Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не часто вам приходилось перетинати вулицю... не часто.... от я живу на Зеленій... у мене найближчий перехід 500-600 метрів шо в одну, шо в другу сторону.... кілометр гаку, щоб перейти вулицю..... а на вашій вулиці взагалі переходу нема.... хіба спускатися на Личаківську.....

стару тему не хочеться піднімати.....

не впевнений, що від того вам би легше стало.... просто більше образ на того, хто переїхав... і тільки....

Канада канадою, ви ще не стикалися з реаліями в Україні. Якщо бути без сімї і дітей, можна вмить все кинути, а коли є обовязки? коли крім тебе нікому нести фінансовий тягар? коли роботу знайти не просто?

Останнє редагування модератором: 18 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ні, миху. Там нюансів набагато більше.
    Свій свого ж і закладе, як не мафії та поліції. Особливо в день платні.
    А п'яні українці на пам'ятниках у Празі... А часто ще й немиті в громадському транспорті...
    Та багато можна перераховувати. Наслухалася від очевидців.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, це ті слова, які любі вуху того ж чиновника. Він хоче виховати в народі рабство, щоб ви працювали і мовчали і щоб вас необходило як живе чиновник, а він, тим часом, спокійно жирує на ваших податках, а коли прийдете до нього в ЖЕК, то пошле подальше, або захоче взятку, або самі будете міняти дах, чи ремонтувати каналізацію, а коли вам тре прибити печатку в паспорті, що мається робити безкоштовно, він випише вам квинтанцію на на 100 гривень....
    Чиновник не буде дотримуватись жодних правил, правила - це для Вас, а не для нього.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Мені пощастило, що я на Липовій Алеї мала світлофор під боком. :)))
    А от на Ніжинській справа так весело не стояла, бо у Львові водії взагалі переходи полюбляли ігнорувати. У мене так, після переходу через Личаківську на переході, малий народився на початку 9-го місяця моєї вагітності.
    Мені було легше. А ображатися я не схильна.
    Ой, ну ви і ваша свята простота. Коли я кинула роботу в школі, моєму малому було 6 місяців, якщо не менше. І від перекладів відмовлялася, коли чоловік отримував навіть не двісті гривень в УКУ. Просто я свою працю і час цінувала понад усе і бла проти дуповлізання. Так і далі залишилося.
    Ви забуваєте, що я мала дитину, коли мені було 21. Дивно, що ви все через себе лише міряєте. :dntknw:
    Ну, з цим я зіткнулася тут. І тут зашморг на шиї набагато швидше затягується...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

нюанси є повсюди, наприклад у Москві, на роботу охоче беруть на роботу українів, а не своїх.

6. Liliyah Romanova

Для вас спеціяльно.
    Заповіді є для того, аби за ними жити, а не проти них грішити.

Та ні, правила для всіх.
    А у вас виходить, що раз для чиновника правил нема, то і я за ними не житиму. :)

Останнє редагування: 18 лис 2008
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

200 грн. на місяць і все? І ви з дитиною і чоловіком на то жили? Ліля, ну Ви більший гуморист, ніж я.... чесне слово.

Згоден і шо?

він всюди швидко затягується.... вартує лише розслабитися.

Не тільки так. Коли бачиш, що правила для того, щоб людину в узді тримати і поганяти і то робить чиновник.....якому правила десь.....

Останнє редагування модератором: 18 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
  8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=69634

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вважаю, що розмір штрафу - то насмішка над простим людом, крім "за пянство".

і показує, наскільки влада відірвана від народу, його проблем і життя.

10. Liliyah Romanova

Ще я заробляла. І, на щастя, було трохи підтримки батьків. Потім у нього зарплата вищою стала, але ми десь рік жили у постійному мінусі. Позичали, тоді із зарплатою віддавали, тоді знову позичали. Як згадаю, зле робиться. Але нічого, то нас тоді тільки згуртувало. :)
    Тим більше.
    То і живіть за правилами, а на інших не тицяйте пальцями. Їм за своє відповідати, а вам - за своє.

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Це ви про 510 гр.? Хороша насмішка.

Я би ше на 100 грн (щонайменше) штрафувала всіх пішоходів, які переходять дорогу не там де треба.

• Подобається Подобається x 4
  12. Liliyah Romanova

Маріє, тим, хто "вже світа побачив", то є мудре, а хто тільки своє обійстя знає - тяжко зрозуміти.

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Лілю, просто тут, в світах, як правило всі мають авта і всі є водіями. Тому вони і є більш дисциплінованими пішоходами, бо знають, як воно "по іншу сторону барикад". Тому ніколи тут не вилітають як придурки на дорогу (бо знають, що водій не зреагує вчасно), через дорогу на переході не повзуть, а йдуть нормальним темпом. А в Україні - що одні, що другі хороші. Особливо мені подобаються ті пішоходи, що пруть на червоне своє світло, опустивши голову вниз, навіть по сторонах не дивляться. Це як називається?

Оце вам штрафи в Техасі.

Щось фота не завантажилась.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliyah Romanova

А в Гамериці влада на божевільнях не економить? Бо тут економить. :)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчитель у США і вчитель в Україні - то є різниця.... а взагалі, можна б було штрафи і не до 500 гривень, а до 5000.... а чому? як сі бавіць, то сі бавіць.....

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

да-да.... важко судити про штраф у 500 гривень особливо тим, хто живе у США.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:):good::give_rose::)

18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Скоро начнем возмущаться, мл че то УК у нас суровый слишком. За воровство понимаешь много дают. А чиновники не седят. Страдает простой люд. Давайте понимаешь послабление :pardon:

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Типовий приклад нашої безсмертної і всеперемагаючої системи ОБС.

Сказала нині мені одна львів"янка, що новий штраф за непристібнутий ремінь - 850 грн.(!) На всі мої "не вірю" - "та точно, во шенойво мого брата/свата/кума спинили і він заплатив! Бігме!"
    Неполінувався перевірити, насправді штраф - 85 грн.

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ненадо мені тут нити про бідних водіїв і пішоходів. Не порушувати пробували?

Б..дь, по Львову ні пройти, ні проїхати, як на війні себе почувала, коли дороги переходила. Водії їздять як вміють, пішоходи ходять як хочуть, всі ниють, що так не можна, і всі дружно порушують правила. Як свідомості ноль, як совісті ноль, як поваги пішоходів до водіїв і водіїв до пішоходів ноль, то треба виробляти умовний рефлекс. Порушив - заплати штраф (я би ще струмом била, щоб швидше дійшло). Ще раз порушив - знов плати. Може через якийсь час до голови дійде, що порушувати не варто.

Тут штраф $135 за перевищення швидкості на 1-5 милю/год, а далі штрафи ще потрясніші.

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)