Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Кидав чоловік якось зсилки на краштести дитячих автокрісел, ну там і ті буфери тестували. Висновок - що з тим буфером, що без - ніякої різниці (це щодо безпеки). Зрештою побачимо як в нас з дотриманням тих правил буде.
    Так хтось в курсі - в чудо-Таврію автокрісло кріпиться, чи ні ? :scratch_one-s_head::blush:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну та так...
    аптечка, два крісла, вогнегасник, знак, домкрат, трос для буксиру .... гроші для штрафу.....

Останнє редагування: 18 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та просто при тому, що українці - нація комбінаторів.
    Мене взагалі дивує обурення щодо нових штрафів та правил. А ще більше дивують вислови, що не можна їздити без порушень. Можна, просто звикли до іншого. І добре, що штрафи великі, бо спершу головне аби страх був, а вже потім і звички зміняться. Ще би в нас на особу не дивилися...
    Файно вам. У нас такого нема. Або своє возити, або на руках, або так прищепити, як є.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так власне що стосується безпеки, то бажано брати крісло з системою кріплень Iso-Fix, а це не в кожній машині передбачено. Бо ті що паском прикріпляються не дуже надійні....

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Треба привикати що якщо є закон то його треба виконувати.А привязка штрафу до зарплати немає сенсу-маєш гроші на машину то і на штрафи матимеш..До речі в Канаді якщо маєш багато порушень то автоматом страхівка на машину росте-мені за одне перевищення на 25 км дали штрафу 60 дол а страхівка виросла на 25 на 2 роки

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

не думаю..... комбінатори - то керівництво країни, чиновники....які роблять саме так, щоб закон був як дишло.... щоб будь-кого можна було к ногтю... ну і самому за бабло чистим з води вийти. У нас не нації нема, у нас нема еліти, натомість є злодії і тимчасові проходимці.

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шоферуни цілі буфера, колонки і домашні кінотеатри з собою возять - то місце для двох нещасненьких подушечок не знайде?!
    В принципі, нікого то і не колише - то їх обов"язок. Якщо і не законодавчо закріплений(не впевненний), то власники таксопарків самі в тому зацікавлені.
    До-речі, кріпляться просто. Гумками до стінок чи заглиблень, або до кришки багажника з внутрішньої сторони.

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну добре... а якщо працюєш просто на машині і зарплата 1000 грн. і діти дома? Я не проти штрафів, але той штраф, що зараз встановили - це депутати виходили з своїх статків, а не народу, середньостатистичного водія.

Скажіть, чого навчить штраф 500 грн. дупутата (чи його синочка), якщо у нього зарплата 30 000...50 000 грн. на місяць?

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

То вам файно. Виджу, на таксі їздите?! :)
    Я за 5 років разів два їздив. Воно то файно - новенькі мерси, підігрів, шофер двері відкриває, ля-ля-ля тапаля..... Але дорого.

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Таки гарно :good: впливає закон на водіїв - такі ввічливі :), на світлофорах і пішоходах пропускають. А сьогодні був дійсно момент, коли дуже шкода стало наших водіїв. Отже, майже година пік (17:30), відрізок Городоцької біля Приміського вокзалу, де все багато людей. Не встигла перейти дорогу, але бачила, що водії як тіко побачили для них червоне світло так відразу і зупинились, "дружно, хором:)))". Ну, чекаю наступне зелене світло і тут 4 людисьок, якісь дві бабульки з великими сумегами, певно з базару:pardon:, молодий хлопака і якийсь дідок просто ТУПО ЙДУТЬ :crazy: на червоне! :ireful: Але ж їм пікали водії! То було шось! Хор ім. Вірьовки :haha: Добре, що те перебігання вулиці обійшлося без ДТП. :preved: Та уявляю НАСКІЛЬКИ піднявся адреналін у всіх тих водіїв, які пікали і їхали (правда обережно, хоч зелене було для них). В тій ситуації ясно, що винні пішоходи.

А за Новим законом хто був би винен в разі такого типу ДТП ?

11. Liliyah Romanova

То залежить, якого віку дитина. У нас малий має звичайне, що кріпиться лише паском.

Краще з фото продемонструю.
    Для немовлят.

Для більшої дитини є такі (вони ще й кріпляться до тильної частини сидження)

[​IMG] [​IMG]

Для дошкільного і раннього шкільного віку

Це останнє дуже часто має можливість розкладатися в останній тип кріселка, яке фактично служить просто підвищенням.

12. Liliyah Romanova

Цікаво, звідки ж ті чиновники вийшли, не з народу?
    Ні, у нас скомбінувати вміють більшість людей: хто більше, хто менше, але загалом така риса буде довго викорінюватися.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Штрафи - то добре.... ще б скорочень на роботах не було.... народ і так бідує....

14. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

штраф для пішоходів тепер також передбачений і становить від 51 грн
    Ну а в тому випадку всьо б залежало чи найшлись зо три свідки тої ДТП і підтвердили, шо бабульки тупо йшли на червоне... але все їдно б зробили винним водія (бо шо з бабульок візьмеш), ну типу там є такий пункт, шо при виникненні перешкоди на дорозі водій зобов'язаний пригальмувати і всьо таке.....
    P.S. таку файну тему перетворили на магазин дитячих крісел.... еееееех

15. Liliyah Romanova

Роман якось перевищив на території штату Нью Йорк. Правда, вони там дві букви переплутали. То штраф ми заплатили (180 дольців, хоча могло бути всі 350), але Романів файл лишився чистим. Та і машина в нас тепер інша.
    А ще якось 180 заплатили за те, що він повернув направо на червоне світло (знака не помітив). Ну, то нам прийшов поштою конвертик зі знимкою і розміром штрафу. Що зручно - можна штрафи за паркування платити онлайн. Ті, що приходять зі знимками red light camera, також.
    Тут недорого. Ну, як на мене. Хоча, ми за кілька років більше 5 разів не їздили. Та й то лише 2 чи 3, що саме ми викликали і платили.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

вийшли з народу, чуєте: ВИЙШЛИ!!!! вони вже не не народ, не сіра маса! Тепер творять закони, які будуть захищати їх, щоб не стати сірою масою.

За кордоном, у цивілізованому світі українців не вважають комбінаторами... чому?
    А нормальним працювитим народом, чому?

17. Liliyah Romanova

:mocking:
    Миху, простий приклад. Не чиновника.
    Проїзд у трамваї не заплатити, а втискати пургу кондукторові "я одну зупинку". Це що?
    Тут приклад наших. Квиток дійсний 1,5 години. Якщо він вже не дійсний, нашому прийде в голову "швиденько показати, аби водій не помітив". Це що?

З одного боку комбінаторство може бути позитивним, якщо його скерувати у відповідне русло. Тоді одноразовий апарат стане 10-разовим, а то й 5-річним. :)))

Я про дрібне комбінаторство теж кажу, не лише про глобальне.
    Проїзд під цеглу, бо так швидше, по смузі протилежного руху... Ну, і т.д.

Всюди є скорочення.
    Мене два роки тому без кризи скоротили. І не мене одну, а половину людей в нашому офісі.
    Миху, як яких і як де. Якщо узагальнено писати, то це міф. :pardon:
    На 100% можу сказати, що в Чехії не поважають саме українців-заробітчан. І цілком заслужено. Звичайно, винятки є, але...

Якщо говорити про інші хвилі еміграцій, тоді так, ви маєте рацію.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та, Ліль... то дрібнота.... але й риба гниє від голови..... коли бачиш що твориться довкола, коли людину заганяють в кут і розумієш, що корупцію не побориш, то ці комбінації, як ви називаєте, є просто маленькою втіхою. Приїджайте поскоріш до Львова, влаштуйтесь у школу.... чи де інде на роботу.... весь інтузізазим вмить згасне....

українці недолюблюють росіян, поляки - українців, німці поляків... сусідство....

Останнє редагування модератором: 18 лис 2008
  19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та купа людей було, дехто як побачив, що ті 4 почали переходити дорогу, то кричали до них типу "Куда лізите?":ireful1: і "Шо сліпі? Не бачите шо червоне?":ireful1: Але видно людиська моцно поспішали, (або їм в той момент надоїло жити:haha:. Або дуже наглі - бо при ТАКІЙ кількості тачок ТАК нагло валити по дорозі, то...(і три крапки:))
    Нечесно. :cry: Шкода було б водія. :sad:
    Але ж бабульки несліпі були:nea:
    О, то добре, що водії не гальмували, а просто як побачили тих вар'ятів на дорозі, то почали помалу їхати. Бо ж якби різко пригальмували хоч пару машин - могло б точно трафитись ДТП. А так минулось, на щастя. :pardon:

20. Liliyah Romanova

Для мене то все пустий дзенькіт.
    І втіхи я в тих речах не бачу.
    Я не розглядаюся довкола, а зі себе починаю.
    Я у Львові завжди платила за проїзд, навіть за одну зупинку. І повну ціну, якщо забула студентський. А переходила лише в дозволених місцях. І ніколи не розуміла тата, який переходив, де йому треба було. Я завжди повторювала одне: "якщо мене переїдуть, то принаймні я матиму чисту совість". І з оцих причин я легко вписалася в канадське суспільство.
    А в школі я працювала два роки і покинула. Не сподобався мені директор і кілька людей із влади школи і я пішла геть, просто посеред навчального року.
    І якщо мені за переклад хотіли платити копійки, я просто відмовлялася його робити, навіть, якщо мені було сутужно з фінансами.
    Ви даремно вважаєте, що я в Канаді такою стала. Ні, я вже в Україні такою була. Мене батьки такою правильною виховали. Самі такі зрештою. Вони ніколи не мали машини, великих заробітків чи вигод, але завжди мали чисту совість і це я вважаю найвищою цінністю, тому мені смішні ваші дописи про якихось депутатів, що для них цей штраф - то ніц. А що вас обходить депутат? правила є для того, аби за ними жити, а не для того, аби їх порушувати.

а де твій аватар? :)