Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. OlehT

OlehT New Member

За такою схемою продають і квартири / точніше обіцяють потім продати, коли добудують із затримкою в 1 рік /.

2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Так.

Ваша дружина має рацію.

3. None

None Member

Сьогодні дивися ще комерційну нерухомість. Нажаль інший забудовник працює за такою самою схемою. Напевно, практично, ніхто не платить всю суму повністю за договором купівлі-продажу. Така у нас країна-Україна-схема, нажаль. Нічого не змінюється:sad:

4. Zinochka

Коли ви вирішите продати свою комерційну нерухомість, ви теж запропонуйте своєму покупцеві оформити підлогу суми. Т. к. податки платити вам. А податки не маленькі. За пів вартості і податок менше.

5. Olgared

Olgared Well-Known Member

Наведу свій приклад. Я в листопаді 2018 р продавала квартиру. З оцінювачем домовилися, що він оцінку робить за найнижчою ставкою. У договорі була одна ціна, а на руки я отримала значно більше. І за оформлення документів покупець заплатив значно менше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Zinochka

А як оцінювач оцінив квартиру, як ви домовилися?

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Лукап, навіть і не думаю з вами сперечатись! Але порахуйте самостійно, свій ремонт і напишіть відповідь. Ах да, забув написати, на відміну від вас, мої руки ростуть з того місця, і майстрів мені треба брати лише на укладку плитки!

8. Vsevolod

Десять років назад, я вже заробляв, більше своєї мами, але так, це копійки, на фоні сьогодення.

9. Vsevolod

Вам просто, ну дуже повезло, що ви не натрапили на шахраїв. Повірте, можна так попасти на велику суму, що потім нічого не захочеться.

10. lookup

lookup Well-Known Member

Чим електрику робите? Який тип кабелю? Якій автоматиці надаєте перевагу і на які характеристики звертаєте увагу?

11. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Це, тільки ремонт... а ще меблі..))) найдорожче це скупити всю техніку, дивани, шафи і тд. Це не рахували?

12. MariyaGretta

Ви так кажете, схема... по документах, всі мають однакові пункти, бо вимушені прописувати всі нюанси, які їм надиктовує місто. Ніякої схеми, просто по іншому ніяк.

13. MariyaGretta

Цікаво, чи не мали ви на думці, що вас можуть розвести по повній! Можна так ризикувати, якщо сумма не велика, проте, я б краще все робила по закону! Так собі спокійніше, і людям!

14. Olgared

Знайшли покупця на квартиру. З ним все обговорили. Зайшла до знайомого оцінювача і домовилися про найнижчу ставку. Оцінювач зателефонував знайомому нотаріусу. Подали документи. Вирішили по грошах. На наступний день передали мені гроші, я з чоловіком підписала документи у нотаріуса. Усе.

15. Olgared

Приблизно за такою схемою і я купувала квартири. Вони вже продані. Я не кажу, що вона не несе ризиків, але дозволяє знизити витрати.

16. Olgared

Це все в рамках закону, покупець запропонував цей варіант, я пішла на цю пропозицію.

17. prius

prius Well-Known Member

Як би у вас були б якісь ліві документи на квартиру і в покупців би почали б забирати квартиру покупець подає до суду щоб відмінити куплю продажу і суд забов‘язує повернути вам квартиру а вас повернути гроші сумма яких прописана в паперах, тому я як покупець з вами б не мав справ, кроїлово веде до попадалово

18. Vsevolod

Смішний ви, я інвестор 5 будинку, він ще не збудований, тож, довожу до вашого відома, що поки нічим... ну а ви, лукап, може щось настрочите про свою квартиру/ будинок?

19. Vsevolod

Це і не свою квартиру я рахував... у мене більше однієї кімнати... що стосується меблів, то це питання на моїй коханій дружині!

20. Vsevolod

Витрати то, не ваші, а покупця... тут звісно діло ваше, але, я б таким ризикам не піддавав ані себе, ані свою родину...

а де твій аватар? :)