Як на мене, кожен варіант своєрідного оформлення кафешки може хтось не сприйняти. Колись українці собі ще за життя труну готували і тримали на стриху. і самотні навіть спати лягали в труні, що в разі чого сусіди або випадкові подорожні не перетрудилися...
Дівчата, а хто не побоїться повести гостя міста Лева до Мазох-Кафе ? (а раптом у гостя після 7-ї чарки прокинуться якісь "схильності" ?)
Типа, на личности переходите? Вас-то банить некому. И желтую карточку никто не покажет.... Эх, хорошо начальничком быть.!
Читатель мені вліпив мінус чотири карми ! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=397932&postcount=2879 А Вам, Левандівко, побоявся мінусувати ?
О! I я була в Мазох кафе! Клас! Наробила фотографiй в лазничках. А ще кажуть "Америка - голi баби"... тепер я знаю де голi знаходяться Коктейлi були дуже смачнi, iнтер'єр цiкавий, нам навiть принесли кайданки для фотографiй. I ще одне... я не знаю що там в кишенi того Мазоха, я нiчого не зрозумiла... як на мене то груда безформенного металу.
Можу показати. Но не дам! ЖАДНАЮ патому шо! О! То все справа хвантазії. Ти чого свою з прив'язі не спустила?
Та я тойво, мац мац, а воно холодне, якесь, безформенне, я дуже старалась зрозумiти що ж саме там таке, але все нiяк. Може я балoвана :biggrin:
так палковнікам тоже нєплоха,а? А Мазох - прікольний пацан для певного типу людішок. То чого б не толєрувати заробляння грошей на ньому? А поляків можна дурити, що в кишеню треба гроші пхати. При цьому гроші сипати повинні тільки чоловіки (це мій знаймий так робить і нічо - ведуться!)
Заходив в це кафе. Прикольно і оригінально. Більше ніде такого не зустрічав, і не вульгарно і з родзинкою. Особливий мазохізм, вірніше садизм - верховна рада по телевізору:smile:. А яка дівчина обслуговувала..., як у вас кажуть, файна краля. В туалет навіть приємно заходити. Меню особливо запам'яталося:smile:
Сама ще не була в "Мазох-кафе", але хочу сходити...Це ж класно, що у Львові є такий заклад...І що там вульгарного? І чим воно може споганити репутацію міста? Не розумію....Парижани он гордяться своїм "Мулен-руж"...
І я кажу ого, а ваша Галя балована! А взагалі то там з середини вже все забрали.Бо ????- нічого немає.Спеціально засовували всі жінки по черзі руку.А може якась екзальтована німецька туристка вирвала все з "м"ясом" і забрала на сувенір.
Скоро и для педофилов кафе откроют. Такое заведение только портит город. "Мулен Руж" - это совсем не то. Там не пропагандируют насилие.