Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Буклети ви маєте на увазі, чи щось інше? Де дивитись відсотки проданих квартир в будинку? Сайтам забудовника не вірю!

2. Vsevolod

Насправді, це виключно справа кожного... хтось ходить по світовій павутині, вирішуючі свої, надскладні питання, а хтось ні...все залежить від потреб конкретної людини...

3. Vsevolod

Цікаво, чим же вам допомогають інші форумчани? Створюють навколо ажіотаж? Чи ви просто, стали мега-популярні? В такому випадку - вітаю вас, це круто, можливо, на старості років, станете крутим блогером!

4. lookup

lookup Well-Known Member

Клоуни по три пости пишуть. Мабуть є обовязковий ліміт на день. "Шлакобудови від РІЕЛ. Які враження?"

• Баян Баян x 1
  5. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну чого ж дивно, якщо людина має багато часу займатись форумом, слідкувати за всіма, то є його справа! Михайло, можливо стане консультантом з приводу придбання житла!

До речі, Михайло, подумайте над цим!

6. MariyaGretta

Я, наприклад, не можу сказати 100% за іншу людину, може і читає, а може і ні.... нам, то що з того? Краще б не читав наш забудовник цей форум...ахаха

• Смішно Смішно x 1
  7. MariyaGretta

Можливо, все залежить від регіону, місцерозташування будинку... коли дивишся на місто, розумієш, що будівництво йде, а це означає, що і попит є! То з першого погляду, як на мене - будують, бо розпродано... не знаю, спірне питання! Причому його неможливо проконтролювати.

8. Olgared

Olgared Well-Known Member

А я поки не хочу цього чути, планую зміни в житті і ремонту мені якраз не вистачало :)

9. Olgared

Я в президенти не балотуюсь, але хочу щоб у всіх громадян було добре, а краще навіть відмінно і не тільки у Михайла.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Після таких порад які дає Михайло, взагалі нічого купувати не захочеш))))
    Те що йому зайнятися нічим, ще не означає, що він розбирається
    в питаннях інвестування в нерухомість.

11. Olgared

Михайло говорив про нову роботу. Може він цим і займається зараз? Я ось приїхала з Києва, придивляємося там квартиру. На мій жаль, була розчарована запропонованими варіантами, не так легко знайти відповідний варіант. Але час є і все у нас вийде :)

12. lookup

lookup Well-Known Member

На фейсбуку проскочило

Один із практичних прикладів ефективного використання Закону України “Про захист прав споживачів” із метою відновлення порушених прав громадян у спорах із будівельними організаціями. Адвокат, Володимир БОРОВЕЦЬ, 30.01.2019р. – Адвокат

13. lookup

lookup Well-Known Member

Мені здається що мова йде про горезвісний РІЕЛ. Десь Михайло вже викладав деталі цієї справи. Ну от, мало того що будують низькосортне гівно, ще й з затримками. А тепер виявляється Ріел взувати можна за протермінування, навіть не за жалюгідну якість

14. lookup

lookup Well-Known Member

Це мабуть тому і бомбить у псевдо-інвесторів Vsevolod, Olgared, Zinochka, MariyaGretta, які наспраді лише представляють інтереси горезвісного забудовника РІЕЛ на цьому форумі. Мабуть не дуже хоче РІЕЛ аби з'явились ще клієнти, які будуть вимагати якість і судитись за протермінування будівництва. Тому і влаштували тут активне обговорення від квартету псевдо-інвесторів, які до нерухомості немають ніякого відношення, яким просто платять гроші за написання нісенітниць не по темі

• Тупо Тупо x 1
  15. lookup

lookup Well-Known Member

І варто нагадати, що в темі вже згадувалось про нечинність попереднього договору у випадку його протермінування. Тому потенційним вкладникам слід бути обережними в цьому питанні. А краще - взагалі не інвестувати в цю будівельну піраміду, яка будує по якості на рівні пап'є маше

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Ні, ні, ні, ви уявляєте, що це буде? Всі будуть облиті з ніг до голови... починаючи від забудовників, підрядчиків, і закінчуючи простими інвесторами...

• Подобається Подобається x 1
  17. Vsevolod

Так неможливо спрогнозувати, ми бачимо лише картинку зовні, рекламу, скільки квартир розкуплено вам ніхто не скаже! І чи будуть у вас сусіди за стінкою, після заселення - не факт!

18. Vsevolod

Варіантів у будь-якому місті - тьма тьмуща! Починаючи від ціни, і закінчуючи плануванням... дуже дивно, що ви не знайшли найкращий для себе варіант.

19. lookup

lookup Well-Known Member

Псевдоінвестор Vsevolod знову зробив свою улюблену справу в калюжу. А на попередній сторінці важлива інформація, як нагнути шлакозабудовників по типу РІЕЛ. Зараз ще прийдуть гастролювати Zinochka і Olgared, лишилось лише віднайти папірець ріелівських ботів з паролем. Чекаємо

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

Як же, чим допомагають? Пропихують його в ТОП популярності у гуглі, ахаххах! Тут вже зрозуміло, що це допоможе йому у майбутньому... звідусиль буде лунати «Хомчин, Хомчин» )))

а де твій аватар? :)