Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

І це правильно.

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Стиль життя? Ви про що взагалі кажете? Якщо бідному і багатому дати по 1 ляму, то через місяць у багатого буде 2, а у бідного 0! Знаєте це?

• Подобається Подобається x 1
  3. Vsevolod

Ви впевнені, що не будуть? Я, наприклад, ні! Хоча, думаю, що не будуть. Просто з нашою владою можна очікувати, що завгодно! І круті повороти, можуть бути попереду!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Olgared

Olgared Well-Known Member

Якщо ви шукаєте цікавий варіант для інвестування і прийшли дізнаватися, є квартири чи ні, то це не означає, що чекають саме вас, квартири вже розібрані. Ну а якщо вам потрібна квартира саме в цьому будинку, почекайте, вона з'явиться або буде вже готова з ремонтом.

• Подобається Подобається x 1
  5. Olgared

Є ще група людей, яка вичікує і думає - брати, чи ще чекати

6. Olgared

Ви десь і праві. Але ми-то вже в цій піраміді, квартири куплені, а ми чекаємо, коли ж зможемо робити ремонт.

7. Olgared

Чи наші забудовники будують квартири з ремонтом і меблями? Може в цьому напрямку буде розвиватися ринок новобудов в майбутньому?

8. Olgared

Якщо ви цікавитеся інвестуванням, в які напрямки інвестуєте, крім нерухомості?

9. Zinochka

про круті повороти, ви в точку. Але все прогнозовано.

10. Zinochka

Так вони вже є, продаються.

11. Zinochka

Такі завжди є, і це нормально.

12. Zinochka

Хто ж вам розповість свої секрети.

13. Zinochka

Будують такі, смарт - квартири. З ремонтом і меблями.

14. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Вони то скуповують, це їх бізнес та дохід, але, я вважаю, що в принципі кожен українець повинен мати можливість купити собі квартиру, хоча б маленьку!

15. MariyaGretta

Ну знаєте, якщо бідний буде розвивати себе і тд, то і він зможе зберегти, і примножити своє багатство!

16. MariyaGretta

А можливо і будуть нижчі ціни на квартиру, ніхто не знає скільки коштуватиме доллар! Тож, судити дуже рано, а тимпаче робити висновки!

17. MariyaGretta

Я завжди можу придбати квартиру у перекупа, проте, так не цікаво, і не дуже вигідно! Краще вкласти гроші у котлован забудовника!

18. MariyaGretta

Я прорахувала всі варіанти, найвигідніший - це квартири! Я маю і акції і рахунок в банку, проте, найкращий актив - квартира!

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Я так розумію, що вся суть в тому, щоб придбати не через руки, а саме від забудовника. Ну, я так вважаю!

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

А ви також цікавитесь інвестуванням? Чи просто розширюєте кругозір?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)