Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А як щодо квартир, які здаються в аренду, подобово, вони ж не весь час заселені народом, чи з ремонтом вона в порядку залишається просто довший час?

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Квартири, які здаються подобово, мають постійну підтримку від власника, в будь-якому випадку, всі квартири після ремонту, і за ними доглядають.

3. guruua

guruua Well-Known Member

Останнім часом Ростислав Мельник став більш "зговорливим". Повернув ті приміщення які забрали у інвесторів, обіцяє повернути паркінг, що тижня почав спілкуватися з інвесторами. А тепер ще й зібрався робити більш енергетично ефективними будинки.
    Схоже дійсно зібрався в депутати по залізничному району, як ходять чутки... [​IMG][​IMG]

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

4. MariyaGretta

Нам повезло більше, бо не потрібно брати участі ні в яких конкурсах. Наші будинки, і так будуть обладнані цими системами.

5. Vsevolod

Ну чудово, що в цьому такого? На будівництво це вплине найкращим чином, тож, яка різниця?

6. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Ростік Однозірковий готується стати народним депутатом від залізничного/шевченківського району, бо інакше з його затримками і скорим крахом прийдеться дивитися за небом в кліточку.
    Останні відгуки та оцінка Ріела тут
    ріел - Пошук Google,,,

7. Vsevolod

Перевірте посилання, просто викидує в гугл. Щодо депутатів, зараз це не заслуга, ним може стати хто завгодно, навіть ви, при певних обставинах.

Моя робота. Сфера нерухомості. Доповідаю: Угоди з купівлі/оренди припинилися ще два місяці тому, коли шанси клоуна стати президентом почали матеріалізовуватись у реальні відсотки. Останній тиждень припинилися навіть дзвінки у відділ продажу.
    Я розумію, що мої читачі, у більшості, адекватні люди, але все одно дам пораду: Утримайте себе від купівлі нерухомості, яка зараз знаходиться у стадії будівництва. Навіть якшо вас спокушують "смачною" ціною.
    Якщо є можливісь купити житло в будинку, що вже введений у експлуатацію, теж не поспішайте. Перекантуйтесь пару місяців на аренді, потім візьмете своє житло суттєво дешевше. Тим, хто задіяний у будівельному бізнесі, вже зараз радив би шукати "запасний аеродром".
    Вибачте, але ці всі поради без урахування можливості справжньої громадянської війни. В цьому я не прогнозист, хай спеціалісти прогнозують.

8. MariyaGretta

Михайло, зрозуміло, що ви голосували за «Рошен», але не потрібно нести в маси так наполегливо, свою думку. Я проголосувала «по приколу» і не цураюсь цього. Єдине бажання за стільки років «вільної України», якщо не змінити її, то хоча б змінити мафію, яка нею керує. А так кожен при своїй думці!

9. Я вас тут не агітую. По приколу я з вас буду сміятись, через рік. Це порада тим, хто збирався купляти від спеціаліста. А ви можете і дальше прикалуватись. Давно в Приватбанк заходили? Ніжками. Раджу.

10. Vsevolod

Ну ок, цей текст вам варто було б написати не на нашому форумі, а на форумі ПОТЕНЦІЙНИХ інвесторів. Ми то, вже придбали квартири... і як нам далі бути, якщо все зупиниться взагалі?

11. У вас є два тиждні подумати як вам спасти своі вкладення. Бачу два шляхи:
    - переуступити, якщо найдете покупця;
    - прийняти правильне рішення під час друшого туру і переконати в правильності вашого рішення інших.
    Буде бажання, почитайте.
    Леся Коковська-Романчук

12. lookup

lookup Well-Known Member

Київський десант відразу палиться зі своїм Зе!. Але такий великий розрив ліквідувати не вийде. Тому - все печально. Ну а далі чекаємо на "чвари" поміж Тимошенко і Зеленським, і... остаточної перемоги Коломойського восени, коли обидві партії, які вони представляють, аж раптом наберуть сумарно 226 голосів, а український виборець буде вкотре використаний за призначенням.

Останнє редагування: 4 кві 2019
  13. Ситуація ще гірше
    Руслан Каримов

14. MariyaGretta

А що такого у приваті? Вчора заходила, знімала гроші, нічого дивного не побачила. Михайло, ви робите всі свої висновки аналізуючи змі?

15. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

досить агітувати за шоколадного, я хоч і не особливо підтримую Зе, але шоколадного не поважаю

16. FB_IMG_1554486687699.jpg

• Баян Баян x 1
  17. MrjanaLylka

і ви за шоколядного, ти дивись, от тому у нас в країні бардак, бо таких багато

18. MrjanaLylka

а де твій аватар? :)