Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Наше від малого беушне я через eBay на тижні за 17,83 євро продав. Römer King.

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Останнє редагування: 19 лис 2008
  3. карапуз

карапуз Well-Known Member

о_О :cry:
    Нам обіцяли привезти з Німеччини за 100 євро (кума сусідки моєї куми :scratch_one-s_head: :mocking:,тому думаю,що буде мати з того заробіток).В Україні кріселко такого плану коштує 200 євро.Ось так :dntknw:.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цікаво, цікаво...
    А не скажете точно яке? Або як привезуть, то скажете так, чи в ПП - а я вам відповім, скільки воно тут коштує. Для порівняння.
    Блін, може під шумок підвищення штрафів кріселка повозити, чи шо?! :sorry:

• Подобається Подобається x 3
  5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Це я взагальному написала:). Все залежить від кількості випитого і від поведінки, бо наші ще можуть "бавитись в героїв" перед поліцією, а тут таке не проходить.

Останнє редагування модератором: 20 лис 2008
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У мене є два, по одному в кожну машину (не питайтесь навіть...так є)
    Один коштував $60, один $160... Той що за $160 може тримати і меншу дитину. Зрештою ось лінки.

http://www.target.com/Evenflo-Chase...?ie=UTF8&node=3579951&frombrowse=1&rh=&page=1

http://www.target.com/Safety-1st-Al...v&field-browse=3579941&rank=pmrank&rh=&page=2

у цьому можна возити від народження якщо прикріпити сидіння щоб дитина була лицем до тилу машини, від більшої ваги можна повернути до переду, а ще пізніше можна зняти спинку і нижнє сидіння використовувати в поєднанні з звичайним ременем автомобіля.

Але з самого початку ми возили Котю в кошику-карсіті ось такому, тільки в нас колір коричневий, але сам карсіт той самий, і ціна та ж.

О! Вичитала, перший штраф за недотримання правил безпеки перевезення дитини $50, наступні штрафи $100.
    Чесно кажучи я ще нікого не зустрічала щоб возив дитину без карсіта. Я б на таке не пішла.

Останнє редагування: 20 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
  7. Daisy

Daisy Well-Known Member

Десь 2500$ в рік якщо ви чемно їздили .;)

До Нью Йорку не їздила машиною років три, а потім приспособилась, так що без проблем і з паркуванням теж.
    Але якщо чесно сказати, я теж іноді порушую і швидкість перевищую(а як без того?) але ще жодного разу (тьфу-тьфу) мене не зупинили, це вже вісім років щоденної їзди. А починала їздити ще у Львові і права купила, на теорію не ходила, а тільки на водіння.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Є різні кріселка і по-різному коштують. Якщо лишень таке для дитини з 5-ти років, яке називається просто бустер сіт, то воно коштує 45-60 долларів найбільше. Дитина може користуватись тоді звичайним ременем а лишень має додаткове крісло для того аби вище сидіти. В нас після 8-ми років вже можна без крісла їздити, якщо правильно пам*ятаю.
    Якщо для маленьких то воно може коштувати від 100 до 200 долларів, в залежності від прибамбасів на кріселку.

Се страхівка? Щось дуже багато.

Ми з чоловіком платимо $2200 на рік, повне покриття за дві машини і то нам казали що то ще дороговато, є і дешевше.:dntknw:

А я навпаки, лишень теорію здавала а їзду ні.;)

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Марусю, це в NY, але це ще залежить де живеш, якщо в хорошому районі то дешевше, чим більше чорних то дорожче, бо більший риск що щось станеться.

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Втікати треба зразу в Мексіку і то швидко, бо тут ні копи, ні свідки довго церемонитись не будуть.

Тут минулого року була дискусія на тему, чи має право хтось стріляти в грабіжників, які грабують сусідній будинок, а поліція довго не їде на виклик і тамті (грабіжники тобто) дають ноги. Так в Х'юстоні один товариш і зробив. В сусіда грабували будинок, сусід дзенькнув 911, копи телились, тоді він повідомими, жи буде стріляти в грабіжників, що вже драпають і вистрілив. Одного поранив, а другого вбив. Що далі з тим товаришем стало я не в курсі. Так що тут треба обережним бути.

11. Максим

Максим Well-Known Member

В Ірландії всі соціальні реклами про безпеку руху такі криваві. Інакше люди не звертають на них увагу - в таких речах тільки так і можна, без натяків показати результат недбалості на дорозі.

• Подобається Подобається x 5
  12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Знайомий вже "попав" на новий закон. Повертався з Хмельницька, перевищив швидкість, а тут ДАІ з кущів. Влетів на 300 грн. Казав, хотів хабаря дати, так ніяк - чесний якийсь даішник попався.

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Бачу мене трохи "поганджували". Я ж не проти безпеки дітей! Чому не підходить прищепити ременем, а обовязково крісло? А що робити тим, в кого машина, наприклад, ОКА? Там взагалі нема взаді ремнів, зато є крісло, яке бовтається на кожному повороті.

14. Максим

Максим Well-Known Member

Два фактори:

1. Зріст. Пасок розрахований на зріст дорослої людини, приблизно від 150 см. Дитині меншого зросту пасок припадатиме якраз на шию, зі всіма наслідками. А маленьку дитину взагалі не прищіпите. Дитина зростом від 130 до 150 см може використовувати не крісло, а спеціальне підвищення для сидіння.

2. Пропорції тіла. Маса голови в дитини становить суттєво більшу частину від загальної маси тіла, ніж в дорослого, а шийні м'язи ще не розвинуті.

• Подобається Подобається x 7
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваш чоловік платив? Шукав ходики?

А чого ж ви так боляче відреагували? Не порушуйте і буде вам без штрафу! (Скажу вашими словами). Я б ше збільшив у Канаді вдвічі.
    В Україні за пянство стягують дві середні зарплати, а в Канаді - одну. Відстає дикий захід і то серйозно..... От 6000 баксів - то було б по-нашому.... більш-менш.

Безперечно, повністю згоден, позахмарні штрафи обовязково приведуть до вимушеного хабарництва, тому що людина потрапляє у безвихідь.

при чому тут незнання? людині властиво помилятися, навіть такій чемніій, як Ви.....
    нагрубив, нє?

Шо тільки не придумаєш, щоб себе якось оправдати!!! Причому тут Варавва? Я маю право знати свої права? Гаїшник зобовязаний мені їх прочитати?
    У мене раз був випадок. Я йшов по вулиці і тут наїхав автобус з омоном... загрібали всіх підряд... народ втікав, а я - ні, бо взагалі не розумів тої ситуації, йшов собі додому.... відпустили пізніше, але на куртці жодного гудзика живого не було...
    От як хто побуває в тій ситуації, то буде наступного разу дорожити своїми правами, а не згадувати Варавву.

16. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

і + ремінь?
    Дякую.
    Нині спілкувалась з нашим водієм (з роботи), він водій з вееееличезним досвідом, 70років йому, завжди їздить акуратно (при наймі як я з ним їхала), і от жаліється на штрафи:каже що "не може такого бути, щоб їздити ідеально. Навіть банальний обїзд ями на дорозі і ти вже створив аварійну ситуацію, а не замітити знак?...(наприклад в чужому місті). Ті що гонять(братки всякі) і далі будуть гнати, і штрафами їх не налякаєш..." ну і так далі і в тому роді. Як думаєте, налякався водій, чи розчарувався? (я вже не згадую про 3-4-х місячну заборгованість по зарплаті (як в кого), і як вчасно ввели цей закон)

17. Максим

Максим Well-Known Member

І ремінь, звичайно.
    Ця підставка може бути така (просто підвищення):

Або така ніби як ціле крісло, але полегшене. Суть в тому, що маленьку дитину прищіпають в кріслі спеціальними ременями - трьома або чотирма, а крісло кріпиться до автомобіля окремо.

Більша дитина має просто ніби такий каркас / підвищення для сидіння, а прищіпається вже пасками безпеки автомобіля. Англійською це називається booster seat.

Щоб правильно підібрати, треба дивитися за масою і зростом дитини.

• Подобається Подобається x 4
  18. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Невже Ви сподіваєтесь що в такій ситуації Вам хтось права буде зачитувати а не в зуби дасть ? То ви певно гамериканських фільмів надивились.

19. bora

bora Well-Known Member

Я помітила досить багато іноземних номерів на вулицях Львова.. От питання - куди надсилатимуть штраф іноземцям, якщо в них тут прописки немає?

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В консульство :haha:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)