Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. None

None Member

Хто купував комерційну нерухомість у Ріел?, може підкаже чи вам пропонували підписати два договори, один Договір купівлі-продажу, з вказанням половини вартості нерухомості, а другий договір про надання послуг, де вказується друга половина вартості нерухомості. Я розумію що податки сплатять тільки з першого договору, а чи не містить така схема шахрайські методи? Всім дякую.

2. Якщо щось піде не так у ваших стосунках з Ріел, зможете забрати тільки меншу суму, де вказано саме будівництво. Мені б мій теперішній досвід тоді, я б вимагав повний архітектурний опис квартири детельним описом площі, обладнання будматеріалів. Щодо комерційної нерухомості, то десь в лютому в Личаківському суді буде слухання потакій справі проти Ріелу. Перелистайте десь з стр. 80 до 90. Там є посилання.

• Подобається Подобається x 2
  3. None

None Member

Дякую за відповідь. Я напевно забув зазначити, що будинок вже збудовано й здано в експлуатацію. Я вже бачу і знаю що купуватиму. Мене засмучує така схема продажу. Чи можливі якісь нечесні дії зі сторони Ріелу? Чи є у когось досвід купівлі у Ріела нежитлових приміщень, бо вони мене повідомили, що саме так у них заведено продавати комерційну нерухомість.

4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ви пропонуєте в новобудові через 5-6 років проживання, капітальний ремонт робити?

5. Zinochka

А через що на вашу думку ціни піднімають на будматеріали? Якщо не через підняття ціни на газ, підняття ціни на електроенергію, бензин в кінці-кінців.

6. Zinochka

"Дуже просто - дати можливість людям, більше заробляти, і менше витрачати! Круто? Це мій ідеальний світ..." Це ж вы писали? Чи я чогось не розумію?
    "Це круто. Але якщо у всіх будуть зайві гроші і багато, і кожен зможе купити собі квартиру. Тоді кому ви будете здавати і продавати свої квартири?" -Це я вам відповідаю.
    І після цього вы пишете мені -це" Ви самі вірите в те, що написали? Не смішіть! Якщо ми маємо такі гроші купити квартиру, то це не означає, що всі їх мають! При цьому я пашу! А багато моїх друзів не хочуть багато працювати, і їх влаштовує зарплата в 10000. А з цієї сумми наврядчи можна на квартиру відкласти![/QUOTE]"

це ж ваш ідеальній світ.

7. Zinochka

Ви б поцікавилися у тих, хто вже придбав комерційну нерухомість у Ріел, а саме під'їхати до цих приміщень і переговорити з господарями. І подивитися своїми очима на ці приміщення.

8. None

None Member

Підходив, телефонів господарів не дають. Адміністрація магазинів, при такому питанні виглядає перелякано. Приміщення можуть бути і в оренді, а мене цікавлять власники.

9. Zinochka

Ви ж не просто підписуєте договір, ви його запевняєте у нотаріуса, який вносить його до реєстру, і дає вам витяг з реєстру. Не думаю, що нотаріус буде з цим зв'язуватися.

10. Zinochka

Можна з юристом проконсультуватися.

11. None

None Member

Договір на надання послуг не має звороньої дії. Викладаю предмет договору...
    1.1. Згідно з цим Договором Виконавець зобов'язується за завданням Замовника надати послугу, яка призначена для споживання Замовником в процесі придбання квартири, а Замовник зобов'язується оплатити Виконавцеві зазначену послугу, якщо інше не встановлено Договором. Послугою згідно з цим Договором є результат економічної діяльності Виконавця (маркетингових досліджень, інформаційного забезпечення Замовника, підготовки та організації здійснення необхідного правочину), який потрібен Замовнику для задоволення його потреби у житловому приміщенні з визначеними Договором параметрами у встановлені строки...
    Тобто при будь яких наступних кроках послуга буде вважатися наданою. (Доречі в зразку договора, який мені надали, написано житлове приміщення, при купівлі житлової квартири у Ріела є тільки один договір купівлі-продажу?)

12. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви, як моя дружина... те, що було у використанні, не хоче купувати, каже, що там могла, якась бабка вмерти, і не зможе вона там нормально спати...

13. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Так, я нарахував, що повний ремонт в однокімнатній квартирі буде коштувати не менше 150 тисяч. Але, у кого, які вимоги до ремонту...та і смаки різні!

14. lookup

lookup Well-Known Member

150 тисяч ремонт, ой лушпінь, хотів би я побачити цей ремонт )) Відразу видно, що ні хати нема, що бабла в руках більше сотки баксів не тримав. Давайте ріелоботи, більше повідомлень, треба вгору тягнути теми, тримати їх активними

15. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Все взаємопов‘язане, всі підіймають на все вартість! Але, згадайте свою заробітну плату 10 років назад, та порівняйте з тим, що маєте зараз!

16. Не забувайте, що Ріел пропонує тільки свого нотаріуса.

17. Я так думаю, що Ріел зацікавлений в покупцях на вже готовий об'єкт і ви можете висунути свої умови. Один договір, оскільки ніяких маркетингових досліджень не буде.

Останнє редагування: 1 лют 2019
  18. prius

prius Well-Known Member

Це корупційна схема, і якщо ви погодитесь то ви будете такий самий злодій як і рієл і ви не дуже зможете їх судити, бо судитись ви будете не з людиною а з фірмою як говорять з паперами, ну і як завжди у всіх фірмах злодіях висококласні адвокати і підкупленні судді, так що сто раз зважте чи вартує влазити в такі схеми

• Подобається Подобається x 1
  19. None

None Member

Дякую за відповідь. Радився з юристом. Є кілька варіантів як вести переговори далі. Якщо знаєте, підкажіть, будь ласка, де спілкуються по Ріелу люди, які купили/купують нежитлову нерухомість.

20. Був тут один власник нерухомості на Шевченка. Попробую найти його дані.

а де твій аватар? :)