Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А що з дизайном не так? Чомусь я якось і не цікавлюсь такими подробистями... знаю, що питання з прикордонниками вирішується, але, нас як інвесторів, наврядчи посвятять в ці подробисті.

2. Vsevolod

Воно так і є, проте, у Михайла якесь своє бачення, свої правила.. нехай сам і розбирається... нам нема чого туди лізти.

3. Vsevolod

Це не він, це хтось інший писав про смарт квартиру... як на мене це квартира для студента, ідеальний варіант для хлопця після 18 років, для початку самостійного життя.

4. Vsevolod

Я взагалі не вірю, що хоч хтось читає цей форум, є реально інші форуми, групи, вайбер і тд... Михайло, вас не покидає надія бути почутим...

5. Vsevolod

Та яка різниця хто, та що за нього платить чи не платить... у будь-якому випадку всі розбираються самостійно. Неможливо стільки часу не платити за квартиру, все одно прийде час, і все йому порахують!

6. Vsevolod

«Певна людина», це як баба на базарі... треба точніше знати ситуацію. Скажу так: нам повезло більше, і ніяких питань не виникає.

7. Непорахують. Рахунок йде до забудовника, якщо він не передав право власності. Спитайте у своєі юристки.
    Не видавайте бажане за дійсне.

8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Мені здається, що в цій ситуації ніхто борг оплачувати не буде. Просто ОСББ не отримає частину грошей. Можу помилятися.

9. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я не дуже розумію, що саме у вас там коїться, але, вважаю, що це питання можна обговорити і вирішити, без негативу, всі мають йти на зустріч один-одному.

10. MariyaGretta

Як на мене, то там ніхто нікого не «кидав», головне питання полягає в тому, чому вони там зібрались, і що вимагають... але, то не моя справа, мені б свої питання вирішити...

11. MariyaGretta

А мені просто цікаво, ви реально всі норми ДБН перечитали? Та ще й звіряли у своїй квартирі? Дуже дивно для мене)

12. MariyaGretta

А вам не здається, що це питання вони нехай вирішують між собою... чого розпускати плітки?

13. MariyaGretta

Я читаю цей форум, у Львові немає кращих форумів, загалом на всіх - тиша... а тут завжди є ті, хто підтиримує бесіду.

14. guruua

guruua Well-Known Member

Говорили, намагались домовитись. Без результатів. Тому терпець у деяких інвесторів урвався і вони вже підключити поліцію та прокуратуру. Ріел брехуни з ними домовлятися не можливо.

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

15. guruua

guruua Well-Known Member

Якщоб вони своєчасно домовились то не булоб затримки зараз. І від цього страждаємо ми. Кожного місяця інвестори витрачають мінімум зайві 200уо на аренду житла. Які вони могли вкласти в ремонт. І ні які компенсації не перекриють ці втрати. Кожен місяць затримки це мінімум мільйон гривень втрат інвесторів лише одного будинку.

16. guruua

guruua Well-Known Member

На візуалізаціях є зелений дах прибудови а на практиці Мельник сказав що то дезайнери без узгодження намалювали і вони цього не планують. Але чомусь ці візуалізації досі використовують у рекламі, чим вводять потенційних інвесторів у оману.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ви з якою метою цікавитеся? Якщо у вас є що сказати, говорите. Я ж у вас не питаю, хто ви і навіщо тут з'явилися. Якщо вам не подобається срач, ви можете його не підтримувати.

18. Zinochka

Так і буде.

19. Zinochka

Плітки і є.

20. Zinochka

І що поліція і прокуратура? Грошей у Ріел потребують? Або будівництво накаже завершити швидше? Або допоможе добудувати? Поліція і прокуратура такими справами не займається.

а де твій аватар? :)