Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А через що на вашу думку ціни піднімають на будматеріали? Якщо не через підняття ціни на газ, підняття ціни на електроенергію, бензин в кінці-кінців.

2. Zinochka

"Дуже просто - дати можливість людям, більше заробляти, і менше витрачати! Круто? Це мій ідеальний світ..." Це ж вы писали? Чи я чогось не розумію?
    "Це круто. Але якщо у всіх будуть зайві гроші і багато, і кожен зможе купити собі квартиру. Тоді кому ви будете здавати і продавати свої квартири?" -Це я вам відповідаю.
    І після цього вы пишете мені -це" Ви самі вірите в те, що написали? Не смішіть! Якщо ми маємо такі гроші купити квартиру, то це не означає, що всі їх мають! При цьому я пашу! А багато моїх друзів не хочуть багато працювати, і їх влаштовує зарплата в 10000. А з цієї сумми наврядчи можна на квартиру відкласти![/QUOTE]"

це ж ваш ідеальній світ.

3. Zinochka

Ви б поцікавилися у тих, хто вже придбав комерційну нерухомість у Ріел, а саме під'їхати до цих приміщень і переговорити з господарями. І подивитися своїми очима на ці приміщення.

4. None

None Member

Підходив, телефонів господарів не дають. Адміністрація магазинів, при такому питанні виглядає перелякано. Приміщення можуть бути і в оренді, а мене цікавлять власники.

5. Zinochka

Ви ж не просто підписуєте договір, ви його запевняєте у нотаріуса, який вносить його до реєстру, і дає вам витяг з реєстру. Не думаю, що нотаріус буде з цим зв'язуватися.

6. Zinochka

Можна з юристом проконсультуватися.

7. None

None Member

Договір на надання послуг не має звороньої дії. Викладаю предмет договору...
    1.1. Згідно з цим Договором Виконавець зобов'язується за завданням Замовника надати послугу, яка призначена для споживання Замовником в процесі придбання квартири, а Замовник зобов'язується оплатити Виконавцеві зазначену послугу, якщо інше не встановлено Договором. Послугою згідно з цим Договором є результат економічної діяльності Виконавця (маркетингових досліджень, інформаційного забезпечення Замовника, підготовки та організації здійснення необхідного правочину), який потрібен Замовнику для задоволення його потреби у житловому приміщенні з визначеними Договором параметрами у встановлені строки...
    Тобто при будь яких наступних кроках послуга буде вважатися наданою. (Доречі в зразку договора, який мені надали, написано житлове приміщення, при купівлі житлової квартири у Ріела є тільки один договір купівлі-продажу?)

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви, як моя дружина... те, що було у використанні, не хоче купувати, каже, що там могла, якась бабка вмерти, і не зможе вона там нормально спати...

9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Так, я нарахував, що повний ремонт в однокімнатній квартирі буде коштувати не менше 150 тисяч. Але, у кого, які вимоги до ремонту...та і смаки різні!

10. lookup

lookup Well-Known Member

150 тисяч ремонт, ой лушпінь, хотів би я побачити цей ремонт )) Відразу видно, що ні хати нема, що бабла в руках більше сотки баксів не тримав. Давайте ріелоботи, більше повідомлень, треба вгору тягнути теми, тримати їх активними

11. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Все взаємопов‘язане, всі підіймають на все вартість! Але, згадайте свою заробітну плату 10 років назад, та порівняйте з тим, що маєте зараз!

12. Не забувайте, що Ріел пропонує тільки свого нотаріуса.

13. Я так думаю, що Ріел зацікавлений в покупцях на вже готовий об'єкт і ви можете висунути свої умови. Один договір, оскільки ніяких маркетингових досліджень не буде.

Останнє редагування: 1 лют 2019
  14. prius

prius Well-Known Member

Це корупційна схема, і якщо ви погодитесь то ви будете такий самий злодій як і рієл і ви не дуже зможете їх судити, бо судитись ви будете не з людиною а з фірмою як говорять з паперами, ну і як завжди у всіх фірмах злодіях висококласні адвокати і підкупленні судді, так що сто раз зважте чи вартує влазити в такі схеми

• Подобається Подобається x 1
  15. None

None Member

Дякую за відповідь. Радився з юристом. Є кілька варіантів як вести переговори далі. Якщо знаєте, підкажіть, будь ласка, де спілкуються по Ріелу люди, які купили/купують нежитлову нерухомість.

16. Був тут один власник нерухомості на Шевченка. Попробую найти його дані.

17. OlehT

OlehT New Member

За такою схемою продають і квартири / точніше обіцяють потім продати, коли добудують із затримкою в 1 рік /.

18. Zinochka

Так.

Ваша дружина має рацію.

19. None

None Member

Сьогодні дивися ще комерційну нерухомість. Нажаль інший забудовник працює за такою самою схемою. Напевно, практично, ніхто не платить всю суму повністю за договором купівлі-продажу. Така у нас країна-Україна-схема, нажаль. Нічого не змінюється:sad:

20. Zinochka

Коли ви вирішите продати свою комерційну нерухомість, ви теж запропонуйте своєму покупцеві оформити підлогу суми. Т. к. податки платити вам. А податки не маленькі. За пів вартості і податок менше.

а де твій аватар? :)