Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Так таких не існує, це дуже великі ризики, ніхто з забудовників не буде будувати за власні кошти!

2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Я мала на увазі комерційну нерухомість.

3. Zinochka

Ви про що взагалі? Що конкретно вас смішить?

4. Olgared

Olgared Well-Known Member

Так тут ЖК «Абрикосовый» от Киевгорстроя (короткий обзор) дійсно багато інформації і форум. Гарно описано про кожен об'єкт, ніде більше подібного не зустрічала. Про Лун взяла до уваги.

5. Olgared

Наступну квартиру і планую брати з ремонтом для себе. Зараз вивчаю ринок.

6. В Києві вже багато компаній стартують за своі кошти і продажі починають коли вже вийдуть з котловані і видно будівництво

7. Zinochka

Наведіть приклад.

8. Vsevolod

Не сподівайтеся, ніколи такого не було, і не буде. Народ зараз такий, що йому все мало, та й немає кінцевої грані для кількості квартир!

9. Vsevolod

Не порівняти, мабуть, плани квартир. Навіть не знаю, де краще - новобудова чи вже збудована квартира. І там і там свої плюси і мінуси є!

10. Vsevolod

Зі свого досвіду скажу - ні! Я коли обирав квартиру, то на ЛУН були значно занищені ціні, аніж насправді, і коли приїзжав у вп, то мені називали вищу вартість за м2!

11. Vsevolod

Думаю, всім після 5-6 років проживання в квартирі необхідно робити ремонт, чи вам на довше вистачає?

12. Zinochka

Можна робити косметичний ремонт, а можна і не робити при продажу, а трохи поступитися на ремонт, що б не морочитися.

13. Zinochka

А я про що.

14. Zinochka

Я за нову квартиру, де немає чужого духу. Для мене це головний плюс. І ремонт новий на свій смак.

15. Olgared

Помічено мною, якщо зробити однаковий ремонт в двох квартирах і одну здавати, а в другій жити, то чомусь квартира, яка здається виглядає значно гірше. І в ній потрібно раніше починати новий ремонт.

16. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ціни формуються під впливом зростання цін на будівельні матеріали та робочу силу!
    Сама ціна квартири залежить від:
    -розташування (місто, район);
    -тип будинку (моноліт, цегла, панель і тд);
    -поверх (чим вище, тим дороще);
    -вигляд з вікна, також має значення при ціноутворенні;
    -ну і, звісно - попит!

17. Olgared

Ви коли робили останній раз ремонт в квартирі? Зробити пристойний ремонт в квартирі виходить в гарну копієчку. У новобудові косметикою відбутися не вийде.

18. Olgared

Підтримаю Вас, я за нову квартиру. Енергетика повинна бути Ваша в цій квартирі, якщо ви берете її для себе.

19. MariyaGretta

Ви самі вірите в те, що написали? Не смішіть! Якщо ми маємо такі гроші купити квартиру, то це не означає, що всі їх мають! При цьому я пашу! А багато моїх друзів не хочуть багато працювати, і їх влаштовує зарплата в 10000. А з цієї сумми наврядчи можна на квартиру відкласти!

20. MariyaGretta

Якщо хочу - то роблю ремонт, якщо не маю на це часу, то продаю зі старим, а нові власники вже переробляють на свій смак!

а де твій аватар? :)