Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. demetris

demetris Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  2. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Давно пора было уже так сделать:good: Кстати ставки ТО тоже изменили :good:

3. demetris

demetris Well-Known Member

Треба ж Юлі рейтинги хоч якось піднімати...

А про ТО - так ціну ввіб'ють в акциз на паливо, причому чомусь думаю ввійде вона туди подвійна )))

4. rallyфан

rallyфан New Member

в місті 70 - стрітрейсінг легалізовано!!!

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

http://gromrada.com.ua/index.php?id=1621&show=news&newsid=26596

Через несколько дней в Донецке состоится первый резонансный процесс, в котором водитель будет доказывать неправдивость данных «Визира», прибора, фиксирующего превышение разрешенной скорости движения.

При этом харьковские ученые разоблачили особенности популярного в ГАИ прибора «Визир», который не только фиксирует превышение скорости, но и фотографирует нарушителя. Выяснилось, что сертифицированный и технически исправный аппарат часто дает неправильную информацию.

Немало автолюбителей получили по почте фото своего автомобиля с указанием даты, места и данных о превышении скорости. При таких условиях доказать в суде, что нарушения не было - просто невозможно. Харьковские ученые убеждают: в неправдивых данных виноват «Визир» - гибрид двух приборов: цифрового фотоаппарата и радиолокатора.

«Снимают на расстоянии 80, 100 метров и ближе, но радиолокационная дальность прибора обладает возможностью определить скорость автомобиля на расстоянии 400-500 метров. Единственное, чего не может локатор определить - скорость конкретного автомобиля, который в поле зрения видоискателя», - поясняет кандидат технических наук, специалист по радиолокации Роман Павлович.

Выходит: фотографируют ближайшую машину, которая медленно движется по дороге, а скорость фиксируют той, которая далеко от поста ГАИ летит на большой скорости. Что думают милиционеры по поводу технических особенностей «Визира» - узнать не удалось. Тем, кто патрулирует дороги, говорить некогда - нужно нарушителей фиксировать, передает ICTV.

• Подобається Подобається x 3
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сегодня утром по ТВ сообщили, что МВД настаивает на ограничении скорости в городе - 60 км

• Подобається Подобається x 1
  7. Varvar

Varvar Well-Known Member

ДАІ Львова за 2 міс. 2009 р. оштрафувала водіїв на 1,282 млн грн.

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Не знал куда, написать может тут будет, место, когда-то Лиля Романова просила рассказть что такое ГАИ в Украине, так вот , открытое письмо групы инспекторов в СМИ http://www.kabba.net/forum/index.php?topic=4287.0

9. bora

bora Well-Known Member

Ой, Ліля зараз в Україні.. Думаю після цього візиту зможе і нам розповісти:)

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Також попався на новий штраф :sad:
    Їхав по Городоцькій за мостом в напрямку до Метро, а треба було розвернутися, так я повернув, приблизно на пів дороги до Метро (де немає подвійної суцільної), бо була велика пробка, ремонтували дорогу і я вирішив зрізати. "Дозрізався" на 260 грн! Там стоїть знак "поворот ліворуч заборонено". Традиційною "двацяточкою", чи хоча-б "полтінником" відмазатися не вдалося. :sad:
    ----------
    Так от в мене питання. Штраф я оплатив, квітанцію потрібно завезти в ДАІ, чи збарігати в себе?

11. Varvar

Varvar Well-Known Member

Депутаты хотят понизить штрафы в 4 раза и сделать "ВИЗИР" просто радаром
    якось то все так .... ніби і дорого зараз і можна попастися нехотячи, а з іншої сторони проїзд на червоне світло спостерігаю в одному місці кожного дня як йду з роботи - машини, що виїжджають з вул. Шолом-Алейхема і їдуть пару метрів по Городоцькій догори і повертають на вул. Б. Лепкого .... вже давно зелене для пішоходів світить переходити Городоцьку, а вони їдуть і їдуть ....

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що питання порушення і перевиховання водіїв і пішоходів є непросте, багатогранне і тре вирішувати комплексно, а не простим підвищенням штрафів, як поповнення бюджету за рахунок простих шоферів.

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

я не шофер, але "збоку" складається враження, що ДАІ зараз основний акцент робить на "Візир", все решта не цікавить, а даремно ...

14. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Вчора в новинах "прослизнула" інформація, що уряд ніби планує зменшити штрафи за порушення ПДР в 4 рази! Може хто в курсі конкретніше?
    Рішення, звичайно, правильне, тільки-от питання нащо було взагалі піднімати до таких "захмарних висот" ???

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як для чого? Щоб тепер виглядати заступником трудового народу і хорошим чєловєком.

16. Varvar

Varvar Well-Known Member

три дописи вгору, трохи конкретніше ;)

17. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

В ГАИ надо завести

18. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

мені коли штраф виписали, то сказали квитанцію (оригінал) відвизти судовому виконавцю свого району. вроді він так називається.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, бачу тут всі такі підковані у праві, у знаннях ПДР. А скажіт-но мені простому парафіянину, шо означає той знак?

20. Максим

Максим Well-Known Member

Дуже просто: обгін справа заборонений (2 км) ;)

а де твій аватар? :)