Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Це не ділова переписка по e-mail, це форум, тут люди пишуть, спамлять і флудять... в цьому немає нічого страшного. Суть вашого питання всі уловили. Не хвилюйтесь.

2. Vsevolod

Просто деякі люди себе заспокоюють таким чином. Краще думати, що хтось комусь платить гроші, аніж включити логіку, і задуматись навіщо це робити! Підрахувати кількість форумів, і реально зрозуміти, що це є хибна думка!

3. Понеділок. До роботи, до роботи "інвестори".

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну вже ж вирішилось ваше питання, зняли шлакбаум, як я зрозуміла. Звісно прикро, що так вийшло, але ж вас почули... тобто все можна вирішити мирним шляхом.

5. guruua

guruua Well-Known Member

Не хто нас не почув. Шлакбауми зняли тимчасово, мабуть через перевірки. Паркінг залишається заблокований. Зараз вони намагаються узаконити ці шлакбауми в ЛМР.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Vsevolod

Михайло, лише ви сидите на форумі 24/7, ми пам‘ятаємо, що ви на пенсії. Вибачте, що у вихідні ви змушені сумувати, але я займаюсь своєю родиною, і форум не відвідую.

7. Vsevolod

Дивно, я не бачу в цьому ніякого сенсу. Парковка на спільній территорії, нікому ж не шкода, що там буде припаркований чийсь автомобіль... ситуація дивна.

8. guruua

guruua Well-Known Member

Мабуть ви не маєте свого авто, що не бачите сенсу мати приватну парковку у Львові)
    Сенс в тому що на 2 будинки у яких сукупно 360 квартир проданий підземний паркінг на 80 автівок, плюс на вулиці всього до 30 паркомість, і при тому на перших поверхах комерційні приміщення(у тому числі супермаркет). Як ви вважаєте чи буде місце запаркуватись пану Мельнику на загальній парковці? :)
    Біля попереднього офісу Ріел мав свій паркінг з шлакбаумом, але там то був край двора а тут проїзд за проектом, який вони перекрили...

• Подобається Подобається x 1
  9. Vsevolod

Ну з парковками не тільки в нашому місті проблема, це по всюди! І нічого з цим не зробити! Новобудови можуть рости в гору, а от парковки ні, і не розраховані, виходячи з кількості квартир - паркомісця. НІДЕ! На жаль.

10. MariyaGretta

На привеликий жаль... звісно, Юрій, і мешканців можна зрозуміти, і забудовників, і арендаторів площ. І кожен буде стояти на своєму, відвойовуючи місце. Сподіваюсь, все вирішиться найкращим чином.

11. MariyaGretta

Вчора заїзжала в гості до подруги, вона сказала, що для новобудов, які НЕ здані в експлуатацію, місто встановлює надзвичайно завищенні тарифи. Можливо хтось є на форумі з перших черг. Хотілося б підтвердити або не підтвердити інформацію. Цікавлять цифри. Дякую.

12. guruua

guruua Well-Known Member

За попереднім проектом підземний паркінг мав бути більшим, але маємо те що маємо. Парковки доречі можуть бути много ярусі, втому числі підземні.
    Але питання не в тому. А в тому що захоплюють гостьовий паркінг... Який має бути, особливо в червоній зоні

13. guruua

guruua Well-Known Member

Звісно вирішиться і Ріел поставлять на місце...
    До речі де написано що я Юрій?) То Вам в Ріел сказали?)

14. guruua

guruua Well-Known Member

Місто не які тарифи не встановлює. А от електрика та вода для підприємств дорозі ніж для населення. Але при тому всьому забудовник має мати ліцензію на продаж електрики щоб її перепродавати)

15. Vsevolod

Питання вирішено, як можна зрозуміти з тексту Юрія. І краще обговорювати його йти на гілку ЖК Америка. Все одно суті, нам, Британцям не зрозуміти.

16. Vsevolod

Тарифи завищенні, і не на маленькі сумми, проте, на які саме, ви дізнаєтесь, коли заїдите до квартири. Після здачі будинку, всі, дійсно переходять на міські тарифи.

17. Хто ще пам'ятає посилання на:
    Судовий документ — ПП "БК "РІЕЛ" - YouControl.
    Щото пішло не так, тому що Ріел був вимушений подати зустрічний позов про визнання угоди не дійсною. Продовжуємо слідкувати за розвитком. Чергове засідання суду і березні.

Судова влада України

Вбиває Львівська область,потім Личаківський суд
    Ріел
    І отримуєте всю інформацію

Останнє редагування: 9 бер 2019
  18. guruua

guruua Well-Known Member

Цікаво де в тексті написано що щось вирішено. І хто такий Юрій?)))

19. guruua

guruua Well-Known Member

Трохи расскажу про ситуацію зі здачею першого будинку ЖК Америка.
    Будинок мав бути зданий до лютого 2018 року.
    У грудні 2017 року пройшла розсилка що через багато труднощів у тому числі з прикордонною службою будинок буде зданий у жовтні 2018 року.
    На зустрічі з президентом корпорації Ріел у грудні 2018 року інвесторам повідомили що будинок буде зданий до 10 лютого 2019 року.
    На зустрічі з директором по розвитку що відбулась минулого тижня, повідомили що вже понад 2 місяця тривають перемовини з прикордонниками що до підписання акту здачи, та у вівторок 5 березня акт мають підписати. На разі акт так і не підписали та процедура здачи не розпочата. Чергова обіцянка що підпишуть наступного тижня.
    При тому всьому купа не доробок без яких будинок зданий не може бути. Досі не закінчений хол, не змонтовано освітлення, не змонтована насосна, протипожежна сістема, не закінчено оздоблення зон загального корестування.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Vsevolod

Ви ж Юрій, чи не Юрій? Помилився, начеб-то бачив, що хтось написав, що ви Юрій)) Дивно, а питання зі шлакбаумом не вирішене? Чи тепер будемо постійно лише про це говорити?

а де твій аватар? :)