Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Тепер все зрозуміло)) так би одразу все і описали, нажаль, також бачу, що зі сроками біда. Одне радує - будинки здаються!

2. guruua

guruua Well-Known Member

Питання шлакбаумів не вирішено, Ріел не відступає та намагається узаконити паркінг лише собі. Наразі він лишався закритий для всіх крім керівництва Ріел

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  3. JohnDeer

JohnDeer Member

Як тут відділ продажу напружується. Певно премію відробляють. Вони видно тупенькі та не розуміють що нормальний інвестор зайшовши в тему відразу бачить що за контора і в що не варто вляпуватись. P. S. Дякуючи нормальним інвесторам, не виявився в довготривалу сумнівну інвестицію, а купив в нормального забудовника.

4. JohnDeer

JohnDeer Member

В нас інвестиція лотерея, купиш на стадії фундаменту, потім невідомо чи здадуть, в якому стані, чи згідно того що обіцяли, а не навішали лапші щоб продати, а здають далеко не те що обіцяли.

5. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Для мене від вас інформація дивно звучить, я так до кінця і не зрозуміла, що ж захоплюють, якщо все вам звільнили. Шлакбаум зняли, і будинок готують до здачі.

6. MariyaGretta

Що ви цим хочете сказати, що наші будинки не будуть підключені до мереж міста? Все буде приватним способом оплачуватись? Навіщо так заморочуватись і перепродавати електроенергію, щось ви вже понапридумували.

7. MariyaGretta

Як це ви не знаєте, що саме пішло не так. Звичайна юридична практика. На разі, вважаю, угоду визнають недійсною. І майте на увазі, що це лише ухвала до судового провадження, далі необхідно чекати рішення суду, після наступної позовної, від будь-якої сторони. А там апеляція, касація і тд, такі справи покриваються пилом на полицях в судах.

8. Газ, воду отримуєте від представників.
    Для електрики діє інша схема. Треба провести розділення. яРіел не хоче його робити до завершення будівництва всіх черг. Тому ви будете купляти електроенергію у Ріела. Тут ми вже описували цю схему. Не хочеться повторюватися.

9. guruua

guruua Well-Known Member

Шлакбаум тимчасово зняли, при цьому паркнінг залишається закритий. Вище присав про це.
    Може ще велопарковку повернуть інвесторам яку відібрали? :)
    Будинок вже понад рік здають і не як не здадуть. Ви маєте інформацію коли здадуть? :) бо Кулій вже мовчить на цю тему :)

10. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Ріелососи (то вже не боти то соси) все таки віддані Мельнику.
    І строки їх влаштовують, і якість їх влаштовує, і те що школи не буде то взагалі прекрасно, і в суд йти не рекомендують. бо то ж лише пилом припаде та справа.
    Ну не інвестори, а прсото мрія будь-якого забудоовника.
    Я взагалі не розумію, чому, зважаючи н важку ситуацію в забудовника, брак робочих рук, вони ще не запропонували трохи доплатити за метр. а також взяти участь в будівництві власною трудовою силою, як свого часу в радянських кооперативах.
    Так же шансів здати будинок буде більше, і Мельнику на яку нову яхту кошти лишаться.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. MariyaGretta

Не читала я вашої схеми, але вже побалакавши з друзями, то, щодо електроенергії, така схема у них всіх була в новобудовах. Це нормальна практика серед забудовників. А якщо інвесторів не влаштовує, то завжди можна зачекати, і прикупити квартиру в збудованому домі) і це правда.

12. guruua

guruua Well-Known Member

Не у в их така ситуація. Продаж електрики без ліцензії це незаконно. Окрім того відповідальність за вихід з ладу електроніки сумнівна.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

13. Vsevolod

Вибачте, але я все одно, мабуть, щось упустив з вашої ситуації, або просто не поглибився. Чи то вам паркінг не віддавали, чи шлакбаум заважав проїзду.. сподіваюсь, все вирішиться, як найкраще!

14. Vsevolod

По собі людей не судять! І ще, те, що бачите в інших, обов‘язково є в вас!

З приводу забудовника, на форумі абсолютно ніхто не проти, йдіть до суду, вирішуйте питання, в чому проблема? Мені взагалі на вас глибоко і далеко. Я чекаю на свій будинок. Хай щастить.

15. Vsevolod

Судячи з ваших дописів, то це ваша доля, як раз вляпуватись. Якщо ж стали інвестором іншого будинку, то чого заходите на цей форум, щоб підтявкнути? Чи, щоб подивитись, що втратили?

16. Vsevolod

Коли будинок передадуть на баланс, тоді будуть підключені всі міські мережі, тарифи будуть стандартними.

17. За винятком електроенергіі. Львівобленерго не приймало мережі. Тільки після побудови трансформаторноі підстанції.

18. MariyaGretta

Згодна з вами. Навпаки, йдіть, де ж ваша позовна? Мені буде цікаво слідкувати за судовими дебатами. І вже досить тут тексту про ботів. Я за РІЕЛ, і це мій особистий вибір, як в політиці...

19. MariyaGretta

Це означає, що для того, щоб нас підключили до міста, в нас має бути своя підстанція? Але ж це нормально... у мене перед будинком стоїть моя..

20. lookup

lookup Well-Known Member

Боти "посварились"

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)