Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я навіть не уявляю де ваш той гостьовий паркінг знаходиться, можу казати лише про свою, 5 чергу... тож не лізу у ті справи... а от суті взагалі не можу уловити... сьогодні шлагбаум, завтра немає, сьогодні прикордонники-завтра немає, сьогодні гостьовий паркінг... що далі?

2. MariyaGretta

Романо, тут ніхто не травить Михайла, тим паче Всеволод... дивіться глибше на ситуацію! А ще, довожу до вашого відома про ботів, «агентів» і тд. На фб ви можете отримати офіційно всі відповіді особисто від забудовника... реально, НАВІЩО їм розсилати по форумам (100/500 форумам!) своїх агентів? Ви хоч уявляєте скільки форумів існує, скільки це треба «агентів»? Просто колосальні числа виходять... нащо, якщо є офіційна сторінка на фб...?

3. guruua

guruua Well-Known Member

Суть в тому що Ріел обіцяє та малює одне а потім робить зовсім інше. Кожен тут ділиться тим з чим стикається. А коли ніби інвестори одного жк починають обговорювати відгуки про проблеми іншого жк, це говорить про те що вони зовсім не інвестори.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  4. guruua

guruua Well-Known Member

Більшість груп на Фб закриті, їх кожен бажаючий не подивиться. А от якщо набрати у гуглі "відгуки Ріел" одразу вилазить цей форум. Тому тут і є боти що намагаються відбілити Ріел щоб не лякались майбутні інвестори.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MariyaGretta

А що вимаєте на увазі «терміто на 500 халуп», це ви про будинок так висловлюєтесь, чи як? А люди по типу терміти? Дай Боже, я помиляюсь!

6. MariyaGretta

Юра, мені реально немає діла до вашого ЖК, розмову з вами тутпідтримує Михайло, то ок. Своїх сусідів ви наврядчи тут зустрінете. Що стосується проблем, то, на разі, я їх не маю.

7. MariyaGretta

Шкода, що ви так вважаєте. І хотілось би вам відповісти, якщо ви таки набираєте у гуглі «відгуки РІЕЛ», то ви потрапляєте на відгуки від гугла, а там не все так просто, як здається!

8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Мені здається, що потрібно заздалегідь прислухатися і вникати в ситуацію і не допускати повторення подібних. Все має бути за законом.

9. Olgared

Olgared Well-Known Member

Десь тиждень тому ми тут на форумі обговорювали, хто буде оплачувати квартиру, якщо вона ще не прийнята. Сьогодні потрапила на новину:

Верховний суд України звільняє власників житла і комерційної нерухомості (офіси, склади та ін.) від відповідальності за комунальні борги. Йдеться про нових власників певної нерухомості, яким залишилися борги від колишніх господарів.

Так говориться в роз’ясненні Великої палати Верховного суду у справі №757 / 45133/15-ц.

Детальніше https://politeka.net/ua/news/econom...i-ne-platit-dolgi-za-kommunalku-komu-povezlo/

10. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Знаєте, я не дуже розумію, що саме у вас там коїться, але, «РІЕЛ відібрав гостьовий паркінг» звучить дивно. В квартиру ви не заїхали, тобто паркуватись поки що нікому, ну, ок, РІЕЛ там ставить свої авто, а вам що з того? Добудують і звільнять, у чому проблема?

11. Vsevolod

Мені поф** на проблеми Михайла, от чесно, але куди не глянь звідусіль лізуть саме вони! Террасса, суд, боти і тд... ось на чому наголошує цей користувач. У мене є моя квартира в 5-й черзі, я чекаю завершення будівництва, паралельно спостерігаючи за ситуацією. Якщо ви думаєте, що мене влаштовують затримки, то ви дуже помиляєтесь. Просто з цим, я змирився, а більше претензій взагалі не маю.

12. Vsevolod

Як це нащо? Саме заради того, щоб деякі типові аккаунти мали змогу спілкуватись, за це, явно платить РІЕЛ))) виключно для Михайла-приус-Лукап, та ще декількох «зальотних»... самим не смішно?

13. guruua

guruua Well-Known Member

Проблема в тому що вони поставили шлакбауми і вже сказали що то буде паркінг лише їх клієнтів.

14. Ні одного поста без Михайла, а так мене все влаштовує. Ггггггг......

15. Vsevolod

Дивна в вас позиція, ви прийшли, пожалілись, всі висловили свою думку з ЖК ВБ, і тепер ви кажете про те, що ми всі не інвестори? Навіщо тоді писали взагалі?

16. guruua

guruua Well-Known Member

Тема про відгуки, а не розмови не про що, щоб ці відгуки засрати пустими постами типу "я не в курсі, але...". Тому ви поводитись як спамери чи БОТИ, а не як інвестори у яких теж змінились терміни здачи.

Завтра Гуменюк запрошує на зустріч ініціативну групу інвесторів будинку Б1 жк Америка. Мабуть все зовсім погано, потім напишу тут...

• Подобається Подобається x 2
  17. MariyaGretta

Та не смішіть! Взагалі, можливо зі сторони воно так і виглядає, але якщо подивитись реально, то це повне безглуздя і гроші на вітер.

18. MariyaGretta

Не хочу лізти, але ви хіба не являєтесь їх клієнтом? Та ну, ви, мабуть, перегинаєте палку, і хвилюєтесь раніше ніж треба.

19. MariyaGretta

Нам то і змінили терміни, але не кинули) тож кожен має що має, бачить те, що хоче бачити. А вам, хай щастить! І ніхто не «засмічує» ваш ефір, а просто веле переписку.

20. guruua

guruua Well-Known Member

Як тільки вони поставили шлакбаум одразу пускали, а потім заявили що то лише для потенційних клієнтів та заборонили в'їзд власникам вже куплених квартир. Ми для них клієнти лише доти поки не заплатимо гроші...
    Товже не кажучи про те що за схемою одр там не мало бути шлакбаума а мав бути проїзд...

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)