Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Яка різниця, хто за скільки вважає здавати свою квартиру, той за стільки і здає. А вартість на пряму залежить і від ремонту в тій квартирі...

2. MariyaGretta

Не дуже зрозуміло чому ви тут цим цікавитесь, я більш ніж впевнена, що вам, як нікому іншому відомі всі причини... зверніться до забудовника, якщо ви ще чогось не знаєте!

3. MariyaGretta

Ну ви вірно написали... продовжують переговори з прикордонниками... тут немає кого звинувачувати, просто, як на мене, прикордонники вирішили побільше «капусти» зрубити.

4. MariyaGretta

Все одно, нехай кожен залишиться при своїй думці... я сказала все що хотіла, а він нехай думає, якщо, звісно, є чим...

5. MariyaGretta

От тільки, наш народ тільки язиками гаразд ляпати, а як щось самому зробити, то всі одразу «не я, не я, і хата не моя...».

6. guruua

guruua Well-Known Member

Так тільки Ріел мав надати їм квартири, в тепер ховається від них. Офіс закрили огорожею і не пускають... У Ріела вічно хтось винен а не вони. То дезайнери намалювали озеленення на рекламі якого вони не планували, але чомусь продовжують використовувати ту рекламу щоб завлікати клієнтів.. То підрядник на сайті включили у першу чергу будинок який вони здадуть після другої черги... [​IMG]

Надіслано від мого FIG-LX1, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  7. guruua

guruua Well-Known Member

Повірте робимо багато. Просто у інвесторів уриваєттся терпкць через брехню Ріел... Людям вже зараз нема де лишити машину щоб в вантажити буд матеріали

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

«Бомбануло»...ахахах, Михайло, що ви таке кажете, бомбить туть лише вас, та вашу команду- - ботів та хейтерів! Щодо шлакбауму - все буде, це не привід для хвилювання! Чи ви вважаєте це головне питання тижня?

9. Vsevolod

Ви так кажете - «треба гнати», по типу там все це залишиться... не меліть дурниць, лукап, вже не маєте, що написати... краще б занялись своєю квартирою, ремонт там зробили, себе до ладу привели, на курси кулінарїї записались.... хоча б, щось корисне було б!

10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Якщо в будинку є ОСББ, а у вас воно є, і забудовник вже передав будинок на баланс ОСББ, а у вашому будинку так і є. То забудовник вже ні за що не платить, і ніякого відношення до вашого будинку не має.
    А за утримання будинку, платять мешканці, які живуть в будинку. Точніше власники.

Останнє редагування: 19 лют 2019
  11. Zinochka

Скажіть, а велопарковка є в плані будинку, і зафіксована в документах, які підписували інвестори?

12. Zinochka

Так може шлагбаум просто тимчасовий, що б жителі сусідніх будинків не паркувалися на території. Може рано ви почали панікувати, будинок ще не зданий.

13. guruua

guruua Well-Known Member

Є в плані будинку. В документах таке не фіксується і ви про це добре знаєте

14. Zinochka

І що, ви хочете придбати смарт квартиру?

Які там умови придбання?

15. guruua

guruua Well-Known Member

Тимчасово такі речі не роблять. Тим паче заборонили пускати охороні інвесторів на парковку.

16. Vsevolod

Давайте подивимось на ситуацію з іншого боку... всі знають про всі нюанси з прикордонниками. Нажаль,на разі, все не залежить від РІЕЛу, в принципі, до того ж у нас в ЖК, була така сама ситуація, проте все вирішилось дуже добре. На скільки мені відомо, РІЕЛ робить все можливе, для того, щоб залагодити всі питання.

17. Пропустимо повз вуха те, що простий інвестор, не співробітник Ріелу, пише відповідь на пост, адресований менеджерам, які читають форум і дає на нього відповідь.
    Тоді питання до інвестора. Будинок на балансі ОСББ. ОСББ встановлює розмір плати за обслуговування, виходячи з квадратних метрів власника. Хто є власником тих 1500 квадратних метрів.
    P.S. В ті квадратній метри входить моя квартира, ще декілька непроданих квартир і технічні приміщення, які ріел не хоче передавати ОСББ, надіючись іх продати. Так хто має платити?

Останнє редагування: 19 лют 2019
  18. guruua

guruua Well-Known Member

Я квартиру не у прикордонників купував, і свої схеми Ріел має вирішувати заздалегідь... А не робити з інвесторів баранів... Як то робить Кулій і ви...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Звичайний інвестор, що немає часу заіхати зробити фото інвестиціі, знає , що робиться в Ріелі. Телепат. Ностадамус.

• Смішно Смішно x 1
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Якраз завершив ремонт, все добре. На черзі наступна квартира, яка вже відстоюється перед ремонтом. Думаю куди би ще вкластись. А от ваш квартет клоунів, після того як збудують ваші омріяні віртуальні квартири в ВБ-5, мабуть тихенько переїде в сусідні гілки "інвесторів" ЖК Ріел Сіті, тощо. Це якщо кантора не збанкрутує до цього часу, або вас не виженуть на мороз.

Ну і що саме головне, любо-дорого читати як "інвестори" починають перейматись шлагбаумом Ріелу в зовсім іншій забудові. Всеволод мабуть десь так само себе веде коли його дружину хтось шпіляє, тіпа це нормально, так і має бути. Ріелоофісна гидота

а де твій аватар? :)