Тю, а хіба ще немає?Ой, то я переплутала педофілів з геями.На рахунок останніх, так здається у Вашому місті є клуб такий. Чим саме?Хто хоче -йде, не хоче, то й не заходить.Нічого поганого в такому кафе я не бачу.Чисто комерційний заклад зі своїми примбамбасами.ще й прикольними.
а в чому виявляється пропаганда? ні я, ні один з моїх знайомих, шо там побували і пізніше ділилися враженнями, не признались, що після відвідин причепили кохану до батареї і давай "ізгалятса") а музеї, де вивішані знаряддя катувань, хіба пропагують жорстокість? а міліціонери з наручниками хіба пропагують ростление малолетних? їм напевне подаватимуть запечені у сирному соусі дитячі голівки, грр Олю, серйозніше ставтеся до комерції і спокійніше до її проявів - ви ж економіст, нє?
А які враження після відвідин цього кафе? Мені розповідали, що там тільки дівчата-офіціантки, напівроздягнені ходять, а чоловіки?
Да ладно, как оно его портит? Наоборот изюминка для туристов. Там же ничего пошлого нет, и официантки не полуголые (эх...).
Не бачив я там напівроздягнених офіціанток.Неправда.Якби так було мене б звідти трактором не витягли.
Непогана ідея для відкриття свого бізнесу).От щеб придумати назву і підключити дизайнерів. Я б навіть абонемент бі видавала постійним клієнтам
Прошу дуже-"Тарзан". І дизайнера чудового знаю,звати Остап ,чуть нижче Мазоха в бічній вуличці його офіс.За вами приміщення.Відбою від клієнток не буде.