Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Olgared

Olgared Well-Known Member

Наступну квартиру і планую брати з ремонтом для себе. Зараз вивчаю ринок.

2. В Києві вже багато компаній стартують за своі кошти і продажі починають коли вже вийдуть з котловані і видно будівництво

3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Наведіть приклад.

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не сподівайтеся, ніколи такого не було, і не буде. Народ зараз такий, що йому все мало, та й немає кінцевої грані для кількості квартир!

5. Vsevolod

Не порівняти, мабуть, плани квартир. Навіть не знаю, де краще - новобудова чи вже збудована квартира. І там і там свої плюси і мінуси є!

6. Vsevolod

Зі свого досвіду скажу - ні! Я коли обирав квартиру, то на ЛУН були значно занищені ціні, аніж насправді, і коли приїзжав у вп, то мені називали вищу вартість за м2!

7. Vsevolod

Думаю, всім після 5-6 років проживання в квартирі необхідно робити ремонт, чи вам на довше вистачає?

8. Zinochka

Можна робити косметичний ремонт, а можна і не робити при продажу, а трохи поступитися на ремонт, що б не морочитися.

9. Zinochka

А я про що.

10. Zinochka

Я за нову квартиру, де немає чужого духу. Для мене це головний плюс. І ремонт новий на свій смак.

11. Olgared

Помічено мною, якщо зробити однаковий ремонт в двох квартирах і одну здавати, а в другій жити, то чомусь квартира, яка здається виглядає значно гірше. І в ній потрібно раніше починати новий ремонт.

12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ціни формуються під впливом зростання цін на будівельні матеріали та робочу силу!
    Сама ціна квартири залежить від:
    -розташування (місто, район);
    -тип будинку (моноліт, цегла, панель і тд);
    -поверх (чим вище, тим дороще);
    -вигляд з вікна, також має значення при ціноутворенні;
    -ну і, звісно - попит!

13. Olgared

Ви коли робили останній раз ремонт в квартирі? Зробити пристойний ремонт в квартирі виходить в гарну копієчку. У новобудові косметикою відбутися не вийде.

14. Olgared

Підтримаю Вас, я за нову квартиру. Енергетика повинна бути Ваша в цій квартирі, якщо ви берете її для себе.

15. MariyaGretta

Ви самі вірите в те, що написали? Не смішіть! Якщо ми маємо такі гроші купити квартиру, то це не означає, що всі їх мають! При цьому я пашу! А багато моїх друзів не хочуть багато працювати, і їх влаштовує зарплата в 10000. А з цієї сумми наврядчи можна на квартиру відкласти!

16. MariyaGretta

Якщо хочу - то роблю ремонт, якщо не маю на це часу, то продаю зі старим, а нові власники вже переробляють на свій смак!

17. None

None Member

Хто купував комерційну нерухомість у Ріел?, може підкаже чи вам пропонували підписати два договори, один Договір купівлі-продажу, з вказанням половини вартості нерухомості, а другий договір про надання послуг, де вказується друга половина вартості нерухомості. Я розумію що податки сплатять тільки з першого договору, а чи не містить така схема шахрайські методи? Всім дякую.

18. Якщо щось піде не так у ваших стосунках з Ріел, зможете забрати тільки меншу суму, де вказано саме будівництво. Мені б мій теперішній досвід тоді, я б вимагав повний архітектурний опис квартири детельним описом площі, обладнання будматеріалів. Щодо комерційної нерухомості, то десь в лютому в Личаківському суді буде слухання потакій справі проти Ріелу. Перелистайте десь з стр. 80 до 90. Там є посилання.

• Подобається Подобається x 2
  19. None

None Member

Дякую за відповідь. Я напевно забув зазначити, що будинок вже збудовано й здано в експлуатацію. Я вже бачу і знаю що купуватиму. Мене засмучує така схема продажу. Чи можливі якісь нечесні дії зі сторони Ріелу? Чи є у когось досвід купівлі у Ріела нежитлових приміщень, бо вони мене повідомили, що саме так у них заведено продавати комерційну нерухомість.

20. Zinochka

А ви пропонуєте в новобудові через 5-6 років проживання, капітальний ремонт робити?

а де твій аватар? :)