Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Я ж написав, що ви дури, і не помилився. На відміну від вас, мені немає сенсу видумувати ніки. Я просто чекаю результатів огляду спеціалістами того, що Петро виправив на терасі. Тоді і напишу. Мені вже нічого комусь доказувати непотрібно. Були б ви розумні, давно перестали писати пости проти мене, а писали б про хід будівництва і читачі були б ваші 60% відсотків правди, 40% відсотків подумки і про мене б забули. А ви помагаєте мені. За що вам дякую. Просто мені вже не хочеться дзвонити напряму Петру. А так я закинув пост, і Петро і курсі і реакція є.
    Я не спіши. Я почекаю на березі ріки , як кажуть китайці, поки хтось пропливе поряд.

2. Доречі. Зверніть увагу який Михайло багатостаночник. Одночасного пише два пости на одному форумі з різниіею в секунди. А вам слабо.:haha::yahoo::pardon::bandera:

• Подобається Подобається x 1
  3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Хомчин, ви з'їхавший з глузду шизофренік з роздвоєнням особистості. І ще з амнезією. Ви тільки й робите, що доводите. Так, ви краще почекайте, може пропливе повз вас те, що зробив Лукап, коли ходив по..ть.

4. Zinochka

Ось це завдання))) Писати можна хоч цілий день, а відправити всі в одну секунду.

Ви спробуйте два на одній гілці.

5. Zinochka, можете готуватись до медалі на груді із закруткою на спині. Ви перевиконали норму і вийшли з норми три пости в день. Дзвоніть напарникам, може і ім щось перепаде.

6. lookup

lookup Well-Known Member

У зіночки клімакс, в гарячку кидає ))) Ох той РІЕЛ, гівно будує, ще й гівнючок в офіс набрав

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Приходять вони тут, вилити відро бруду, розповідають які тут всі фігові, але приходять...знову і знову...наркомани на городі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Vsevolod

Ага, думає, що не палиться. Чесно кажучи на цих трьох, в мене вже окрім мату немає нормальних слів! Одне радує, Михайло НІКОЛИ не відкупиться від своєї квартири, не продасть її, після всього цього лай**, що вилив по всьому інеті! А ще, правда тут хтось написав, що це його карма! Дивіться на своє життя...

9. Vsevolod

Чудово, що ви даєте собі характеристику, Михайло... може ви там пишите свої пости, і друкуєте їх на своїй Нокіа 3310. Я, наприклад, не маю стільки часу... надиктував, і діло зроблене... удачі, спробуйте і ви!

10. Vsevolod

Ахах... він вже весь у цьому... відмитись ніяк не може! Да і непотрібно вже, воно в‘їлось так, що аж просочило все його нуро... фу...

11. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Оо, Зіночка, де ви тут чоловіка бачили? Аа, то ви про НЕДО чоловіка михайла та лукапа? Та то ж не рахується...у нас тут вже не форум новобудов, а форум їх нападків...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Зараз в мене шок! Лукап, ну невже можна бути на стільки не вихованим, невже можна на стільки СЕБЕ не поважати? Це страшно, які зараз «чоловіки» пішли, але ще страшніше, кого вони виховають... дуже соромно, за такі слова з вашої сторони...

• Смішно Смішно x 1
  13. Romano lviv

Romano lviv Member

Історія.
    Звернув увагу на даного забудовника.
    Почав читати відгуки.
    Попав на даний форум.

Шановні!
    Ви здорові?Чи вам за той шлак який ви пишете,гроші платять?

Майте повагу хоча б до себе.

14. Zinochka

Куди мені до вас багатостаночніка. За вами не наздогнати. По два пости в секунду)))

15. Zinochka

Ідіть поср # ть разом з Хомчиним.

16. Zinochka

А чому звернули увагу на Ріел? Що вас привабило?

17. Zinochka

Вони не йдуть. Їх з форуму калачем не виманити.

18. Romano lviv

Romano lviv Member

Смарт квартирами і знайомим мені районом.

19. Olgared

Olgared Well-Known Member

Кожен бачить те, що він хоче. Хтось проблеми і мінуси, а хтось можливості. Відкриваємо пошук. Зняти квартиру Велика Британія.

Дивимося:

1кім.кв в новобудова . вул.Шевченка 17 "Велика Британія" євроремонт

1 кім. кв. в новобудові по вул. Шевченка "ЖК Велика Британія".

1кім.кв.вул.Шевченка 17, Велика Британія

Оренда 1кім по вул. Шевченка. Новобудова “Велика Британія” Перша здача

Можна зняти однокімнатну квартиру з ремонтом в першій черзі. Факт? Чи влаштовує така квартира чи ні. Це ви приймаєте рішення.

Може будемо писати претензії, чому так дорого здаєте квартиру? Або іншу нісенітницю?

В багатьох новостроях зустрічала недоробки на об'єктах, але підсумок - будинки побудовані і люди в них живуть.

20. Zinochka

Так, перша черга вже давно здана. Там вже квартири перепродані декілька разів. А про тих хто здає взагалі мовчу.

а де твій аватар? :)