Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Я написав, що це в мене вимушене заняття, а у вас добровільне. Відчуваєте різницю.

2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Рада чути, що у вас є хороші новини. Є ймовірність, що ваші зауваження будуть усунені!? І хотілося б почути від вас. «Я почав робити ремонт». Хочу вам цього побажати найближчим часом.

• Подобається Подобається x 1
  3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ви самі зробили свій вибір. Вас ніхто не змушував.

4. Zinochka

Я теж хочу це почути)

5. Zinochka

А взагалі, сама вже хочу робити ремонт)

6. Вимушений— присилуваний кимось або чимось чинити саме так. Причому особа чи обставини, що вимагають таких дій, можуть і не вказуватися.
    ЗМУ́ШУВАТИ, ую, уєш, недок., ЗМУ́СИТИ, змушу, змусиш, док., перех., з інфін. і до чого. Спонукати, примушувати когось, щось виконувати, робити що-небудь.

Відчуваєте різницю. Це був не добровільний вибір.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Це вже не так суттєво, є у нього час - ок, хай займається...все одно на пенсії! Можливо, це найкращий варіант для нього, щоб не нудьгувати вдома.

8. MariyaGretta

Вам за паїньку ніхто не каже... поки що ми бачимо ваші погрози і слова на форумі.. можливо, забудовник колись і прочитає цей форум, і буде вам щастя, якщо змилуються...хоча, я дуже сумніваюсь!

9. MariyaGretta

Ви серйозно? Немає жодних варінтів прискорення! Просто ввімкнути режим очікування і все... тільки так.

10. MariyaGretta

Кожен має вибір! Все життя - це наш особистий вибір.... тож не філософствуйте на тему вимушеності, чи не вимушеності...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. MariyaGretta

Так-так... «хороші новини» - це, напевно, перший раз у Михайла, хоч, щось добре склалось))) сподіваюсь, так буде і на далі!

12. MariyaGretta

Ремонт, це классно. А хто пам‘ятає... лічильники на тепло, ми ж самі купуємо? Щось, взагалі вилетіло з голови про саме цей лічильник...

13. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Дивно і смішно, чи не так? Читаєш інформацію, повідомлення Михайла, і дивуєшся... ну звідки час? А головне питання - навіщо йому слідкувати за всіма?

14. Vsevolod

Ахахах... прискорити? Чим більше негативу? Ви реально вважаєте, що забудовник читає цей форум? Ок. Поставте себе на місце занятої людини... вважаю, що у людей є більш складні задачі, аніж тут читати це л***о!

15. Vsevolod

Ви впевнені? Будинки будуються без перестану, по всій Україні, квартири купуються... здаються... судячи зі своїх знайомих, я не бачу надлишку житла.

16. Zinochka

його змусили)

17. Полистайте рекламки і подивіться відсотки проданого житла.

18. Zinochka

Згодна. Такі питання не вирішуються на форумах. І ходіння по просторах інтернету нічим не допоможуть.

19. Уже допомагають з вашою допомогою.

20. Zinochka

Рада, що вам це допомагає.

а де твій аватар? :)