Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Як ви собі це уявляєте? В Україні, поки що, навіть стільки квартир не існує.

2. Zinochka

Вигідніше вкласти в котлован від забудовника.

3. Zinochka

Звідки у бідного - багатство? Ви точно ідеалістка. Всім - по квартирі, бідним - багатство))))

4. Zinochka

Я б сказала - нерухомість в принципі.

5. Olgared

Olgared Well-Known Member

А чи не смарти є? Дайте мені посилання, якщо Ви в курсі.

6. Olgared

В цьому випадку квартира буде дешевше, але екстриму більше. Кожному свій шлях.

7. Olgared

Ви квартири продаєте потім або здаєте?

8. Olgared

У людей є різні цілі і багато є тих, хто бере готові квартири з ремонтом. Все від потреб.

9. Olgared

Я активно не інвестую, квартиру у нашого забудовника брала для себе.

10. Яке посилання. Тут покупців підводять до думки, що потрібно купувати, коли тільки появилась реклама будинку. Без детального архітектурного опису: який з яких матеріалів, які вікна, двері, електрика , газ і т.д.
    Я писав раніше, що Ріел не розпочинає будівництво за власні кошти, а набирає певну кількість інвесторів, які оплатити старт і мінімальний прибуток. Тільки після цього починається риття котловану. Поки не набереться ця критична маса інвесторів, будівництво не стартує. Тому ще ні разу не співпали заявлені терміни здачі і введення будинку в експлуатацію.

• Подобається Подобається x 1
  11. Olgared

Михайло, я не прагну думати за всіх. Питаю, що цікавить мене. Просто навесні може знадобитися квартира в Києві. Хочу готову, бажано новобудова. Хочеться, щоб наші забудовники здавали вже меблеровані квартири. Можливо, це буде через якийсь час.

12. До весни ще є час. дам декілька посилань. Можливо допоможуть скласти певну картину про ринок житла Києва:
    Urban Ukraine - SkyscraperCity
    Новостройки Киева. Правый берег - forum.domik.ua

Плюс відомий всім ОЛХ, який дає уяву про ціновий діапазон.

13. 4ed

4ed Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. Zinochka

Швидше за все є економ житло.
    Але я не цікавилася. Думаю, скоро будуть такі пропозиції будуть надходити від багатьох забудовників.

Останнє редагування: 25 січ 2019
  15. Zinochka

Знайдіть хоч один приклад в Україні, де забудовник будує за свої гроші, а потім готові продає? Я таких забудовників не знаю.

16. Zinochka

17. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну для початку, треба вибити дурниці з голів українців, про те, що все в нас погано, грошей немає і тд! А потім, нарешті, почати шукати роботу, а то ціни ростуть, а зп ні! Хоча їх формує той самий народ, який більш за всіх і кричить, що грошей немає!

18. Vsevolod

Я про це і кажу, економія виходить дуже вигідною, якщо, звісно, не горить з‘їхати з орендованої...

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Категорично не погоджуюсь, оскільки, наприклад, дім буде для вас пасивом, в наш час, а квартира активом! Яка ще може бути нерухомість? Гараж? Не дуже прибутково...

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Хочу, як діти підростуть, випустити їх у велике життя мінімум зі смарт-квартирою.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)