Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Михайло, що ви весь час нагнітаєте. Уже два роки нагнітаєте обстановку на всіх просторах інтернету. А тим часом все будується і здається. І ніхто нікуди не біжить)

2. Я думав ви розумніші. Невиправдали сподівань. Хто така Зіночка я вже здогадався. Недаремно ж провокував, закидував різну інфу і по реакціі на інформацію пазли склалися.
    Марія-Антуанетта дитя на побігушках, з обличчям, неспотвореним інтелектом. Типовий офісний планктон.
    Всеволода чіпати не будемо. Буде чистішим воздух.
    Я привик розмножуватись природнім шляхом. Позашлюбних дітей не маю. Якщо були б у вас клепки в голові, подивились на профайли хлопців, походили б по форумам, прочитали б про що і де вони писали і не виставляли себе тут на посміховисько яко повні ду..., недотепи.

3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Дякую за пояснення. На радість, це вже всі зрозуміли. Виходить, що у Михайла немає мужності все писати з одного, свого, акаунта...нажаль!

4. Vsevolod

Це точно, я б назвав це «підводним каменем» при купівлі квартири у старому будинку... витрати лягають на покупця, тим самим підвищуючи вартість цієї квартири.

5. Vsevolod

Ага, з такими інвесторами, я б так і зробив... щоб вже точно, обси***, так хоча б знали за що...

6. Vsevolod

Якщо ви маєте час, ходити по форумах, слідкувати за всіма користувачами і тд... то я вас вітаю, я на це не маю, ні часу, ні бажання!

7. А я ще й працюю. І встигаю відслідковувати . А щоб перевірити хто є хто достатньо менше лити тут воду і використати час для пошуку інформаціі

8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Знайомі місяць тому брали квартиру. Оплачували оформлення 50 на 50. Тут як договоришся.

9. Zinochka

Були б ви розумніші, то зрозуміли б, що це вас провокують, що б ви показали своє справжнє обличчя. Були б розумніше, то не реагували би так бурхливо, не нападали і не ображали б людей. Але .. це було б, якби ви були розумніші. На жаль.

10. Цікаво, якісь дивні інвестори пішли. Про стан інвестиції не пишуть, бо зайняті зароблянням грошей, але час на влаштування провокацій, написання нісенітниць, видумок є. Постає резонне питання чи вони дійсно інвестори, чи пташки зальотні і ціль у них інша.

11. None

None Member

У мене питання, в цій темі багато людей є власниками квартир у Ріела. Яка сума вписувалася в договір купівлі-продажу. 100%, чи 50% чи якось інакще. Взагалі хто по якій схемі купував квартиру у Ріела?

12. Vsevolod

Умнічка!!!
    Михайло, нам так не жити... і я скажу - УРА!
    Що стосується пошуку інформації, то краще б книжки читали і поповнювали свої знання, а то в голову можна абсолютно різну інфо вливати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Vsevolod

Ми вже 100 разів тут обговорили стан наших інвестицій, чи ви форум не читаєте? А щодо роботи, ви ж самі знаєте, як важко заробляються гроші, отож всі працюють... які ще питання?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Зальотні пташки? Смішно, навіть дуже... Михайло, дочекайтесь весни...ото пташок налетить, особливо на вашу террассу))) ви, до речі, її відкритою залишите?

• Смішно Смішно x 1
  15. Zinochka

А у вас, самого "головного", самого "реального" інвестора звідки час провокувати, закидати різну інфу, пазли складати. І після задавати такі питання. Склероз наявності.

16. Zinochka

Ви квартиру купити хочете, або просто так цікавитеся?

17. Це професійне, яке з виходом на пенсію і вкладенням грошей в ріеловську будову стало вимушеним хобі. Все ж на кону більше 70 тисяч умовних одиниць. Так що паїнькою я не буду поки не отримаю квартиру в належному стані.

18. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло, а дайте підказку, як нам прискорити будівництво наших квартир. Мене цікавить наш будинок, а не всі інші. Мені здається, чим більше негативу, тим довше будуть затримки. Ви може і вирішите свої питання, але вони можуть негативно позначитися на нас.

• Подобається Подобається x 1
  19. Це неможливо. Всі інвестори, де-факто, як тільки підписують угоди, які пропонує Ріел, стають його заручниками. По своїй суті, це кабальна угода, хоча ви, начебто, не платити кабальних відсотків. Просто ви добровільно розстаєтесь з грошима, надіючись на порядність іншої сторони.
    Протилежна сторона, ще не збудувавши будинок, забирає свій прибуток у вигляді надання вам якихось абстрактних консультаційних послуг, і тільки з ваших щомісячних/щоквартальних виплат починає будівництво. Оскільки прибуток вже отримано, «то куда спєшіть такой жара». Ви вже прив'язана вашими внесками до Ріелу. Враховуючи звички та психологію людей, забудовник не переживає, що ви припинете внесення залишкових коштів, адже він підстрахував себе відповідними пунктами угодими, відмовивши в подібних пунктах вам. Вам залишається тільки надіятись, що колись таки ваш будинок добудують і ваші кошти не пропадуть. А отримавши те, в що ви вклали гроші, ви займетесь доведенням його до ладу і не будете звертати увагу на не зовсім повне і якісне виконання пунктів угоди і не будете згадувати більше забудовника.
    Так складена угода з врахуванням людських звичок і психології.

Як позбутись цього. Тільки витягуючи ці проблеми на світло. І не піддаватись на шантаж менеджерів відділу продажу і казки про те, що завтра вже буде пізно. Все. Срср вже не повернеться і з ним не повернеться дефіцит. В нас вже надлишок житла відносно купівельної спроможності. Тепер можна сміливо вимагати укладання рівноправних угод з рівними правами та обов'язками сторін.

Ось чому я для ріелу як чиряк на сраці. Я випав з їхнього бачення поведінки інвесторів. Я виявився дійсно інвестором, у якого немає особливих проблем із житлом і який негайно не зрадів здачі житла, а пішов читати угоду і звіряти з тим, що побудували. А воно не співпало і виникли питання, які забудовник, по привичці, думав спихнути. Не той випадок. Нехотячи, зі скрипом почалось приведення збудованого до написаного в угоді.

ОСТАННЯ НОВИНА: мені переробили дощоприймач (воронку) на терасі. Наступного тиждня побачу.

Приведення моєї тераси і квартири до вимог ДБН ніяким чином не впливає на терміни і можливу здачу вашої черги. Це все в руках Господа Бога, але найбільше в бажанні Ріелу потратитись, а не зекономити.

20. Zinochka

Так чому ви тоді іншим дивуєтеся, якщо самі такий є?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)