Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви вважаєте, що ціни будуть рости, а не падати? А як же: немає кому житло купувати, народ бідний...

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Я також вірю в космічних поні... але, нажаль, ніколи їх не побачу(

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Ну часи бувають різні, все життя, то є взлети та падіння!

• Тупо Тупо x 1
  4. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

У Ріела ті часи????? З їх затримками здачі майже всіх обєктів????
    А якщо у людей не ті то і у ріела сумні, Бо що таке Ріел? Це посередник який маючи давні сімейні відносини з владою (хто там на кому женився?) нахапав ділянок і як посередник стриже вершки за принципом піраміди. Але як тільки продажі нового припиняються піраміда починає сипатися. звідси і затримки.
    Ну млже ростик ще не змінив стилю життя, але доходи вже не ті, а якщо не зменшити апетити по витратах то починаються затримки що і маємо.

5. vasylkodim

Асбсолютно з Вами згоден. Як співає один співак "Веселі брате часи настали":)))
    Особливо в будівництві, і то без привязки до конкретного забудовника

6. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Собівартість житла зростає - зростає ціна на будматеріали, на бензин, на електроенергію. І відповідно і ціни на житло теж ростуть. Це закономірно.

7. Zinochka

Може коли небудь і у людей настануть ті часи. Чекаємо. А поки чекаємо, купуємо потихеньку квартири, поки ціни ще тільки починають рости. Нижче, ніж зараз ціни вже не будуть. Можливо з'являться більш вигідні умови кредитування, іпотеки, безвідсоткові кредити на нормальні квартири, але ціни зростуть.

8. Купуйте квартири Але моя вам порада, не купуйте в Ріел. Будете мати менше проблем

9. vasylkodim

Ну думаю зараз варто купляти виключно здане житло, бо скоро піраміди Ростіка і йому подібних почнуть сипатися як карткові будинки. перші ластівки вже є.

10. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я якраз про першу чергу і кажу, чомусь розкупляються вони одразу! І народ ніфі*а не бідний!

• Тупо Тупо x 1
  11. MariyaGretta

Доходи? Люди або мають дохід, або живуть від зарплати до зарплати, це ще добре, якщо не в мінусах! А от перша категорія, так - молодці!

• Баян Баян x 1
  12. MariyaGretta

Так, я і інвестуванням цікавлюсь, і намагаюсь поповнити свої активи! Це захоплює!

• Баян Баян x 1
  13. MariyaGretta

Черги є різні, це від забудовника залежить. Якщо чесно, то я не люблю коли мені відмовляють при бажанні купити квартиру!

• Баян Баян x 1
  14. MariyaGretta

А ця інформація для бідних і неспроможних купити житло осіб! Хоча, хто кого оточує!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. MariyaGretta

Тобто, ви вважаєте, що компанія не з тими часами, почне два масштабних будівництва? І не аби де, а в столиці?

• Тупо Тупо x 1
  16. MariyaGretta

Ну так ніхто і не сперечається! Просто дивно, що «ніхто не купує», а будинки будуються, здаються, що немає вільних квартир...дивно!

• Тупо Тупо x 1
  17. MariyaGretta

Тобто, у людей, які мають можливість купити квартиру настали погані часи? Що ж тоді казати про тих, хто немає такої можливості?

• Тупо Тупо x 1
  18. Zinochka

Я вже купила.

• Баян Баян x 1
  19. Zinochka

Смотря что вы имеете ввиду под словом "народ"?

• Тупо Тупо x 1
  20. Zinochka

Так ось перша категорія і скуповує всі квартири.

а де твій аватар? :)