Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Марія, все буде добре, не панікуйте раніше часу! І електроенергія буде, і станція при необхідності.

• Подобається Подобається x 1
  2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Та я і не панікую, просто, як виявилось є дуже багато ньюансів в які я не поглиблювалась. На разі, перевіряю і вивчаю все, що для мене є незрозумілим у будівництві.

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так само як і я, до придбання квартири взагалі про це мало що знала, тепер вже завдяки форуму багато в чому почала розбиратись. Як ще з ремонтом впораюсь, взагалі експертом стану

4. MrjanaLylka

та начебто ніхто не панікує, просто народ хвилюють важливі питання

5. MrjanaLylka

що жаба давить, що до вас діла нікому немає?

6. MrjanaLylka

але ж таку підстанцію в нас збудуть на всі черги? тобто до завершення будівництва всього жк її не буде і буде діяти тимчасова схема?

7. MrjanaLylka

вас насильно за руку ніхто не тягне купувати квартиру з котловану. Купуйте собі готове житло з документами та ще і з ремонтом за вдвічі більшу ціну.

8. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

мордяка Мельника на Бігмордах в часи виборів то мабуть для того, щоб інвестори Британії та Америки знали кого бити по морді за затримки:)))
    На бігморди кошти є, на вчасну здачу вже ні.

9. Vsevolod

Навчатись ніколи не пізно, проте, як на мене, краще у питаннях будівництва покластися на чоловіче плече.

10. Vsevolod

А тимчасова схема, це як взагалі? Просто будемо оплачувати світло за іншими тарифами, чи ви маєте іншу інформацію?

11. Vsevolod

Ну ви загнули, про вдвічі більшу ціну, але скажу так, людина, яка вкладає свої гроші в котлован, реально ризикує. Скоріше за все, це така схема інвестування, аби гроші не лежали в квартирі, та не простоювали. А якщо родині насправді необхідно терміново житло, то звісно вони вкладають в готовий будинок.

12. guruua

guruua Well-Known Member

Це значить електрика підключені від тимчасового трансформатора. Окрім того не хто не буде нести відповідальність якщо щось станеться з вашою технікою в разі аварії трансформатора чи лінії, бо ви як абонеи не будете мати договору на електропостачання. Вже не уажучи що перепродаж електрики, який здійснюватиме забудовник, незаконний де факто, бо треба мати ліцензію. У друзів в жк Вілла Магнолія забудовник одразу побудував підстанцій а не чикає поки збудується весь жк.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Тепер зрозуміла, дякую за розширену інформацію, буду мати на увазі. На скільки я знаю можна встановити безперебійник, і нічого з технікою не станеться, навіть, якщо станеться сбій в мережі.

14. lookup

lookup Well-Known Member

Відразу нові відмазки для РІЕЛа.

• Тупо Тупо x 1
  15. MrjanaLylka

не хотіла влазити до вашого жк, але тимчасові трансформатори працюють у більшості новозбудованих жк, які запускають в роботу будинки по черзі. Ці трансформатори налаштовані витримувати величезне навантаження будівельної техніки, вони навіть рідше збоять аніж звичайні підстанціі від обленерго. Тому тут немає нічого дивного і нового. І за техніку не має чого перейматись, тим паче навіть при світлі від постійної підстанції у місті частенько виникають перепади напруги і ставити безперебійники нікому зайвим не буде.

16. MrjanaLylka

вас тут забули спитати

17. lookup

lookup Well-Known Member

Ну коли вже РІЕЛ спіткає доля Львівської Мрії. Коли вже якийсь ЖК виявиться не по зубам? Так відверто рієлососити...

18. Vsevolod

Згоден з вами, є ЖК, де одразу все підключають і будують, проте, практика, де підключення електромереж здійснюється після здачі будинку розповсюджена по всій Україні.

19. Vsevolod

Так і є, безперебійники стоять в мене на дачі, бо там окрема будка, і я не знаю, як і коли вимкнуть світло, встановив я їх для підстраховки, так сказати. В місті взагалі проблем з цим не виникає.

20. lookup

lookup Well-Known Member

Квартету клоунів варто би піти до Мельника і запропонувати нову фічу їх будівництв - безперебійник в подарунок. Може підкине їм пару гривень премії за це.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)