Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

блін, до чого ми йдем......

2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

от мене в пятницю зупинили. нарушила напевно все що можна було:blush: от тут мене і зупинили наші "доблесні" працівники ДАІ. я навіть і не пробувала сперечатись, адже вина моя. але після 15хв. вмовлянь і доказування того шо я не злісний порушник відмазалась взяткою, аж однією цукеркою ромашки від конд. компанії АВК. оце мені напевно повезло, просто пожаліли:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це тому, що Ви малесенька

• Подобається Подобається x 7
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Угум...
    І тому, що з Левандівки...

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а часом не на Пекарській діло було? Я там проїзжав, гайони якраз якусь кобіту мордували за то шо чи не туди повернула , чи пішоходів не пропустила :)

6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ні, я біля південного ринку з ними дискусію мала:crazy:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

кобітам в тому плані легше... а як настане тепліше, то взагалі....

Няй-го качка копне, тре буде собі спробувати.... дам-му конхфетку.... побачу результат....

Останнє редагування модератором: 19 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

конхветку тузік :mocking::mocking::haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 5
  9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Хоч би одним оком подивитись, як то буде і який результат буде:haha::haha::haha:

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

луччє "Корівку":
    Знак [​IMG] кажуть, відмінили.
    залишили лише цей: [​IMG].
    Називається "Скотина на дорозі"

• Подобається Подобається x 12
  11. Megan

Megan Well-Known Member

То напевно не всім. Мене оформили, і навіть не думали над тим, що то кубіта за кермом. І в спідниці була:blush:

• Подобається Подобається x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

у них плян.... плян і ше раз плян.... але я тепер поблажки їм не дам....

• Подобається Подобається x 2
  13. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Да. И есть много "любимых" мест для его выполнения. Последнее время Они взяли за моду сидеть себе в машине и просто фоткать визирем. Даже не останавливают. А потом домой приходят штрафы... Так-что уважаемые автолюбители будьте внимательны. Например на улице Пасичной если ехать со стороны Лычаковской стоят обычно на остановке возле кафе " Драйв" там знак 40 и идет спуск и подъем и многие разгоняются. Еще одно место на выезде из города по улице Зеленой проезжаете Шкода сервис будет мост так вот за мостом знак 50 стоят возле поворота на туб. больницу. Перекресток Научная-Стрыйская если ехать по Стрыйской от автобусного в сторону автовокзала сразу за перекрестком знак 40. На кн. Ольги там много мест везде знаки 40. Стоят на белом и желтом кангу, форд сиера, черная девятка. Причем стоят блин уроды сами нарушая правила.

• Подобається Подобається x 6
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре... у мене теж є фотоапарат... побачу, зупинюсь, сфоткаю.... тих приду.ків

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас тут поліцаї часто під мостами стоять. Невже в Пн. Америці це не є порушенням?

16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Да, я даже звонил типа там телефон доверия в ГАИ или горячая линия. Говорю, что за беспредел, стоят ваши сотрудники на остановке на частной машине нарушая кучу правил. К тому же создавая аварийную ситуацию, так-как там выезд со двора и выезжать приходится сразу в левую полосу, объезжая их. Там че-то проблеяли непонятное типа разберемся и все...

• Подобається Подобається x 4
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Діґґери.....

• Подобається Подобається x 1
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

А мене зупинили, коли я їхала з дітьми після концерту (діти розмальовані, з пальмами на голові), то даїшник як побачив ті моськи навіть забув документи в мене попросити, зразу сказав "щасливо":haha:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Українські автомобілісти скаржаться на те, що після тривалих міжміських поїздок їм почали приходити рахунку на тисячі гривень штрафів.

«Мої знайомі їхали один раз по трасі Київ — Харків, другий, – Київ — Одеса, одному прийшли квитанції на 8 тис., другому – на 16 тис. гривень. Взагалі, незрозуміло, як ці штрафи нарахували!», - розповідає киянин Віталій Сич, пише Сегодня.

У ДАІ пояснили, що квитанції отримані за наслідками роботи приладу «Візир».

Озброєні ними даішники стають в «засідці» на трасі, ловлять авто, що перевищують швидкість, на прилад, фотографують їх, не зупиняючи, а потім висилають поштою сповіщення про штрафи.

Автономно працюючих «фотороботів», що можуть послати квитанції без людей, в Україні немає. Про це заявив начальник департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць. Проте, сказав генерал, в планах Департаменту — закупівля 5,5 тисяч таких автономних приладів, які передаватимуть інформацію по кабельних мережах і радіозв'язку. Прилади будуть встановлені на всіх трасах і в більшості крупних міст країни. Терміни їх впровадження залежатимуть від фінансування. Коломієць сподівається, що хоч би пару сотень вдасться купити і встановити цього року. Нині ж по країні є декілька автономно працюючих відеопристроїв старого зразку (наприклад, на Бориспільській трасі).

Адвокати і юристи говорять, що завдяки приладам траси для даїшників перетворилися на справді бездонні «кормушки», адже дорожнє покриття за містом дозволяє їхати достатньо швидко, а швидкість руху обмежена законом, ось вони і влаштовують ловлю на живця.

Юристи і автомобілісти упевнені, що на трасах потрібно переглянути обмеження швидкості.

«Я вважаю, що можна дозволити їздити 100—110 км/ч поза населеними пунктами. На безпеку це не вплине», — говорить харківський адвокат, який спеціалізується на захисті прав учасників ДТП, Володимир Парішкура. Наприклад, у Німеччині на автобанах взагалі немає обмеження швидкості, а в європейських країнах дозволена швидкість 110 км. на годину.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре просто не мити номери у машині і хай той візир фоткає кіко хоче.

а де твій аватар? :)