Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Шановні водії! Найближчі два кілометри - з вас кепкують!

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага..... а знак, між іншим, називається "не дай себе обігнати" на протязі 2 км.:haha:

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У ПДР нема! Але не у наших Даїшників!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну шо? хто повісь? шо то за знак?

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ксьондза справа не підрізати - навіть після пиятики

7. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Вааще-то обгон справа просто запрещен в ПДД;) А, знак называется просто обгон запрещен.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ну..........

а чому червона тота, яку обганяють?

9. Гена Букин

Хе-хе точно, я че-то даже не обратил внимания:pardon: Тогда это просто какой-то расистский знак. Неграм обгон запрещен. Только для белых :mocking:

10. bora

bora Well-Known Member

Нас зупинили на трасі і показали візир, що ми їдемо по лівій смузі тоді як права пуста. Казали, що складатимуть протокол на штраф, а коли ми не запропонували все одно грошей, відпустили без протокола. Якесь вар"ятство на дорогах.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

На це є хороша відмовка - об"їжджав ями. Права сторона, як правило, завше гірша за ліву.

12. Princess

Princess Well-Known Member

хотіли розвернутись, "самі нє мєстниє", шукали де можна

13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а я вже без прав, три протокола за 2 дняо_О два за швидкість, а інший за неправильну парковку....
    мені злості не хватає...

14. Гена Букин

На кого?......

15. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

перш за все на себе, потім на штрафи і на "доблесних" гаішників

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

аналогічно :dntknw:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

от.... мудаки.... вони явно хваляться візиром....

18. ЬІЯ

ЬІЯ Member

оскільки ця тема давно переросла з обговорення нового закону в обговорення ПДР загалом, запитаю тут вашої суб*єктивної чи може фахової думки...

На трасі, що веде до Івано-Франківська, в районному центрі висить знак "заборона руху" з табличкою "в вихідні та святкові дні". Знак розташовано за перехрестям, а перед перехрестям - вказівник напрямків: на Івано-Франківськ - прямо (під заборонний знак), до якихось невідомих сіл - направо. Отже, іншої дороги на обласний центр не вказано. Я як немісцевий (об*їзної дороги не знаю, якщо така й існує), керуючись інформацією із вказівника напрямків, їду прямо під той знак. За знаком на мене чекає бравий молодший сержант - з усіма наслідками. А, забув сказати, дія відбувається саме в вихідний, у неділю, отже формально є факт порушення. Але здоровий ґлузд підказує, що або знаки так не повинні стояти (повинен бути позначений об*їзд), або для немісцевих повинні робитися якісь неофіційні поблажки саме через те, що знаки стоять як стоять. Гадаєте, в мене є підстави оскаржувати складений протокол, керуючись такими міркуваннями?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безперечно є і ви виграєте справу.

20. ЬІЯ

ЬІЯ Member

дякую, миху, за підтримку, але мені саме здається, що питання не таке однозначне. адже водії мають чіткий обов'язок виконувати вимоги заборонних знаків. а от чи є десь прописаний обов'язок дорожніх служб розміщувати інформаційно-вказівні знаки в відповідності з заборонними і навпаки - невідомо...

і теоретично, якщо водій порушив вимогу такого знаку, то інспектор правомірно склав протокол. тепер хіба шукати відповідальних за встановлення знаків і намагатися в них відсудити штраф... :dntknw: хоча умну скаргу я подав :)

а де твій аватар? :)