Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Та яка різниця хто, та що за нього платить чи не платить... у будь-якому випадку всі розбираються самостійно. Неможливо стільки часу не платити за квартиру, все одно прийде час, і все йому порахують!

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

«Певна людина», це як баба на базарі... треба точніше знати ситуацію. Скажу так: нам повезло більше, і ніяких питань не виникає.

3. Непорахують. Рахунок йде до забудовника, якщо він не передав право власності. Спитайте у своєі юристки.
    Не видавайте бажане за дійсне.

4. Olgared

Olgared Well-Known Member

Мені здається, що в цій ситуації ніхто борг оплачувати не буде. Просто ОСББ не отримає частину грошей. Можу помилятися.

5. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я не дуже розумію, що саме у вас там коїться, але, вважаю, що це питання можна обговорити і вирішити, без негативу, всі мають йти на зустріч один-одному.

6. MariyaGretta

Як на мене, то там ніхто нікого не «кидав», головне питання полягає в тому, чому вони там зібрались, і що вимагають... але, то не моя справа, мені б свої питання вирішити...

7. MariyaGretta

А мені просто цікаво, ви реально всі норми ДБН перечитали? Та ще й звіряли у своїй квартирі? Дуже дивно для мене)

8. MariyaGretta

А вам не здається, що це питання вони нехай вирішують між собою... чого розпускати плітки?

9. MariyaGretta

Я читаю цей форум, у Львові немає кращих форумів, загалом на всіх - тиша... а тут завжди є ті, хто підтиримує бесіду.

10. guruua

guruua Well-Known Member

Говорили, намагались домовитись. Без результатів. Тому терпець у деяких інвесторів урвався і вони вже підключити поліцію та прокуратуру. Ріел брехуни з ними домовлятися не можливо.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

11. guruua

guruua Well-Known Member

Якщоб вони своєчасно домовились то не булоб затримки зараз. І від цього страждаємо ми. Кожного місяця інвестори витрачають мінімум зайві 200уо на аренду житла. Які вони могли вкласти в ремонт. І ні які компенсації не перекриють ці втрати. Кожен місяць затримки це мінімум мільйон гривень втрат інвесторів лише одного будинку.

12. guruua

guruua Well-Known Member

На візуалізаціях є зелений дах прибудови а на практиці Мельник сказав що то дезайнери без узгодження намалювали і вони цього не планують. Але чомусь ці візуалізації досі використовують у рекламі, чим вводять потенційних інвесторів у оману.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ви з якою метою цікавитеся? Якщо у вас є що сказати, говорите. Я ж у вас не питаю, хто ви і навіщо тут з'явилися. Якщо вам не подобається срач, ви можете його не підтримувати.

14. Zinochka

Так і буде.

15. Zinochka

Плітки і є.

16. Zinochka

І що поліція і прокуратура? Грошей у Ріел потребують? Або будівництво накаже завершити швидше? Або допоможе добудувати? Поліція і прокуратура такими справами не займається.

17. Zinochka

Або для здачі в оренду.

18. Zinochka

А ви хочете собі сад на даху? Запитайте у Хомчина, у нього є сад))))

19. guruua

guruua Well-Known Member

З поліцією погоджується схема ОДР. Якщо порушити цю схему то на порушника буде накладено штраф та заставят виправляти... Тому мабуть вже сьогодні нема шлакбаума біля офісу Ріел... І припинить істерику... Все буде по закону... [​IMG]

Останнє редагування: 22 лют 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. guruua

guruua Well-Known Member

На прибудові хочемо, ліпше сад під вікнами ніж рубероід що нагрівається та смердить... Що тут смішного не розумію. Ви пані поводьте себе культурно, а то перетворююте на цирк все. Це не допоможе відбилити Ріел.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)