Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Походу не інвестор, а балабол. Ще й не розрізняє суть питання. Боти все до РІЕЛу зводять. Відразу видно що з мамою живе, вона йому і трулі і шкарпетки пере, поки синочок за пару тисяч гривень дупку рве на форумі.

2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Головне, що б ваш знайомий оцінювач, мав сертифікат, тому що, по законодавству встановлено, що незалежну оцінку нерухомості можуть надавати лише суб'єкти господарської діяльності, які в установленому порядку отримали сертифікат суб'єкта оціночної діяльності. Інакше угода буде вважатися недійсною.

3. Zinochka

Велика частина витрат лягає на продавця, а саме - податок на доходи фізичних осіб в розмірі 5% і військовий збір в розмірі 1,5% від вартості нерухомості.

Покупець оплачує тільки 1% збору на обов'язкове державне пенсійне страхування.

4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Це не найкраща схема, проте, якщо вона влаштувала обидві сторони, то чому і ні. Я так ніколи не ризикую, все по закону.

5. Olgared

Olgared Well-Known Member

Ви намалювали дивну схему. Але все дуже просто. Якщо покупець хоче заощадити, то він пропонує знизити оціночну вартість. Так, в цьому випадку у нього є ризики, що я можу через суд повернути квартиру, а йому буде передана тільки сума, зазначена в договорі. Колись і ми з чоловіком купували першу квартиру за такою схемою, грошей не вистачало. У нас все обійшлося і у нашого покупця все відмінно, недавно його зустріла випадково. А я не займаюся різними схемами, хоча є парочку цікавих. Гугл вам на допомогу. І я вам нічого не пропоную купувати.

6. Olgared

А ми з чоловіком разом узгоджуємо: ремонт, меблі, техніку.

7. Olgared

Через цього оцінювача проводили вже не одну операцію. Робили і купівлю, і продаж нерухомості. Перевірений часом.

8. Olgared

При продажу квартири Вам потрібно враховувати терміни і скільки років ви володієте квартирою. Від цього залежать податки. Якщо ви інвестуєте в нерухомість, то повинні знати про 3 роки

9. lookup

lookup Well-Known Member

Колись було таке совкове шоу - "Деревня дураков". Оце про відділ продажу РІЕЛу і його представників, які постять по три повідомлення ні про що.

10. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Краше б, за собою слідкували, з вас стільки г*** л‘ється, що аж страшно, затопили весь форум!

11. Vsevolod

Я так розумію питання вирішене, і закрите. Тож дуже добре, що все закінчилось так. Але, це поганий приклад, і краще його не наслідувати.

12. Vsevolod

Мы також узгоджуємо разом, проте, з дизайнером я не контактую, і меблі не обираю. У мене міссія важніша - заробляти гроші, щоб дружина була задоволена)

13. lookup

lookup Well-Known Member

куколд паходу

14. MariyaGretta

Ой, Всеволод, кому ви що пояснюєте. Схема тут проста:

-Михайло - по типу невдоволений інвестор з власними проблемами (вже, як ви зрозумієте далі, психологічними). Проте, ніби інтелігент, читає багато, багато знає і тд;

-Лукап - це парубок років 20, який весь на понтах, брутал, хамовитий, і не вихований. Це також пише Михайло, просто відкриває свою суть.

-Пріус, пише, ну дуууже рідко, проте, ви будете в шоці, якщо пише, то використовує лесикон Михайла. А так він на форумі, щоб ставити всім «тупо», окрім, звісно Михайла та Лукапа!

Отож, такі враження!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MariyaGretta

Ану ж, що ви маєте проти РІЕЛу? Обожнюю їх! Єдині, хто за затримку житла будуть виплачувати компенсацію, а ще РІЕЛовці дуже круті, бо зіштовхнувшись з проблемою, ви не побачили їх п‘ят! Отак!

16. MariyaGretta

Якраз всі витрати по переоформленню документів лягають безпосередньо на покупця! Офіційно, можливо і ні, а по факту так!

17. Zinochka

Так, я знаю, дякую.

18. Zinochka

Це не приклад, а реальність. Так робить більшість.

19. Zinochka

Так і є. Ви підтверджуєте мою теорію)))

20. Зовсім справи погані раз згадують про п'яти. Будуть тікати невідсвічуючи пятами

а де твій аватар? :)