Новинка - "Мазох-кафе"

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Скорпіоля, 21 бер 2008.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Новинка - "Мазох-кафе"

Більше тут
    Моя думка - хай буде. Приваблюватиме туристів, але якщо в міру розпусти...
    Не подобається те, що нема вікових обмежень!

• Подобається Подобається x 1
  2. bora

bora Well-Known Member

Нє, ну те, що кафе Назарука - навіть сумнівів не було. Єдина людина у Львові як на мене, що робить ідейні проекти. Для мене це означає, що не буде у закладі похабності, а буде цікаво.

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікаво буде багатьом. Всі чули про мазохізм але рідко хто його бачив...
    Якщо хтось дістане батогом, то жалітись не буде змісту, бо ніхто його туди не тягнув, справа добровільна, та ще й заплатить за це. Думаю підійти до завідуючого кафе, може має вакансію. Можу потримати когось
    для кращого ефекту...:D

• Подобається Подобається x 2
  4. bora

bora Well-Known Member

Була я там.. хоч офіційне відкриття буде пізніше - наразі пристрілюються. Поки що - повне розчарування. Звичайне хоч і добротне кафе єврозразку, тішить що таки не опошлили, не дивлячись на шпалери з оголеними жінками та гіпсові частини тіла.... Найбільше програє меню - вибір страв куций та специфічний.. ну от просто не знаєш що замовити при всьому бажанні попоїсти. :beee: Ну а що ще може бути важливіше у закладі харчування? сподіваюсь до відкриття змінять меню.

Додано через 40 секунд
    Не б"ються:)

• Подобається Подобається x 4
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

6. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

У ЛЬВОВІ БУДЕ ПСЕВДОМАЗОХІСТСЬКЕ КАФЕ

У Львові на вулиці Сербській наприкінці березня (за інформацією власників) відкриється оригінальне кафе. Біля входу стоятиме фігура Леопольда фон Захер-Мазоха. Відомого львів’янина часів Австро-венгерської імперії. Відомий роман «Венера в хутрі» написана фон Захер-Мазохом у 1870 році стала основою нового поняття в психології та сексопатології – мазохізм. Нове львівське кафе скоріше нагадуватиме секс-шоп, а оригінальні страви будуть мати доситиь «інтимний» вигляд. Сама статуя колишнього професора історії та літератора буде цікавою: кожен відвідувач зможе оглянути в окулярі статуї «Венеру в хутрі», а засунувши руку в кишеню до письменника доторкнутися до... Головне, щоб пізніше можна було її витягнути, а то трапиться казус, як з мавпою у клітці та бананом ))) Мозок разок мазох і мозок всох :)

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

це ви так жартуэте?
    чи справді очікуєте від тої кафешки якихось зовнішніх проявів еротики і надмірної чуттєвости?

8. bora

bora Well-Known Member

Кажу ж - нічого такого там нема. По телевізору в рекламі еротики більше:)

9. SatYr

SatYr Well-Known Member

А я думав монашки і попи будуть, в мене десь книжка має бути, написання котрої приписують Мазоху, то там якраз про священослужитилів було.

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Де саме воно є а то яшось не знайшла?

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні зі старим колєгою здибалися в центрі і вирішили піти десь обмити зустріч. Йдемо Сербською в напрямку Ринку, стоїть мужик бронзовий... Захер Мазох... ану зайдемо подивимося, що тут.

Зустрічає симпатична кобіта в шкіряному нашийнику з блискучими шипами, запрошує до столика. Сідаємо. "Мене звати ... (не пригадую), я виконаю будь-які ваші бажання"... Список бажань вручає нам у вигляді меню. "Задрочений песик", "Борщ з пенісом" (це приблизні назви пропонованих страв) та все в тому ж дусі. Поки ми вивчаємо це екзотичне меню, чую хтось мене смикає за штани - кобіта одягає мені на ногу кайдани з отакенним важким півметровим ланцюгом із отакенним залізним ядром!!! Це що??? Так треба, - лагідно посміхаючись відповідає кобіта, дивлячись на мене знизу догори. Тоді переходить до мого колєги і сковує кайданами обидві його ноги. На кайдани вішається замок, ключ від якого офіціантка забирає. Так треба. Щоб ми розслабилися, вона проводить по обличчу великою чорною пір"їною. Озираюся довкола і лише тоді зауважую, що усі відвідувачі мають відповідний інвентар - у когось зашморг на шию накинутий, хтось до стіни прикований і тд. Навколо пікантні картинки, на стінах всякі садо-мазо прибамбаси, біля столів табуретки у вигляді відбитків чоловічих та жіночих сідниць та геніталій (мабуть якщо на таке сісти голим задом, то все ваше хазяйство почуватиметься максимально комфортно :) ).

Заходять поляки - мама і доця років 17. Спершу не помічають нічого, але потім роблять квадратові очі, перекидаються парою слів типу "не туди потрапили" і прямують до виходу. Біля виходу стоїть "жіноча" табуретка , мама показуючи на неї пальцем, смикає доцю за рукав і промовляє щось на зразок "о-о-о-о.. . еее... гигигиги" і вони тікають геть.

Загалом щось в тому є, досить прикольне місце. Але дещо дратує нав"язливість офіціантки, яка не просто приносить меню і одягає кайданки, але ще й дуже активно починає розводити клієнта на усі пункти меню. Беріть те, беріть се, а ще у нас є таке або таке... При тому ціни добряче вище середнього рівня. Особливо нав"язується фірмова горілка по 96 грн за пляшечку. Така нав"язливість ставить у незручне становище, виходить так, ніби ми чи скупі якісь, чи бомжі.

Та ми все-таки вистояли і обмежилися пивом (по 10 грн за гальбу), оскільки сьогодні ввечері ми запланували собі злегка напитися, а в цьому закладі цей план міг вилитися у повне спустошення гаманців :) А якби грошей не вистачило? Як тут карають таких клієнтів? Уявити їхні покарання було не важко, на стінах знарядь висить чимало :) Тому ми вирішили випити тут по пиву і йти далі у більш демократичний заклад :)

Якщо зайдете туди, то кайданів і ланцюгів не лякайтеся. Згодом виявилося , що вони дуже легко відстібаються, а замок, закритий на ключ - це лише антураж :)

Загалом заклад сподобався. Звичайно це не МакДональдс, не сімейне кафе, але оригінальненько, без емоцій не залишитеся.

• Подобається Подобається x 11
  12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

он та кобіта, шо в центрі фото, одягала мені ту гирю з ланцюгом, що на передньому плані :)

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Боїтеся, що діти замість школи бигатьму в Мазох? :)

Додано через 38 секунд
    А що вони давали?....

14. bora

bora Well-Known Member

абсцаси, задоволення....то вони таке придумали, щоб клієнт не міг втекти без сплати чека:) (і чайові страшно не дати тоді)

15. nastinka

nastinka відсутня

значить це кафе не варте уваги???
    чи варто йти туди заради інтересу?

16. bora

bora Well-Known Member

А Ви сходіть і скажете решті.:) ПОдивитись - можна піти, але от кухня..не знаю..ніяка..

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

О, то є головне. Буду у Львові, не піду. Якщоб кава була файна, а так....

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

теж хотілося сходити в цей оригінальний заклад, однак якось адреналіну ітак вистачає)))

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну для чого ж так? Такий заклад теж має право на існування.

20. Не спорю, но они могут повлиять на нормальных людей, особенно молодёжь. Я ваш город очень уважаю и думаю, что такое заведение подпортит его облик

Останнє редагування: 9 жов 2008
а де твій аватар? :)