Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. shvarc

shvarc Well-Known Member

2. vfiseses

vfiseses Member

так 2 договори,а третє правила ФФБ. Може хтось ще з юристами радився? Підкажіть як сплата коштів 1 внесок? Мені сказали в день підписання договору всю суму( Це я буду цілий день гонити,з банку у офіс??? А ще гроші у валюті(( Боюсь не лоханутись наперед міняти...і що робити незнаю

3. zljychka

zljychka ;-)

Чому гонити? :) У договорі доручення зазначено протягом якого часу ви можете оплатити, приблизно 3 дні на договір доручення і 3 дні на договір з ФФБ. Спочатку підписуєте договір доручення, і оплачуєте по ньому всю суму. Після нього договір з ФФБ. По договору з ФФБ теж свої терміни. Але моя вам порада - оплачуйте внесок по договіру ФФБ одразу після підписання. Щодо грошей, тут вже все залежить від курсу, тому як пощастить... хіба можна виграти, якщо міняти у знайомих та перевірених "міняйлів"... самі розумієте.

Останнє редагування: 18 січ 2015
  4. vfiseses

vfiseses Member

зкурс стрибає як у лісі зайці! то якась катастрофа) тепер думаючи той ренуар добудують взагалі при таких розкладах( а хтось вбанку якісь документи провіряв?

5. Joll

Joll Well-Known Member

Вид на майбутню забудову «Манхеттен» по вул. Олени Степанівни (перехрестя із вул. Марка Вовчка). Наразі тільки інформаційні щити, мали розчищати територію під забудову; планів будівництва та паспорту об’єкта немає. Знизу, на задньому плані – 2-га (поштукатурена) і 4-та (одна зацеглована секція і залізобетонний каркас наступних двох) черги ЖК «Княжий»; теоретично там відстань доволі велика, ніхто нікого затуляти не буде.

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. irysyk

irysyk Member

Шановні форумчани, прошу відгукнутися тих хто купляв нерухомість у Ріел протягом останнього року. Нам пропонують здійснити оплату по 2 договорах. Один договір за послуги на ФОП, а другий попередній договір на забудовника, на скільки це законно?
    Продаж незавершеного будівництва не через ФФБ? Скільки відсотків від загальної суми Вам пропонували оплатити на ФОП?

7. zljychka

zljychka ;-)

Про ті договори вже писано переписано... всі хто купує у Ріел їх підписують. Почитайте вище повідомлення у гілці.
    П.С. по сумі - приблизно половина вартості квартири.

Останнє редагування: 19 січ 2015
  8. zljychka

zljychka ;-)

Як у вас справи? Підключили газ?

9. irysyk

irysyk Member

Дякую за відповідь, а нам сказали 70% на ФОП. Що дуже насторожує. Багато нових обєктів де тільки обгороджена територія і смішні ціни на квартири (при теперішньому курсі). Можливо ця бульбашка скоро лопне.....

10. Joll

Joll Well-Known Member

Так, нарешті почались якісь зрушення. У нашому під’їзді газ у всі стояки запустили минулого четверга, а якраз завтра мають приїхати і запустити котли по квартирно. У сусідніх під’їздах мають запустити газ в стояки завтра і післязавтра. Зима, люди не дуже-то хочуть рухатись і робити ремонти, хоча у 1-й черзі рух йде повним ходом (там вже давно підключені всі комунікації), у нас, в 2-й черзі, дещо спокійніше (всі чекають весни і тепла). Ось у 1-й черзі нарешті сьогодні поштові скриньки встановили, у нас мають теж на днях ставити. Правда, до якогось елементарного благоустрою ще дуже далеко – багато будівельного сміття під під’їздами.

Про договори дійсно писали вище, це їхня специфіка. Не знаю, що можна розуміти під халявною ціною (просто не дуже орієнтуюсь по теперішніх цінах), але на днях приходила менеджер і показувала квартири потенційним клієнтам, так я чула, що у «Ріела» зараз курс 18; при цьому в нашому комплексі залишилось 4 квартири, а по сусідству на Олени Степанівни – 3.

Останнє редагування: 20 січ 2015
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. irysyk

irysyk Member

На цьому тижні курс 16,2, 8800 грн/ за м2 в Моне та Ренуарі

12. vfiseses

vfiseses Member

Де 16,2??? В Договорі 18) В РЕНУАРІ вчора оформила!

13. vfiseses

vfiseses Member

І вичитала в договорі що здача 30червня 17року!!! Питаю чого так,а в банку кажуть питай у забудовника! Ірина казала 3кв.16року і в попередніх договорах(копіях) так було,а тут на тобі(

14. Joll

Joll Well-Known Member

Цікаво ). Я спеціально передзвонила, щоб уточнити – «Княжий» і «Едгар Дега» (Степанівни) вони продають по курсу 18. Очевидно, тому, що обидва збудовані (це лише моя здогадка) або береться до уваги район. На Олени Степанівни зараз 80% комплексу поштукатурено, вікна вставлені, балкони зашклені. По 4-ій черзі «Княжого» трохи інша ситуація, але вона здається пізніше (в кінці цього року): повністю зацеглена лише секція 1.3, секція 1.1 зацеглена на рівні 3-го поверху, а секція 1.2 зацеглена на рівні 2-го поверху. По 3-й черзі: секція 1.7 зацеглена повністю, вставлені вікна, зашклено балкони; секція 1.8 зацеглена на рівні 3-4-го поверху (точно не пригадаю, пишу по пам’яті). Тут до гадалки не ходи – здадуть 3-тю і 4-ту чергу водночас (швидше за все в кінці цього, 2015 року), як було із 1-ю і 2-ю чергою.

Люди, будівництво багатоповерхового комплексу на кілька секцій менше 2-2,5 років тривати не може – це махіна, яка потребує і ресурсу, і людей, навіть якщо це відповідальний і надійний забудовник; біля нас «Інтергалбуд» будував 1 будинок на 4 під’їзди так само довго, як і «Ріел» наші 3 секції (правда, у них здача швидше пройшла). Тим паче, що у країні зараз така складна ситуація. Інша справа будинок на 4-5 поверхів із кількома під’їздами, як у «Бельгійському містечку». Банк тут ні до чого і ні на що вплинути не може, вони лише займаються перенаправленням грошових потоків від покупця через ФФБ до забудовника.

Останнє редагування: 21 січ 2015
  15. vfiseses

vfiseses Member

Я це розумію що це махіна і т.д. Справа в іншому,про це треба казати одразу,а я в банку дізналась(( Хоч перед тим питала і читала в офісі не раз коли здача. Це був не дуже приємний сюрприз от і все,надіюсь добудують і здадуть хай і в 17 році)

16. vfiseses

vfiseses Member

А по 18 давно долар рахують,я ще місяць назад цікавилась то так було

17. Joll

Joll Well-Known Member

Ну так, це або провтик менеджера, що не ту дату здачі Вам озвучила, або перенесення фактичної здачі забудовником вже пост фактум; що одне, що друге є не зовсім професійним та чесним по відношенню до клієнта-інвестора. Насправді нехай краще озвучують дату здачі із запасом, аніж обіцяти здачу на півроку швидше та вводити в оману людей. У всіх же плани на ремонти, на заселення формуються наперед, потім це буде ще більш неприємним сюрпризом, коли виявиться, що доведеться чекати зайві півроку, а то й більше.

З теперішнім курсом - кошмар повний (((.

18. Joll

Joll Well-Known Member

Не можу не поділитись важливою для нас новиною, раз так сьогодні вийшло завітати на цей форум – «а у нас в квартирах газ!» (с). Сьогодні представники фірми приїхали і запустили котли у квартирах нашої секції 1.5. Так що батареї вже гріють і стіни, і душу ;-))). Також у секції 1.4 сьогодні підключили до газу всі 4 стояки, так що там теж вже можна домовлятись і запускати котли, секцію 1.6. підключатимуть завтра останньою.

• Подобається Подобається x 1
  19. irysyk

irysyk Member

vfiseses, підкажіть, будь ласка, чи теж у вас у договорі таке співвідношення загальної вартості- 70 відсотків на ФОП, а 30 відсотків забудовнику?
    А ще цікаво чи є у всіх будинках той сміттєпровід. Бо у Ріелі запевняють, що це вимоги законодавства. Хоча я була в багатоповерхівці від Інтергалбуду- то там ніякого сміттєпроводу немає.

20. Joll

Joll Well-Known Member

У нашому ЖК на Святослава у жодному із під’їздів (усі 4 черги) немає сміттєпроводу (маю планування всіх секцій). У будинку на Олени Степанівни теж. Я була у двох вже зданих будинках від «Інтергалбуду» (на Бр. Міхновських та Дж. Вашингтона), там теж не побачила сміттєпроводів. Можливо, це якесь нововведення щодо ще незбудованих будинків у зв’язку із змінами в законодавстві, не можу сказати (хоча, як на мене, то це пережиток Радянського Союзу, який нічого доброго для мешканців не несе).

• Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)