Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В рiзниш штатах рiзнi закони, я навiть боюсь питатись що буде за пиятику в Техасi, хоча там напевно можна втекти в пустелю? ;) Як в кiно :biggrin: а в Чiкаго куда втечеш?

зарплата $6000-8000 в мiсяць, мда, менi б таку зарплату. Ех... Амєрiка... (голi баби)

• Подобається Подобається x 7
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене їх четверо, і кожен сидить у кріселку і обовязково прищіплений.

Та там зразу розстріл :mocking: Там з дозволено носити пістолети :pardon:

Останнє редагування модератором: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  3. Максим

Максим Well-Known Member

А от щодо пасків, то я направду не розумію тих, хто не прищіпається, штрафують за це чи ні. Пасок ніяк не обмежує, ніяких незручностей нема.

Не прищіпатися - це що, така показна бравада, чи дешеве відчуття свободи?

Найгірше, що такий неприщіпнутий, літаючи від удару при аварії по салону авта, може скалічити або і позабивати тих, хто користується пасками безпеки. Не кажучи вже, що подушка не допоможе, якщо не прищіпнутий. Теж не рушаю з місця, поки всі в авті не прищіпнуті.

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 10
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Розумні люди в Ню Йорку авта не мають, є таксі. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

якщо мова йде про цивілку і страхуєтесь Ви в одній і тій самій компанії то це пряме порушення закону, якщо мова про каско то міняйте компанію

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хе-хе, хотів, ще й як хотів.
    Тепер добре дивиться, де паркується, добре дивиться, чи часом нема знаку, що поворот на право на червоне заборонений (навіть вже більшість мість вивчив без пам'яті) і крім вього реагує на мої перестороги "чи є в нас зайві гроші, аби за перевищення швидкості платити". Нема аж таких дуже несвідомих помилок. Ті, що були несвідомі, нас за них не штрафували, а дали попередження.
    А чого він порушував? Відповідь дуже проста. Вчився їздити у Львові, на так званому "дикому сході". :)))

Ага. І метро.
    Ми припаркували машину в василіян коло церкви й лазили по місту пішки. Чи метром користувалися. Але вуйкова донька має халепу, бо мало не щодня штрафи за паркування платить.

• Подобається Подобається x 8
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Власне пішки найкраще, якщо не далеко і теж корисно для здоровя.

• Подобається Подобається x 4
  8. Koza-Dereza

От за що я i люблю мiсто - що можна користуватись громадським транспортом. А в селi тiльки i возиш свою дупу з мiсця на мiсце.

• Подобається Подобається x 5
  9. Liliyah Romanova

Ух! Зараз чоловікові надішлю, най полякається. :mocking:
    Ви ще не дописали про віднімання пунктів та те конфіскацію машин на тиждень-два (а тут не Львів, пішки не походиш, сутужно без машини).
    А за неприщеплену дитину від 110 дольців і -2 пункти.
    І я про це. Знання сила, а незнання...
    Буває і таке. Крім того, думаю, що залежить від швидкості, з якою їхали, та місця, де зупинили. Тут теж нема однієї квоти, а є від і до.
    Наприклад, мій чоловік, коли мусів платити 350 баків за перевищення швидкості, то писав до суду пояснювального листа, що не місцевий, що орендована машина, що взагалі вперше його за таке зупинили і що обставини були несприятливі. І штраф зменшили до 150.
    У Канаді теж все залежить від віку, скільки часу є права, від того чи є одружений, чи є діти, яка історія, чи повні права тощо. От ми платимо 109 щомісяця. А за перший рік платили 125. (У нас Гонда 93 року. Чоловік має права десь трохи більше 8 років (тут українські враховують).) Якби муж мав повні права, то би ще менше було, але він ніяк не може їзду на то здати. :pardon:

Так само враховують, скільки машин чи скільки водіїв на одну машину.
    :good: :good: :good:
    Але навряд чи вас зрозуміють.
    Небагато??!?!??!??! о_О
    Миху, то може вам небагато, а тут це навіть дуже багато.
    Де ви таку статистику берете, не уявляю, але виглядає, що хтось перед вами сильно хотів повимахуватися і наоповідав, що в гамериці гроші на пальмах ростуть. :)))
    То вам.

• Подобається Подобається x 6
  10. Koza-Dereza

Ой як в тему, як в тему я вийшла до магазину на обід. Їду значить по досить великій дорозі (пригород) Там зазвичай ховаються поліцаї і дають штрафи, але люди всеїдно їдуть швидко, дорога широка - 3 лінії в одну сторону, дозволена макс. швидкість 72 км/год (або 45 миль/год). Я там зазвичай їду 80-88 км/год (50-55миль/год) але багато умніків їде і всі 112 км/год (70миль/год)
    ОТЖЕ Та да да да, сьогодні була капітальна облава на всіх умніків які їздять як скажені на тому відрізку. Відрізок, слід сказати всього навсього може кілометр, може два, не більше.
    Отже, Я рахувала поліцейські машини - одночасно п"ять поліцейських машин давали штрафи п"ятьом Шумахерам, і ще дві додаткові поліцаї їхали в протилежну сторону, напевно теж лапати когось з другої сторони.
    Доганялись. Як мій братєц колись. Він як почав їздити я йому 100 раз казала НЕ ГОНИ там бо там часто дають штрафи. А нє! Гнав, Шумахер юний, заробив $125 штрафу і плюс школу відвідувати аби йому казали заново про правила руху. Клас на 4 год, і досить скучний.

• Подобається Подобається x 7
  11. Liliyah Romanova

Має не перевищувати 0.08% у Штатах, і 0.05% у Канаді. То десь лямпка вина або 1-2 пива по 0.33. Хоча, то вже залежить від ваги людини.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_...s_by_country_.28BAC:_Blood_Alcohol_Content.29
    Соціяльна реклама щодо оцього власне. Друге людям зі слабкими нервами краще не дивитися.
    http://www.youtube.com/watch?v=yorgQDrLhZg

http://www.youtube.com/watch?v=CrqETOyvpnY

Біля нас теж такий відрізок є. З горбика аж любо розігнатися, а не можна. І там часто ловлять.
    А ще тут дуже часто на підступних знаках стоп чатують. Ой, як чатують...

• Подобається Подобається x 3
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дорога страховка на машину в америках-канадах я так бачу. Вже вроді про то говорили ми десь...
    В Тевтонії попередній стаж не враховують - ти міг хоч Кучму дома возити, всеодно права перездаєш.
    Перший рік страховка була ДОФІҐА дорого, вже не пам"ятаю, але десь на рівні сто міліонів євро в місяць. Але як дасть Бог без проблем, то за рік здорово знімають проценти. Тепер плачу гонорово 88 євро в квартал і їздю щасливий.
    На 2009, дасть Бог докататися, знов знизити мають. :dance2:

• Подобається Подобається x 1
  13. Liliyah Romanova

Тут 6 місяців дійсне, але треба зробити переклад у посольстві.
    Потім здаєш теорію та їзду. Поблажка в тому, що не чекаєш рік.
    88 євро - це 137 канадських. Ми навіть перший рік стільки не платили.

14. Зануда

Зануда така зануда

Як би нам не показували так багато бойовиків і жахів по ТВ, то ця реклама би подіяла краще, але оскільки у нас суспільство почало хворіти на соціальну байдужість, то такий відеоролик вплине найбільше на тих, хто і так їде за ПДР, інші і так залишаться байдужими. А так шкода.
    Не рушаємо не пристебнуті. Всі. Зрештою, авто пищить, коли швидкість більше 30км\год і водій не прищіпнутий. Дітей також, обов"язково. З кріселка виросли, а нового ще не придбали, а паски нас виручають.
    Не терплю самовпевнених хамів на дорозі, котрі вважають, що крутизна машини вирішує всі питання і звільняє від відповідальності дотримуватись ПДР.
    Люди, які порушують правила ризикують життям і не тільки своїм. П"яному водієві - в"язниця. Це потенційний вбивця, якщо він ще нікого не вбив сьогодні - він зробить це завтра.
    Хабарництво процвітає тільки завдяки нам самим - вони перестануть брати, коли ми припинимо давати.
    Людське життя вартує більше ніж 500 грн. І штраф за непристебнутий пасок безпеки смішний у будь-якому розмірі, бо людське життя немає ціни, а зате дурість одних членів суспільства дорого обходиться іншим. У всіх напрямках.

• Подобається Подобається x 12
  15. Koza-Dereza

А я отак подумала А МОЖЕ це зробили шоб навпаки підтримати хабарництво????
    Я довго не могла зрозуміти систему "відмазування" штрафу між водієм і ДАІшником, але тепер, розуміючи, може тепер більше шоферів захочуть домовитись з ДАІшником через велику сумму штрафу, "я вам дам трошки менше, але то всьо вам" так? і ДАІшнику добре, і шофер не повний шртаф заплатив. ОБАНА! Мені прям в ЦРУ треба працювати! А ПОТІМ, а потім ДАІшники діляться ще з кимось!!!! ОГО! Оце конспірація!!! Як вам таке?

• Подобається Подобається x 5
  16. Зануда

Зануда така зануда

Та воно то таке і є. Тільки біда в тому, що воно самим ж людьми і підтримується.

• Подобається Подобається x 3
  17. Liliyah Romanova

Нічого так. Михові сподобається. :haha::haha::haha:

О, власне. А винні виключної даїшники.

• Подобається Подобається x 2
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніна, та звичайно ж!!!
    З самого початку ясно було... :)

19. Liliyah Romanova

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Скажіть будь-ласка,а скільки у Вас коштує кріселко групи 2/3 (від 18 до 35 кг або від 4 до 12 років) ?Хоча б приблизно .Дійсно, просто цікаво.:)

а де твій аватар? :)