Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Дуже просто - дати можливість людям, більше заробляти, і менше витрачати! Круто? Це мій ідеальний світ...

• Баян Баян x 1
  2. MariyaGretta

Не ідеалістка, проте, вважаю, що кожен заслуговує на краще життя, окрім недобросовісних людей... а їх карма наздожене)))

• Баян Баян x 1
  3. MariyaGretta

Найвигідніше інвестувати в акції, але не в нашій країні! Тому у нас ЛИШЕ квартири!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. MariyaGretta

А чому ви вважаєте, що більше екстриму? Навпаки, квартира є, дім збудовано.... що ще?

• Тупо Тупо x 1
  5. MariyaGretta

Спочатку здаю, перші 5-6 років, а потім продаю, оскільки квартири в новобудові, після 5-6 років експлуатації мають найвищу ціну!

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. MariyaGretta

А ви купували свою квартиру не на стадії котловану? По найвигіднішій ціні? Ні?

7. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ціни не народ формує. Ціни формуються під впливом зростаючих цін на газ, податків, митніх сборів, тарифів, и.т. п. А зарплати, як раз, ростуть найповільніше.

8. Zinochka

Згодна з вами.

9. Zinochka

якщо не горить, то так.

10. Zinochka

Це круто. Але якщо у всіх будуть зайві гроші і багато, і кожен зможе купити собі квартиру. Тоді кому ви будете здавати і продавати свої квартири?

11. Це була найбільше помилка. Я міг за ці гроша купити нормальну квартиру в старому польскому будинку люкс в гарному районі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Olgared

Olgared Well-Known Member

Форум forum.domik.ua зустрічала, але мені не сподобався в користуванні.
    Urban Ukraine - SkyscraperCity - Цей взагалі не зустрічала. Дякую
    Вивчала трохи ринок по ЛУН — комфортный выбор квартир №1 в Украине. Михайло, чи варто довіряти інформації розміщєній на Лун?

13. Olgared

Моя квартира ще не побудована !!!

14. Olgared

Я не здаю квартири. Тому хотіла у Вас запитати: а після 5-6 років проживання орендаторами в квартирі, не доводиться заново робити ремонт?

15. ЛУН - це рекламна площадка. Що дали замовники, те і публікує.
    По Києву більш-менш докладний опис новобудов можна отримати ще тут:
    Пять лет спустя: ЖК «Паркове мисто»
    Відкрийте меню і найдете всю інформацію про сайт. Тут дають детальний опис стану кожної новобудови. Шукайте.

Останнє редагування: 29 січ 2019
  16. MariyaGretta

Немає в цьому проблеми, купуйте готову квартиру, з меблями і тд... чому ні, ніяких проблем не буде. Варіантів тьма!

17. MariyaGretta

Економ? Ахахха... щось вартість цього «економ», зовсім не економ!!! Не смішіть, подивіться і порівняйте економ-житло з комфортом!

18. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну, добре, що тільки строки не співпали! Що стосується старту будівництва, так ви, що думаєте, що здивували кого-небудь?

19. Vsevolod

Ви забагато хочете, правда є квартири з меблями, є квартири з ремонтом лише, а є без нічого... обирайте!

20. Vsevolod

Цікаво, хто зламав заглушки на вікнах... стяжка на балконі.. по периметру?

а де твій аватар? :)