Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

І купили квартиру в Криму :mocking:
    П.с. Якийсь непрофесійний спамер, видно.

2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Мдя, до чого тут моя цитата? :facepalm:

3. zljychka

zljychka ;-)

А нікого не турбують карсти які можуть утворитися, або ж вже існують на місці майбутнього Ренуару? Геологи цю ділянку досліджували у 2008 році, і в ці роки там будувати було ризиковано, а про зараз я мовчу.
    П.С. Колись також розглядала Ренуар як майбутню оселю...

4. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

А Ви не підкажете, де можна таку інформацію знайти? Мені було б цікаво.

5. zljychka

zljychka ;-)

Порийтесь в неті, там багато цікавої інфи про наші будови + ландшафтна карта

6. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Треба на конкретній ділянці завжди додатково замовляти геологічне дослідження, бо було в моїй практиці на 5 сотках дуже різні показники і прийшлося переробляти проект та забурювати палі для шпунтової огорожі.

• Подобається Подобається x 1
  7. zljychka

zljychka ;-)

Цікавить ЖК Марко Поло (вулиця Хмельницького, навпроти Сільпо), можливо є тут хто придбав там житло. Як вам район? Бо мене дещо турбують очисні споруди та Грибовичі (сміттєзвалище). Тай завершення будівництва не тішить - 1-2 квартал 2016р. :scratch_one-s_head:

8. Друзі привіт))
    Слухайте, є хтось, хто знімав квартиру і попалився на тому, що не підписував з маклером договору, а потім мав проблеми з власником( або навпаки)
    і може хтось постраждав від афери якогось рієлтора...
    Поділіться... я журналіст, для матеріалу треба...

9. Martin Martin

Martin Martin Member

Іванка Салига,
    Яке видання?

10. shvarc

shvarc Well-Known Member

11. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Лишається тільки сподіватись, що в живу буде таке саме. Тільки от не той сегмент ринку у Ріела. Хоча все може бути.

12. shvarc

shvarc Well-Known Member

у Львові зараз дуже висока конкуренція - так що все може бути )), скоріш за все це не буде економ-клас
    (Ріел вже вийшов на ринок Києва - хмарочос будують з недешевими квартирами)

13. то для радіо

14. zljychka

zljychka ;-)

Може ви створите окрему тему :nea: Якось тут недоречно!

15. shvarc

shvarc Well-Known Member

ого, ще новий комплекс від РІЕЛ - ЖК Моне десь на Мазепи-Чорновола

16. sakrab

sakrab Member

нагребли обєктів як бідний в торбу... щось не чути позитивні відгуки про їхні зданні будинки...

17. zljychka

zljychka ;-)

У суботу їздили дивитись Марко Поло по Хмельницького. Ось фото... [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    По 700 річчя-Мазепи Моне - нема нічого, навіть не обгороджена територія. Швидше всього будемо купувати Марко Поло.

18. Joll

Joll Well-Known Member

А у нас нарешті позитивні новини - у нашому багатостраждальному ЖК "Княжому" заселились перші мешканці. У 1-й черзі люди живуть із газом-водою-світлом (немає тільки світла на сходових клітках), у нашій 2-й - кілька квартир заселено, де живуть поки що без газу (зокрема, у секції 1.4). З вулиці Шевченка, правда, цього не видно, бо вікна заселених квартир виходять на інші сторони. Газ у 2-й черзі обіцяють вже 2 місяці, воюємо із ОСББ, щоб щось робили.

19. sakrab

sakrab Member

і де ж тут позитив? я б це до негативу відніс...

20. Joll

Joll Well-Known Member

Ну, якби ви пройшли через ті всі перипетії, що мешканці цього комплексу, ви б в усьому почали бачити позитив ))). Без газу у нас люди теж живуть (що у нашому, що у сусідніх під"їздах), хоча це не для всіх наразі підходить (сім"ї з дітьми навряд чи ризикнуть, ми от чекаємо наразі, а от сусіди через стінку живуть). Нарешті двіж по території почався (люди, машини, світло у жилих квартирах ввечері).

а де твій аватар? :)