Ага, телебачення... А такі заклади як мають впливати? Частенько буваю в Трускавці, але ще жодного разу не наважився туди завітати, але треба ж рано чи пізно. Тут як в підписі Миха...
Просто жах!Я б таке не дозволила відкрити.Краще Мазох, ніж труна.З Мазохом хоч якась насолода асоціюється, а з труною що? Смерть! Збочинці, блін!
Та то просто своєрідне бюро похоронних послуг. Труни там запаковані, в целофані. Поруч столики. Готичненько, але слабенько досить. Буває і страшніше.
А хто Вам сказав, що туди ходять одні ненормальні? Ви там були? Ви бачили тих людей? Не розумію, як можна звинувачувати так безпідставно?. Он Мартіні був там, нехай скаже,там збочинці чи цілком нормальні люди
Ніякого збочення там не находжу. Мій знайомий там був і йому подобалось. Тільки було б краще якби якось підвищити культуру обслуговування. Наприклад: приходить клієнт і лягає у вільну труну замість того, щоб чекати у черзі. До нього приходить офіціянт і читає над ним меню, після чого клієнт піднімається і робить свій вибір. Якщо немає вільних трун, то інші клієнти чекають на вулиці. Це виглядало б дуже екзотично. Клієнт до приходу офіціянта міг би трошки полежати і черг не буде. Там можна ще багато чого додати, але то їх справа...
Ндааааа... Всё равно не нравится мне эта идея. Была б возможность- я бы не поленилась приехать в Город и подорвать этот генделык... да и гроб трускавецкий заодно
Вважаю, дуже цікава ідея з цим кафе, звичайно, не для кожного, але, здається, любителів знайдеться немало)))