи:
    - переуступити, якщо найдете покупця;
    - прийняти правильне рішення під час друшого туру і переконати в правильності вашого рішення інших.
    Буде бажання, почитайте.
    Леся Коковська-Романчук

16. lookup

lookup Well-Known Member

Київський десант відразу палиться зі своїм Зе!. Але такий великий розрив ліквідувати не вийде. Тому - все печально. Ну а далі чекаємо на "чвари" поміж Тимошенко і Зеленським, і... остаточної перемоги Коломойського восени, коли обидві партії, які вони представляють, аж раптом наберуть сумарно 226 голосів, а український виборець буде вкотре використаний за призначенням.

Останнє редагування: 4 кві 2019
  17. Ситуація ще гірше
    Руслан Каримов

18. MariyaGretta

А що такого у приваті? Вчора заходила, знімала гроші, нічого дивного не побачила. Михайло, ви робите всі свої висновки аналізуючи змі?

19. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

досить агітувати за шоколадного, я хоч і не особливо підтримую Зе, але шоколадного не поважаю

а де твій аватар? :)